karmen83
|
Ostalo mi je precej DM bonov, veljavnih do: 31.3.2010 Bubchen krema za nego obraza ognjič, prihranek -1eur; x2 Afrodita mandljeva vlažilna ali hranljiva krema za obraz, -2,5e Chicco aspirator za nos, -0,90e Chicco zaponka za dudo, -0,90e; x2 Milupa Milumil 2, nadaljevalno mleko, -3,50e AlnaturA čaj z janežem in kumino, -0,50e; x3 Oral B zobna ščetka PUlsar 40, -1,50e Avtotehna Vič - prenosni DVD predvajalnik ob nakupu Opla; x2 Hoteli Otočec -20% na dnevni meni za 2 osebi; x2 Hoteli Otočec -20% za vikend paket v Hotelu Šport za 2 osebi 31.1.2010, vsi -25% L'Oreal Paris Dermo Expertise čistilno mleko ali tonik revitalift, x2 Nivea losjon za telo s Q10, x2 Weleda krema za obraz z izvlečki mandlja, x2 Nivea šampon za lase, več vrst, x2 Nivea Hair care sprej za nego las diamond gloss, x2 Nivea Volume Impact maskara, x2 Fing'rs pilica za nohte, x2 Maybelline Watershine rdečilo za ustnice, x2 UDV Hot fragrances moška toaletna voda, x2 Ruj toaletni kovček, x2 Wilkinson Quattro titanium brivnik, x2 Signal zobna krema white now, x2 Medex prehransko dopolnilo Algoaktiv+, x2 AlnaturA rižev napitek s kalcijem, x2 Max Factor Masterpiece max maskara Sama bi bila vesela kakršnihkoli magnetkov, kodic 1001 cvet ali mercator nalepkic, ni pa pogoj. Če kateri pridejo prav, naj mi javi.