Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 17.1.2010 22:17:52
|
|
|
|
liliana
|
Običajno se da z njimi lepo vse zmeniti......tako, da jim lepo razlaži, zakaj boš oddala jutri in po moje ne bo nobenega problema.....
|
|
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 17.1.2010 22:34:30
|
|
|
|
copka
|
ozabili in poslali 30.1. in pac napisali, da smo pozabili. Itak so zaracunali akontacijo, nic bat
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 17.1.2010 22:51:20
|
|
|
|
zmajaz
|
Ma - bodo po mojem veseli, da si sploh dala, dan/dva gor ali dol. Kazni ti tudi ne dajo kar tako, sploh pa ne zaradi dneva zamude.
|
|
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 18.1.2010 8:33:05
|
|
|
|
constanca
|
Vas lahko vprasam... je potrebno to oddat le, ce oddajas fizicni osebi ali tudi, ce pravni? Sicer se mi zdi, da ze pravna oseba placa davek ali se je zdaj kaj spremenilo na tem podrocju z 2010? Ve mogoce katera? Oprosti Spela30, ce sem se ti na temo urinla. Hvala in lp!
|
|
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 18.1.2010 9:49:16
|
|
|
|
Špela30
|
Hvala vsem za odgovore! Sem upala, da niso tako togi, kot v kakšnih drugih zadevah. constanca... mislim, da glede oddajanja pravni osebi ostaja enako, kot je bilo doslej, se pravi, da pravna oseba plača davek. lp
|
|
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 18.1.2010 15:49:35
|
|
|
|
constanca
|
Hvala Spela! Ja, bo res drzalo. So me zmedli z napacnimi informacijami. Upam, da dobro uredis in lp
|
|
|
|
RE: Odmera dohodnine - oddajanje nepremičnine 18.1.2010 19:45:05
|
|
|
|
katjes
|
Če še nisi oddala napovedi, napiši na napoved "SAMOPRIJAVA" - pa ne boš nič kaznovana!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?