tinkamiška
|
No, evo mene, sem se mal oglasla. Mene pa tale vročina kr matra, tukej je čisto drugače kot na morju, tam ves čas pihlja in nogice namočiš vanj, pa je takoj boljše. Tu je pa skoraj neznosno, najprej mi je bilo zjutraj slabo, pa mi že nekaj časa ni, potem me je pa še tako začela glava bolet, da sem bla prav omotična:( Zdej sem doma in mam vklopljen ventilator, da malo pihlja po stanovanju, zvečer grem pa v LJ na srečanje s sošolkami, upam, da bo takrat že manj vroče. No pa da ne bom samo jamrala, v soboto grem na dekliščino, še nikoli nisem bila, sama je tudi nisem imela, pa me prav zanima kako bo. Bom potem kej napisala, če bo kej smešnega:) Jst se tudi rada vračam, med vas, ker ste take fajn babnce, čeprav je včasih malo žalostno, se potem drugič sprevrže vaše pisanje, v komedijo, da se tukaj za računalnikom na ves glas krohotam, prav fino je tukej tako, da veste:rozica::rozica::rozica: Nimam nič pametnega za napisat, sem samo hotela malo poklepetat, pa da ne boste mislile, da sem fina in se nič ne oglasim:)- berem vas ves čas, velikokrat pa nimam nič za napisat, pa raje ne klobasam tako kot danes8) No lepo bodite in upam, da se kmalu vidimo:rozica: Tinka
|