|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (248. nadaljevanje)
28.6.2005 21:46:41   
Anitka
Pa smo spet pri novem ZA NAS, ki zadnje dni res malce dremucka. ;) Je kriva vročina ali kaj drugega?:zmeden::zmeden2: Kdo bi vedel?

In kako ste kaj drugače? Danes je bilo spet fajn vroče in na srečo se je vsaj malce ohladilo, da bomo lažje spali. Sicer pa sem jaz zdaj 4 oz. 5 noči kar sama v postelji, ker je moj :love: službeno odsoten :(:(:( Da se le spet srečno vrne nazaj k meni.

:nosecka:TIA se je končno le oglasila :bravo::bravo::bravo:Si pa res pridna, da si začela vsaj malce počivati ;);)Upam, da se res še pred prihodom tvoje :duda: dobive na kaki :kava:

:love:PIKA 74 a me prosiš za rokico?:)-:)- Sem takoj za :)-:)-:)-

ASTRA :bravo::bravo::bravo: za pogumno odločitev - na OFF. Tudi jaz trenutno čakam ambulanto (21.7.), da dorečemo kako in kaj naprej in potem naslednji večer gremo že na :morje::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa še s "projektom" otrok bomo začeli nadajevati - juhejjjjj. Za srečanje pri nas pa bom vsekakor dobro premislila in zorganizirala. Saj lahko že pred mojim morjem, če bo katera za obisk našega Prekmurja.

Kje pa je naša :nosecka: BAMBI te dni?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Vsem želim eno lepo noč (danes sem bolj kratka) in se beremo spet jutri,

Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.6.2005 8:05:28   
pika74
Ja Anitka :love::love::love: - zdele sm še ledik pa frej - ampak sam še par dni :metulj:

:sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2005 9:43:59   
Gea1
Da še jaz malo napišem po dolgem času. Prej nikakor nisem uspela, saj sem zadnje dni precej zasedena. Gužva na vseh področjih!
Sem pa prebrala Piin post in sem bila prav ganjena, ko je tako lepo napisala. :bravo: Vsaka topla beseda nam tako dobro dene v trenutkih življenja, ko ne gre vse kot po maslu.
Tia ti pa si se že umirila in tako je prav, da boš trenutek dočakala umirjena in vesela. :sloncek:
Vsem tistim, ki se boste še poročile (Koala, Pika,...) želim veliko rižeka in dežeka, in da bo v naslednjih letih veliko :duda:.
Sicer pa ne bo blema, saj kakršen je junij, ploden, bo tudi julij in avgust, pa september. Zdaj prihajajo najlepši meseci in nove :nosecka: bodo padale kot po tekočem traku. Upam, da bo med njimi tudi kaj fosilk. :zmeden2:
Anitka zakaj pa ti ne prideš na srečanje? :( Daj no pridi, da malo poklepetamo. Saj jaz tudi nimam veliko časa, ampak za srečanje si ga bom pa že utrgala, če bo treba.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2005 10:05:17   
Pia73
Evo, spet jaz,...

Ja, Gea1 jaz res čutim z vami in full fajn so mi tale nadaljevanja, samo včasih sploh ne vem kaj naj napišem, da vas še bolj ne potrem,.........

Ko sva se midva še trudila za :modri: sem kar malo zamerila puncam, ki jim je že uspelo pa se niso več javile v ZA NAS,.... in takrat sem si obljubila, da jaz pa ne bom taka. In še kar vztrajam,.... Če bom pa kdaj videla, da katero moti, pa ne bom več,... :ups::ups::ups:

Sicer pa drage moje se meni full dogaja. Pa hvalabogu saj sem tak tip človeka, da bi težko brez dogajanja,...

Skratka včeraj sem zjutraj peljala avto na tehnični pregled, pa v trgovino sem šla, pa potem sem mamo na terapije peljala, pa potem šla še po sina in bila z njim 2 uri zunaj,... :kuza::kuza::kuza:

Danes pa sem že bila pri G, pa z mojim :love:na kavi, pa kmalu grem po mamo, pa potem po sina,....

