Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 11:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma kake tri ure, ne kakaj. kolk pa? 2:59?
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 11:21:51
|
|
|
|
Colt
|
Madela...v nekaj sem prepričan, sam ga zagotovo ne bom šel gledat
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 12:39:38
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: rija ne maram SF filmov tudi jaz ne. pa menda je film dolg skoraj 3 ure. ma se mi ne da niti sedet tolk časa. jaz sem se včeraj ponudila, da raje pazim tri podivjane mulce kar je tudi neke vrste SF
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 15:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz sem se včeraj ponudila, da raje pazim tri podivjane mulce kar je tudi neke vrste SF m-hm. mulc je imel včeraj žurko za r.d.
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 15:29:36
|
|
|
|
rija
|
a je bilo VR?
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 15:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a je bilo VR? VR? bil je thriller. sploh, ko smo poslušali tuljenje ene pučke, ki se ni smela sankat
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 15:52:28
|
|
|
|
rija
|
no, tudi trilerjev nimam najraje zakaj pa se ni smela
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 16:05:58
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop kolk pa? 2:59? Ja, ne vem točno, samo 3 ure sigurno ne. Kakšne 2 in pol.
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 16:22:22
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Madela...v nekaj sem prepričan, sam ga zagotovo ne bom šel gledat Jaz tudi ne Torej se dogovoriva in greva skupaj...si za
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 16:27:28
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop kolk pa? 2:59? Ja, ne vem točno, samo 3 ure sigurno ne. Kakšne 2 in pol. 2:41 sam tak minejo, da ne morš verjet, js bi še kar gledala
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 18:38:58
|
|
|
|
ZARA
|
Ane? Čisto prehitro.
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 18:45:20
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz ga še vedno nisem uspela pogledat
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 24.1.2010 22:08:55
|
|
|
|
eya
|
Meni je bil pa na začetku super, vse tisto streljanje na koncu mi pa sploh ni bilo ne vem kaj, ne da se mi tega gledat...
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 30.1.2010 8:59:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop kolk pa? 2:59? Ja, ne vem točno, samo 3 ure sigurno ne. Kakšne 2 in pol. 2:41 sam tak minejo, da ne morš verjet, js bi še kar gledala Podpis. Nor film!!!! Še enkrat grem u kino
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 30.1.2010 9:17:20
|
|
|
|
ivao1
|
čeprav znanstveno fantastiko ne maram, lahko rečem da mi je bil ta film všeč, sploh ta 3d varianta, sam ga pa nikakor nebi šla še enkrat gledat.....
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 30.1.2010 10:08:19
|
|
|
|
zmajaz
|
Js sem gledala 3d v MB, zdaj grem pa še 1x v LJ na sedeže s posebnimi efekti, ker tega pa v MB ni.
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 30.1.2010 13:14:38
|
|
|
|
Nenya
|
Šla gledat IZKLJUČNO zaradi posebnih učinkov in . Ja, neverjeten napredek CG-ja, super učinki 3d - za pogledati iz tehničnega vidika. AMPAK zgodba pa tako PREDVIDLJIVA IN CAMERONSKA bruh, z vidika zgodbe nobene pozitivne točke, postano, prežvečeno, 100000x videno. Je pa res da se meni niti Titanik ni zdel tako enkraten kot ostalim, zaradi dosti podobnih razlogov. NIKAKOR ne bi šla gledat še 1x
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 30.1.2010 13:53:29
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya AMPAK zgodba pa tako PREDVIDLJIVA IN CAMERONSKA bruh, z vidika zgodbe nobene pozitivne točke, postano, prežvečeno, 100000x videno. Ja pa kaj - kolk pa je še dandanes filmov, kjer bi bila zgodba povsem nepredvidljiva - sploh za take, ki so gledali že ogromno filmov? Titanik sem šla pa js 3x gledat v kino, pa še videokaseto sem si kupla. Je pa res, da sem bila takrat najstnica in je tudi to en faktor.
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 31.1.2010 10:05:19
|
|
|
|
~Biba~
|
heh pa sem spet vidla, kaj lahko naredijo mediji...en navaden film, sfižlajo tak daleč, da postane uspešnica..zakaj že? pač film kot vsi drugi, za poptv v soboto zvečer ob 20
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 31.1.2010 10:32:52
|
|
|
|
zmajaz
|
Mene recimo v ogled niti slučajno niso prepričali mediji, ampak komentarji gledalcev, ki so si film že ogledali. Je pa pač tako, da NE obstaja film, ki bi bil všeč prav vsem. Pa tole je 2. film, ki ga grem v življenju v kino gledat več kot enkrat.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 31.1.2010 10:39:38 >
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 31.1.2010 10:36:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zgodba? Mislim da ni v zgodbi fora. Saj kajrkoli novega si danes že težko izmisliš, vse teme so miljonkrat prežvečene. Zgodba mi je bila ok v tem smislu da se ni (z vidika gledalca) noben del filma vlekel ali bi šel prehitro in bil s tem nerazumljiv ali doldočasen. Men je film poseben zaradi vseh detajlov, učinkov, tehnologije, grafike. Gledalec se kar uživi čeprav je to ZF. Super.
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 31.1.2010 13:39:05
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ste ga gledali - film - in kako vam je všeč zgodba? Cameron me tudi tokrat ni razočaral, moram rečt. Pa Sigourney Weaver. Carica. Ona je tudi z drugega planeta. jest sem čist notr padla...zgodba,efekti, ma vse je super...
|
|
|
|
RE: AVATAR - J. Cameron 31.1.2010 20:19:07
|
|
|
|
viv_
|
Ma lep filem, celo nisem zaspala, pa sva šla gledat ob 21:20. Moram pa rečt, da sem malo več pričakovala od 3D, tu sem bila pa malo razočarana. Sem pričakovala več, glede na ves pomp. Saj so 3D efekti v Gardalandu boljši...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?