|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 12:41:10   
Anonimen
Mene zanima:
:sloncek: koliko kaj amate(če se dojite?, ali če amate na flaško?),
:sloncek:kako kaj ajate?,
:sloncek:kaj se igrate z dojenčki ko čez dan ne ajajo-kajti naš je auf in še kakih 5 min je mir, ko pa mu postane tečno pa jokamo:((?,
:sloncek:kako jih oblačite v vročini? in nasploh
:sloncek:kako je kaj??

lp:morje:, nina

p.s.: boste šli kaj na morje ali v terme?:zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 13:18:28   
Anonimen
Oprosti, ampka moram siknt, da mi bo lažje...Zakaj pa ne po slovensko? Ajat, amat...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 13:20:45   
Anonimen
ja če sem otročke vprašala, tak da lažje razumejo:)-:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 14:01:50   
anitaz
al bina more pa vedno neki sikat...:)- drgač ni ona 8):sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 14:11:33   
Anonimen
Ja, maš prou.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 14:28:56   
Margareta
:)-Ne vem, če sem dobro razumela vprašanje. Dojim ga od 6 do 8 krat na dan (po želji gospodiča) Po flaški ne dodajam nič - sem probala enkrat prekuhano vodo, pa je delal take grimase kot da bo bruhal.

:bravo: Spi pa približno takole - od 22.30 do 4.00, potem od 5.00 do 7.00 in od 7.30 do 9.00, potem vstaneva in je buden nekako do 12.00 ali 13.00 potem pa zaspi za kakšne 3 ali 4 ure. Pa mogoče zvečer okoli 8.00 še malo kinkne - za kakšne pol ure.

:)-Jaz ga malo nosim po hiši, pa malo na balkon, pa takšne traparije mu govorim in mu je ful zanimivo.

:(Glede oblačenja sem pa v večni dilemi, ko je ful vroče ima samo body in nogavičke,

:ups:Drugače se mi zdi vse ok, še priden je - že trkam - krčev nima (moja tašča pravi ZAENKRAT) jaz pa pravim, da jih sploh ne bo imel.

Je pa dobil po obrazu, ušesih, čelu take drobne rdeče pikice, izgledajo kot koprivnica. Ampak mi vse prijateljice pravijo, da je to običajen pojav. , da gre za nekakšno čiščenje kože.

Ja, zdaj pa še ti povej

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 14:30:29   
dejčka2
Torej midve se samo dojima in sicer na 3-4 ure. Sem ji sicer poskusila dati čajeka, pa je celo popoldan driskala. Tudi za žejo se podojima. Dudice pa noče imet.
Moja pupa gre spat ob 8 zvečer, to je njena ura ko postane zaspana. Zbuja se na 4-5 ur, si jo vzamem v posteljo, se podojima in spi naprej. Zbudi se ponavadi okrog 7 zjutraj, se podojima nato obdeluje pleničko, se previjema, seveda pocartama in spi naprej do 11-12. Čez dan večinoma spi. Ko pa je zbujena, je to za kakšne pol ure, takrat pa se cartamo, večinoma pa samo mirno opazuje in posluša kaj se dogaja okoli nje.
Oblečena je večinoma samo v bodye.
Tudi na morje gremo avgusta za 1 teden.
Morem jo pohvalit da je zelo pridna in mirna pupica.
:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 14:30:45   
Margareta
Glede morja še ne vem, se mi zdi še premejhen, mogoče za kakšen teden v toplice, konec avgusta:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 17:49:12   
Anonimen
No da še jaz povem:)- :
Mi2 pa se hraniva po flaški(hipp pre) in zaenkrat ni nič krčov-upam, da jih tudi nebo:bravo:,jeva pa zelo različno včasih 80 pa tudi do 130 smo že prišli kdaj:)-moremo pa ga ful bremzat, ker je pravi požeruhec,tak da probamo na 3 ure jest,včasih nam uspe, včasih pa tudi ne8)jaz ga imam v tej vročini samo v bodiju pa nogavičke(vsake toliko časa jih damo dol,da malo poluftamo nogice):)-:ups::)-
mi bomo mogoče šli na morje, toplo je tako ali tako vsepovsod:morje::)
edino kaj me daje, je to da nevem kaj naj mu delam ali mu dam da se bo zamotil čez dan, ker ko je tuga se jokamo:(najveckrat ga zaradi tega imamo na rokah-upamo da ga nebomo razvadli:zmeden::)

ste že bili v posvetovalnici??jaz grem ju3:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 22:27:12   
mamica80
sem ze hotla vse to pisat pa sem prebrala od margarete

nas je cist tako, samo da gremo spat od 20 - 21 pa spi do 2 - 3 potem pa kar nekak tako

pa zadnje dni se dopoldan se kar sam uspava, tak da majckeno jokca pa se krega sam s sabo potem ga pa zmanjka, popoldan pa nikakor dugace kot pri meni na rokah, ce je res ampak cisto zares zelo zaspan tudi pri atiju, drugace pa samo jaz. in to pri 7 tednih ze , kaj sele bo:((:((:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Otročki stari en-mesec
29.6.2005 22:30:30   
mamica80
aja pa na morje bomo sli konece avgust 26. za deset dni v rabac

je do doli 2 uri, tako da tudi ce zboli, smo hitro doma.

pa recmo da ne bo... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?