Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Želja je iz dneva v dan večja <3 19.1.2010 10:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Praviš, da ne bi rada prevelike razlike, po drugi strani pa tvoj dragi še nič ne ve o tvojih planih. Hja, malecka ima že 3 leta, dokler zbereš pogum, da poveš dragemu + čas, da dragi sprejme + čas ko začneta delat na tem in da rata + 9 m = lahko takoj dve, tri, štiri leta, zato ti predlagam, da greš takoj v ,,napad,,
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 19.1.2010 10:39:42 >
|
|
|
|
RE: Želja je iz dneva v dan večja <3 19.1.2010 12:45:50
|
|
|
|
janapan
|
Ja vkalkulirat je treba da ti takoj ne rata in da si noseča 9 mesecev. Če želita še imeti otroke se mi zdi skrajni čas da jih imata sedaj da bosta otroka še kaj imela drug od drugega. Če sedaj zanosiš bo imel ob rojstvu tvoj 1. otrok že štiri leta...to pomeni da ko bo ta drugi bil že malo bolj primeren za igranje z njim bo situacija prvi bo imel 6 let drugi pa dve.....torej že velikanska razlika za igro. Jaz sem si rekla da moram po rojstvu hčerkice še mal v službo pa še magistrirat pa še ne vem kaj in sedaj ko sem uzopet noseča bo ob rojstvu ta drugega med njima že razlika tri leta....čas teče.
|
|
|
|
RE: Želja je iz dneva v dan večja <3 19.1.2010 15:58:10
|
|
|
|
~Biba~
|
saj je vseeno kakšna je razlika med bratci in sestrami...če imaš željo, jo skušaj s partnerjem uskladit, in veselo na delo!
|
|
|
|
RE: Želja je iz dneva v dan večja <3 19.1.2010 15:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pocaki se ene 5 let, pa ti jst povem a je boljs najhna al velka razlika. domen 8, tadej 6, nina 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: Želja je iz dneva v dan večja <3 19.1.2010 16:28:07
|
|
|
|
Katjusa
|
jaz sem si želala ful malo razliko in smo šli takoj po rojstvu v boj za novega zanosla sem po 2 letih truda torej je razlika 3 leta zdej delamo novega spet od rojstva drugega, ki bo prav kmalu star 1 leto.... (od rojstva to pomeni, da smo že 3-4 tedne po porodu začel kr na polno ) tokrat še imam upanje, da bo manj kot 2 leti kar pomeni da bo med prvim in tretjim 5 let. kr v akcijo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?