|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOHODNINA 2009
18.1.2010 13:28:33   
pupca
kje si lahko izračunam   izračun dohodnine?hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOHODNINA 2009
18.1.2010 13:35:29   
ZARA
http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2009/

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2010 14:45:15   
pupca
zakaj pa meni ne dela

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2010 14:48:01   
zmajaz
Če ne dela, je nekaj narobe z brskalnikom - probaj z drugim.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2010 9:00:39   
pupca
sva z možem provala  pa ne dela

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2010 10:54:14   
zmajaz
Meni dela brezhibno - to imate 100% nekaj narobe z brskalnikom. Če imaš Internet Explorer, probaj +recimo s Firefoxom oziroma obratno. Že zadnjič se je ena pritoževala, da ji ne dela, potem je pa poskusila z drugim brskalnikom, pa je šlo.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2010 12:43:03   
ZmajTolovaj
Meni dela, imam pa 2 vprašanji:
1. kam se vpiše subvencija 4500 eur za samozaposlitev in  pa darilo občine ob rojstvu otroka?
2. računovodkinja pri možu v službi je nekaj zamočila in me je šele februarja odjavila kot vzdrževano, se pravi v januarju sem bila vzdrževani član, čeprav to nisem. kako to rešit? zdaj ali ob odmeri dohodnine?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2010 13:44:56   
zmajaz
1. darilo od občine se ne šteje v dohodnino, zato je nikamor ne vpisuješ, za subvencijo pa ne vem, kam se vpiše
2. tole pa najbojše urediti takoj - mož naj odda vlogo za vzdrževane druž. člane in izpolni drugo točko: "želim, da davčni organ NE UPOŠTEVA posebne olajšave..." in vpiše, za katere mesece je bila upoštevana.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2010 19:21:20   
katjes

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Meni dela, imam pa 2 vprašanji:
1. kam se vpiše subvencija 4500 eur za samozaposlitev in  pa darilo občine ob rojstvu otroka?
2. računovodkinja pri možu v službi je nekaj zamočila in me je šele februarja odjavila kot vzdrževano, se pravi v januarju sem bila vzdrževani član, čeprav to nisem. kako to rešit? zdaj ali ob odmeri dohodnine?

Dohodek, ki si ga dobila iz Zavoda za zaposlovanje - subvencijo, boš knjižila kot prihodki iz naslova opravljanja dejavnosti. V dohodnini pa ta dohodek ni potrebno nič prikazati. (razen v primeru, ko ne vodiš poslovnih knjig, ampak uveljavljaš normirane stroške).
Glede olajšave zate, pa moraš obvezno narediti tako, kot ti je svetovala zmajaz.

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2010 20:46:54   
ZmajTolovaj
HVALA obema!
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2010 21:28:18   
snežinka7
kateremu ali tistemu ki imamo ne bolj spalča dat notri za olajšavo otroka ali tistemu, ki ima večjo ali manjšo plačo?

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2010 21:55:07   
zmajaz
Vedno tistemu, ki ima višjo plačo, ker mu pogosto del dohodka zapade pod višjo davčno stopnjo in potem ravno tisti del dobi nazaj, zato so lahko razlike včasih tudi zelo velike. Pri nama recimo je tako, da sva letos ka 500 eur na boljšem, če uveljavlja oba otroka mož namesto jaz - sicer bom morala jaz zato doplačati kar nekaj, namesto bi dobila nazaj, ampak skupno gledano sva pa toliko na boljšem. Če bi uveljavljala vsak 1 sva pa tudi za cca 260 eur na slabšem, kot če oba uveljavlja on.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 19.1.2010 21:56:07 >

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2010 10:07:38   
pupca
hvala punce rešila.user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2010 10:51:48   
snežinka7
hvala vsem za odgovor

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.