|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekoristna
29.6.2005 12:11:51   
ninocka
Drage moje, jst se pocutim tako nekoristna, da mi gre ze na jok.
Ta teden z mojim :love: pripravljava otrosko sobico za nasega novega clana in mi ne dovoli NIC delati - vse dela on: barva, pospravilja, sestavlja omare...
Jst pa stojim pri vratih kot kup nesrece in ga gledam z velikimi zalostnimi ocmi in kar naprej sprasujem: A ti kaj pomagam?
On pa: Ne, ti kar pocivi.

Se soka mu ne smem prnest, da se ne bom prevec utrudla...on revez pa ves presvican, pobarvan, skuhan dela kot ena mravljica :(

Se mi tok smil, da mam skoz solzne oci...in pol se se sama seb smilim, ker se mi on smil in...mah, zacaran krog...

sem vam mogla mal pojamrat, ker moj najdrajzi pravi, da ni nic hudga, da bom ze jst pol kaj nardila...

Mu bom pa en dober kosil skuhala ...recimo tortilje...:)

Le pozdravcek vsem, upam da se v tej vrocini ne kuhate prevec!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekoristna
29.6.2005 12:16:54   
Erdbeere
vem kako je to če kar na lepem ne smeš nič delat...sam ejst se ne bi kej preveč sekirala....počivaj, tako kot ti je predlagal tvoj :love: , še prekmalu bo prišel čas, k boš mogla zelooooooooooo veliko delat, pa ne bo nikogar, ki bi ti rekel, ti kar počivaj

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nekoristna
29.6.2005 12:18:23   
Anonimen
Usedi se na stol, potem pa začni: :love:, jaz sem pa žejna. Ti bo prinesel sok. Takoj ko se bo lotil novega dela, :love:, jaz sem pa lačna, pa :love:, meni je pa vroče, :love:, jaz bi pa kaj brala, in tako naprej. Ko mu bo užgalo, mu pa lepo razloži, kaj te teži. Pa nisi nesposobna.
Ja, ja, vročina me že meče :)-:)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nekoristna
29.6.2005 12:19:57   
Pajaca
No ene pa jamrajo ko morjo vse same narest pa jim noben ne pomaga.

Sam kaj bi ti pa res lahko pustil da narediš.... vsaj da mu sok prneseš... to pa res še nobene ni zmatral. Al pa da mu šravfe podajaš ko sestavlja pohištvo.......

Midva običajno take zadeve skup počneva.... on je fizikalc, jaz pa povem kako se bo delal. To je bolj moj teritorij tko da ni šans da me ni zraven.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nekoristna
29.6.2005 12:23:10   
neja
Zdaj še izkoristi to, da ne rabiš nič delat, ker potem, ko bo škratek enkrat veni več ne bo takšnega počivanja:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nekoristna
29.6.2005 12:30:51   
baguSka
Glih to sm hotla napisat, da se mu pa lohk oddolžiš pol s kašnim kosilcem, al pa masažo.;)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nekoristna
29.6.2005 12:54:16   
urši*
pa ne ga srat:)-
ti sam uživaj in počivaj, zdj še lahk, ko bo bebica tu verjetno ne bo več take prilike

leži in uživaj, sej boš ti še tud delala , brez skrbi

lp;):rozica:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nekoristna
29.6.2005 16:34:02   
Naja31
Ma daj ne pretiravaj :)-
Mogoce ti tudi mal nosecniski hormoni delujejo, ce ti gredo zaradi tega solze v oci.
Uzivaj zdaj ko lahko, ker potem ko bo dojencek tu ti bodo sle pa solze v oci od utrujenosti. No, vsaj pri nas je tako.
Lp, N.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nekoristna
29.6.2005 16:36:33   
smrka
Sploh se nesekiraj. Reci si samo: Hvala Bogu, da mi moj :love: pomaga! Takih ni veliko, verjemi. Ti kar pocivaj, hodi na sprehode in crkljaj svojga :love:!
Smrka

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nekoristna
29.6.2005 18:50:24   
polona2
Nikar ne bodi nesrečna,
jaz sem preurejala sobo, ko sem bila v 32.tednu in sva z očetom montirala police na steno, zvečer sem morala pa v bolnico, ker sem dobila popadke, na srečo se je uredilo in je Hana lepo počakala, lahko bi se pa drugače končalo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nekoristna
29.6.2005 18:53:25   
Anonimen
Polona, meni je pa Hana takoooo lepo ime!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nekoristna
29.6.2005 18:56:38   
polona2
Saj jih je kar nekaj v podmladku RR-je 9nebesa.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nekoristna
29.6.2005 19:12:27   
ZARA
Raj ga poslikej,mogoče je zadnjič !!
Veseli se punca!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?