|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solarij??
29.6.2005 15:34:34   
petra.horzi
mene pa zanima kaj mislte o solariju v nosečnosti?
a je to škodljivo al ni?
pa kok pogosto je še v redu?
hvala vam
caw
Neposredna povezava do sporočila: 1
   solarij??
29.6.2005 15:37:42   
tinkatonka
Živjo Petra!

Jaz sem bela kot sneg! Sem že mislila it v solarij, samo potem, ko sem zanosila pa sem se določila, da v solarij ne bom hodila. Že tko baje ni preveč zdrav, v nosečnosti pa ne mislim nič riskirat. Zdaj je zame najpomembnjša :duda: in ne porjavelost!

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   solarij??
29.6.2005 15:45:12   
Jessy
Mnenja okrog solarijev so si zelo različna. Eni pravijo, da je vredu, drugi da ni vredu.

Jaz sem tudi bela kot sneg (kot je že pisala moja predhodnica) in sem običajno že v pomladanskem času šla sem pa tja v solarij, da nisem bila tako bleda, ampak sem se tokrat zavoljo :duda: solariju odpovedala in bom raje bela, samo da bo z :duda: vse ok.
Mislim, da boš o tem morala presoditi sama, saj je tudi :duda: tvoj.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   solarij??
29.6.2005 16:17:06   
Sofi
Solarij? Ne hvala.

Res porjavelost ni vredna tega, da je kaj narobe. Pa še nov trend je tukaj in sicer neporjavelost, čeprav še nam ni ravno zlezel pod kožo.

V solariju je pa vroče, česar si v nosečnosti ne smemo privoščiti (namerno), da ne pregrejemo otročka.

Torej če ne zaradi sebe, odpovej se solariju zaradi otročka.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   solarij??
29.6.2005 16:22:03   
Nannn
ni sans solarij...saj jest osebno niti ne pomislim da bi mojo bebico izpostavljala temu...sicer grem rada vsake tok casa v solarij in tudi pozimi se mal pogret ampak v 9nebesa ne hvala...

Mnenja so seveda razlicna tako da bos mogla sama precenit ce je to v redu...

Nannn :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   solarij??
29.6.2005 16:33:16   
pravljica
solarij ne škodi otročku, prav tako kot sonce ne...škodi ti isto, kot pred nosečnostjo - tvoji koži...:duda: pri tem nič ne dobi stran...pobrskaj malo pri dr pušenjaku

Neposredna povezava do sporočila: 6
   solarij??
29.6.2005 16:53:21   
Pilar
Joj no, gotovo se da brez solarija v nosečnosti. Pismu, da men ni jasno, če je vredno reskirat, ko pa je toliko polemike glede tega.Tega pa jaz rez ne štekam.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   solarij??
29.6.2005 18:43:44   
dory
jaz sem se ga odpovedala..da je blo za zihr...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   solarij??
29.6.2005 18:50:14   
Anonimen
Petra, kako si kaj? Se že kaj čuti nosečnost?
Jaz sem tudi bela kot sneg, pa še nisem šla v solarij, niti ne nameravam. Če bi bila noseča pa definitivno ne bi šla. Verjetno sicer otročku ne škodi, ker je varno zapakiran globoko v trebuščku, solarij pa deluje na površini, vendar vseeno ne bi tvegala.

Velika tolažba za vse nas bele: ko bomo imele 50 let in bodo vse zarjavele nagubane, bomo me imele še vedno gladko kožo. Preizkušeno na moji babici in mami.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   solarij??
29.6.2005 18:50:27   
baguSka
ne.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   solarij??
29.6.2005 19:07:45   
petra.horzi
no sj to me je tko zanimal, k majo pr uni družini k merkam solarij doma, pa sm lih dons razmišlala če bi to lohk kej škodl mojmu :duda: če bi hodila se "sončit"
pas sm pršla tud jz do sklepa da je bolš zihr kt ne sam sm rekla da bom še vas vprašala kaj ve mislte
se beremo
lp
petra

Neposredna povezava do sporočila: 11
   solarij??
29.6.2005 23:17:43   
lelaval

Če je škodljivo ali ne ne vem, vem pa, da se je bolj pametno solariju v nosečnosti izogniti (vsaj jaz sem se). Nastavi se raje pravim sončnim žarkom - tudi bušija lahko sončiš - a ne pretirvaj.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   solarij??
30.6.2005 11:08:50   
Andy13
Se strinjam z lelaval.
Raje pojdi malo na sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?