Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 20.1.2010 16:21:24
|
|
|
|
uškinamama
|
POLHKOVA PRVA ZIMA BOŽIČ MALE MIŠKE RDEČA KOKOŠKA DOBILI BOMO DOJENČKA VESOLJE - MALE PODOBE KOGA IMA MAMICA RAJŠI PEDENJPED LONČEK NA PIKE
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 20.1.2010 16:21:42
|
|
|
|
Lenny
|
Tip je tudi pri nas zanimiv, pa Maček Muri, Nodi, Franček, karkoli primernega o vlakih, zadnje čase pa lista po atlasu in preučuje luno. Malo manj leposlovno ampak vseeno zanimivo branje pa najde tudi v reviji Mojster Miha ali Tomaž in prijatelji.
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 20.1.2010 17:07:29
|
|
|
|
ledenaa
|
Čisto vse knjige kar ga zanimajo-od zvezdeice zaspanke,,bolj daljše pravljice itd
|
|
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 20.1.2010 18:20:31
|
|
|
|
jakaracman
|
Naša je hvaležen poslušalec, beremo veliko knjige jemljemo v knjižnici, zanima jo od mačka Murija, do Pike Nogavičke, Gregor in dinozavri,Fina nina,Živali na počitnicah, skratka malo morje knjig
|
|
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 20.1.2010 18:32:36
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas beremo različne pravljice, zadnja dva meseca pa tudi že strokovno literaturo o živalih pod vodno gladino in nad vodno gladino. V bistvu si sama izbira vsak večer sproti.
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 20.1.2010 21:50:59
|
|
|
|
lukec
|
Sva redna gosta v knjižnici, tako da sam izbira knjige: vse od preprostih Eptinih slikanic pa do prvih enciklopedij, celo stripe.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 2:07:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 21.1.2010 7:08:09
|
|
|
|
ZARA
|
Najraje ima Prigode psička Pafija, pa kaj od zmajev in pravljičih bitij, Kekec in pehta, Medvedek Rupert in ..., Rdeča kokoška, ... Aja, stara bo pa šest let v kratkem.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 21.1.2010 7:09:09 >
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 21.1.2010 7:09:48
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi trenutno beremo Janko in Metka, Rori na tisoč in en način (in ja, imamo punčko ), Kraljična na zrnu graha, Muca Copatarica, Sneguljčica, Trnuljčica, Pepelka, Krojaček Hlaček, Miškolin, Pekarna Mišmaš... Knjige si izbira sproti vsak večer, izredno rada pa ponavlja, ponavlja do onemoglosti - da zna že praktično celo knjigo na pamet. Aja, stara je 4 leta.
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 21.1.2010 7:31:41
|
|
|
|
SaaS
|
Mi beremo vse sorte. Smo redni gostje v knjižnici in si sposojamo različne knjige. Doma imamo police založene z (zbirkami) Frančki, Nodiji, Fifi, Kravico Katko, Žabci, s klasikami kot so Rdeča Kapica, Volk in sedem kozličkov, Trije prašički, Muca copatarica, Videk, ljudske pravljice... starejše knjigice avtorjev Koviča, Pavčka (katere znam še napamet), novejše avtorje Anja Štefan, Polonca Kovač, Rozman.. Te knjigice, ki jih imamo doma smo prebrali že po Xx. Knjigic za predšolske je še pa še..
|
|
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 21.1.2010 9:31:20
|
|
|
|
dory
|
No naš skoraj šest letnik se je zapičil v knjige o vesolju, avionih vseh sort, trenutno se pripravljava na domače branje otroci zemlje ne pozabljajo...tko čist različno...včasih mi pa še zmer za lahko noč privleče kako rdečo kapico, tri prašičke in tko...čist odvisn...nenazadnje mu je čist vseeno, če se kakšne pravljice izmislim...važn je,da sem z njim pred spanjem in da se pogovarjava...
|
|
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 21.1.2010 9:45:16
|
|
|
|
ksenija12
|
Poleg že vseh zgoraj naštetih se mi zdijo odlične: Bi se gnetli na tej metli, Zverjasec, Zverjašček, Hlodko,Rožnati avtobus, Dinozavri (od Lile Prap), Mavrična ribica, Krtek in Orel (in krtki nasploh), Franček (in vsi Frančki).
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 11:21:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj čitate vašim malčkom(4-5 let) 21.1.2010 12:30:11
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Pri nas so trenutno najbolj aktualne: - Bi se gnetli na tej metli - ta slikanica mu je tako duhovita, da se zraven naglas reži (meni ni niti približno jasno, zakaj) - Rožnati avtobus - prebrala sem jo že najmanj stokrat, jaz sem nora na ilustracije iz te slikanice - Kekec in Pehta - včasih mu moram prebrati samo tisti del, kjer Kekec reši Mojco - Juri Muri v Afriki - tole bereva že najmanj 2 leti - Maček Muri - bereva in pojeva - Enci benci na kamenci - Moj prijatelj Piki Jakob - tega humorja še ne razume najbolje, ampak so mu zgodbice vseeno všeč - Zmaj Direndaj - Kotiček na koncu sveta - 101 dalmatinec - ker je zadnjič gledal film po televiziji - Dinozavri od Lile Prap - Gregor in dinozavri - Mojster Miha, Rori, Franček, Nodi, Matevž - te so sicer že malo out, ampak vsake toliko se vseeno spomni na njih - rad pa ima tudi otroške priročnike - Gradbišče, Avtomobili - tudi zgodbice iz Cicidoja prebera vsaj 20-krat
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?