Hvalabogu, da mi počutje še služi, čeprav mi je danes moja G rekla, da sem že kar za rodit, ker imam tak oooogrooomen trebuh,..... Bo že, ko bo. Naj se :duda: sam odloči.

Drage moje dame lepo se imejte in se beremo,.... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2005 10:11:10   
pika74
Ojla bejbike.

Gea1 hvala za rižek pa dežek - mislim, da bo obojega dost za sočno rižoto :)-:)-:)-.

Pia73 ti si pa vedno dobrodošla na teh debatah. :rozica::rozica::rozica:

A vam neki povem... ful bi zdele jedla ene filane paprike s pire krompirjem mmmmmmmm:)-:)-:)-:)-. A ma ktera kej viška8) ?

Lp
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2005 10:20:52   
Gea1
Pia ti nikar ne odnehaj, saj tudi sama čutim isto, kot si ti, ko si se še borila za :modri:.
Ni mi všeč, da punce kar pozabijo na za nas, ko so enkrat :nosecka:. Sicer jim ne zamerim, saj vem, da se življenje potem drugače zavrti, ampak vsaj kdaj pa kdaj, pa bi se lahko javile v to legendarno nadaljevanje.
Prav rada poslušam o tegobah nosečnosti, ki bodo mene še doletele, ampak takrat boste ve že veselo zibale svoje :duda:.

Pika ti pa kar v menzo na filano papriko, da bo luštom zadoščeno. Meni pa zdaj, ko je tako vroče, paše kaj bolj lahkega.

Lepo se imejte in uživajte v sončku! :kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2005 10:44:26   
pika74
8)Bom 8)

Sm dons sestradana, ker sem zjutraj pred šihtom prekolesarla že cca. 40km :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2005 10:51:14   
Anonimen
Wow, Pika74, ti si pa prava sportnica! Kapo dol!;)

Pri nas nas je soncno vreme zapustilo, zadnje dni je bilo super, ne prevroce, nekje do 27 stopinj, zdaj pa oblacno na nebeku.
Danes imam v planu cistilno akcijo. Je treba pred pocitnicami malo v akcijo, drugace bo potem cel smorn, ko se vrneva. Pri nama drugace nic kaj posebnega ne dogaja, zal ta teden nisem nic cuvala malega korenjaka, ga ze kar pogresam! Nisem ravno razpolozena za pisanje danes.:zmeden: Se 1 teden do dopusta!:bravo:

Punce, drzite se in se lepo imejte!:sloncek::miska::sloncek:

LP!

Katarina

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2005 10:56:09   
pika74
morm mal - sploh zdele, k mam sam še 3 dni do poroke in mi je korzet mal preveč zožala una tm v štacun. Drgač me bo razgnal, k ga bom oblekla :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2005 11:04:34   
Anonimen
Poznam to, poznam! :)-

Jaz sem se sicer ze porocila v maju, takrat je vse pasalo super, zdaj je pa ze druga pesem, sem se malo poredila nazaj. Bila sem prej namrec na 3 mesecni locevalni dieti, je slo 10 kilc dol. No skratka, zdaj v zacetku julija, bomo doma imeli se en poporocni piknik, pa se moram stisat v porocno obleko in korzet, pa je vse tako na tesno, da za znoret! Upam, da tudi mene ne bo tam razgnalo vprico vseh!:)-

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2005 14:09:04   
tinkamiška
No, evo mene, sem se mal oglasla.

Mene pa tale vročina kr matra, tukej je čisto drugače kot na morju, tam ves čas pihlja in nogice namočiš vanj, pa je takoj boljše. Tu je pa skoraj neznosno, najprej mi je bilo zjutraj slabo, pa mi že nekaj časa ni, potem me je pa še tako začela glava bolet, da sem bla prav omotična:(

Zdej sem doma in mam vklopljen ventilator, da malo pihlja po stanovanju, zvečer grem pa v LJ na srečanje s sošolkami, upam, da bo takrat že manj vroče.

