|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in zobar
17.1.2010 20:20:11   
skopčevka
Pomagajte mi ker sem u dilemi,naredila sem test in mi je pokazal pozitivno,kar pomeni, da sem noseča!!!šla sem na ultra zvok in so mi povedali, da je še prezgodaj, da bi se kaj videlo!!!to je bilo 15.1.2010.
11.1.2010 pa sem imela zobarja (operacijo- morali so mi rezati dlesen, da bi mi dali ostanek zoba ven)...zobar mi je dal inekcijo seveda proti bolečini,ampak jaz takrat nisem vedela da sem noseča.pa me zanima če je ta inekcija uplivala na plodek.namreč u skrbeh sem!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.1.2010 20:28:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST IN ZOBAR
17.1.2010 20:26:50   
Jada82
Ej, brez skrbi ... mislim, da injekcija nima kaj škodovati .... baje je kritičen samo rentgen zob ... pa še to zaščitijo ponavadi spodnji del telesa .. tako da, kar brez skrbi .... če bi blo pa kaj kritično narobe, pa se potem plodek sam izloči. Ampak pomoje ni razloga za skrb.

Jaz sem čisto na začetku nosečnosti šla tudi na kavitacijo (to, za kožo, ultrazvočno, traja okol 1 ure .. ), nisem vedela, da sem noseča, pa me je bilo potem strah, ampak je bilo vse ok ... tako da ... počakaj, da se bo plodek videl - še kakšen teden, pa boš videla, da bo vse ok!

Veliko sreče!user posted image

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 20:29:42   
skopčevka
JADA A ME TI TO TOLAŽIŠ A SI RESNA..DRUGAČE SI ME ZEEEELOOOOOO POMIRILA!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 20:33:17   
miapia
Lokalna anestezija dokazano ne vpliva na zarodek, tako da ni zadržkov za injekcijo pri zobarju. Sama sem redno hodila do 9 meseca, ker mi je menjaval vse manganove plombe in sem vsakič zahtevala injekcijo. Tako da brez skrbi.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2010 20:33:25   
Anonimen
Nč skrbet, ker komot lahko dobiš inekcijo. Jaz sem bila 3 mesece noseča ko sem dobila hudo vnetje dlesni in sem mogla hodit k zobarci na vsake 14 dni in sem vsakič dobila inekcijo. In to nič ne škodi otročku. Tako da brez skrbi. 

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2010 20:47:05   
skopčevka
JA HVALA MOJE ZVESTE POMAGALKE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2010 20:52:50   
ribica.
ne skrbi, nič ne škodi. Jaz sem v začetku nosečnosti tudi bila pri zobarju zaradi bolečega zoba. Delal mi takrat sicer ni nič, ampak mi je povedal kaj mi bo potencialno delal, če se bo bolečina ponavljala. In skrajni ukrep je bil operacija kjer ti prerežejo že skoraj na nebu in ti očistijo korenino. Pa je reku da mi tud to lahko delajo, kljub nosečnosti. Tako da ne skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2010 23:04:20   
tulpek
Nič skrbet, js bi med nosečnostjo (7mesec) mogla dat modrostne ven, sem se pozanimala pri G, pa je rekel, da ni problema glede samega posega. Bil je pa problem zaradi mojega strahu pred posegom in sem se potem odločila, da otročka ne bom izpostavljala takemu stresu user posted image . Grem raje še enkrat rodit...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2010 10:36:15   
legenda_m
evo tud jst sm mela zobobol, sm bla mislm da v 23. tednu, in se mi pod vsemi bundami in puloverji še ni tok vidl, pa sm mu povedala da sva dva, če je kj nevarnosti zarad injekcije, pa reku da ni panike, ker je sam lokalno pa še to mi lahko da anestezijo brez adrenalina, v glavnem me je pomiril, da to ne škoduje. sm pa probala najprej brez sam je preveč bolel, in smo z injekcijo porihtal, ta drugič in tretjič je blo pa za zdržat tud brez, mal me je sm pa tja špiknl, ampak je blo za zdržat.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?