No pa da ne bom samo jamrala, v soboto grem na dekliščino, še nikoli nisem bila, sama je tudi nisem imela, pa me prav zanima kako bo. Bom potem kej napisala, če bo kej smešnega:)

Jst se tudi rada vračam, med vas, ker ste take fajn babnce, čeprav je včasih malo žalostno, se potem drugič sprevrže vaše pisanje, v komedijo, da se tukaj za računalnikom na ves glas krohotam, prav fino je tukej tako, da veste:rozica::rozica::rozica:

Nimam nič pametnega za napisat, sem samo hotela malo poklepetat, pa da ne boste mislile, da sem fina in se nič ne oglasim:)- berem vas ves čas, velikokrat pa nimam nič za napisat, pa raje ne klobasam tako kot danes8)

No lepo bodite in upam, da se kmalu vidimo:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2005 14:16:02   
anadejka
Hojla Tinka,ti kr klobesej,jest mam klobase full rada:).Pa sej bom ješt tut,ker glih tko nimam nč pamtnga za povedat,pa sej ni važn.Važn da mam dons rojstn dan,pa da je že tretja steklenica odprta,pa da je šef dobre volje;).

Na zdravje:bravo::bravo::bravo:hik;)

Ejjjjj Tinka sm šlišala da je učer v Celju full velka(kt jajc) toča padala.A je res?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2005 14:21:22   
tinkamiška
Ti ga kr žingej, ko maš pa rojstni dan:)-:)-:)- Na zdravje!!!

Nč ne vem, da bi šla toča:zmeden:, ampak sej veš, lahko da je 1km stran od tu vse stovklo, ampak tu pa ni blo nč hudga, je blo pa pol fajn, ker sem lahko balkon odprla, da je veter mal popihau v stanovanju:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2005 14:24:52   
emaa
tinka kako sta s stanovanjem zrihtala? A sta na boljšem zdaj, al kako?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2005 14:32:02   
tinkamiška
Oj Ema:love:

Ma se še nisva preselila, sva našla sicer enega v eni hiši, ki jo pa še urejajo, notri bojo tri stanovanja in pritličnega bi midva vzela v najem, je malo manjše, tako da ot. sobice ni posebej, ampak se bova pa midva kasneje selila v dnevno in bo mali mel svojo sobico.

Zdej čakava, da vse porihtajo, potem bi se pa naj avgusta selila, bova pa še ta čas iskala, če bi slučajno našla kej bolj primernega. Če ne bo pa ta v hiški tudi vredu, bo vsaj vse na novo zrihtano, pa bo zato manj stroškov z ogrevanjem:)

Vglavnem bomo meli domek:)

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2005 14:50:10   
emaa
no lepo, da boste meli kje bit do takrat, ko pridete čist na svoje:bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2005 15:28:06   
pika74
tinkamiška, a pol je fantek :duda: (a sm mela jst prou8) )

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2005 15:50:01   
tinkamiška
Neee, Pika, jst ne vem kako bi mu-ji rekla, ko pa še ne vem kaj sva skupi spacala:)-

Sej bom povedala, ko bo jo odkrili bingljca, al pa lulico:)-:)-:)-

Tinka:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.6.2005 16:04:24   
pika74
Pomoje je pob :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: men se kr tko zdi 8)

:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2005 7:34:05   
anadejka
Neeeeee Tinka bo mela punčkooooo!!!:angel::angel::angel:

;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2005 9:11:24   
tinkamiška
Hehehe, men se sanja ne kakšne vrste potičko je moj:love: speku:)-, je pa res, da mi večina govori, da bo fantek, pa pjma nimam zakaj:)-

Bomo vidli;)

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2005 10:10:32   
bambi
Evo Bambi zopet med vami :bravo::bravo::bravo::bravo: Tile dnevi zdaj so bili zame prava mora, sem se pripravljala na izpit kot nora in izplačalo se je, ker sem ga naredila in sedaj lahko v miru letam po RR in uživam v :nosecka:, pa še bolniško so mi podaljšali kar do 23.08. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj me pa tako vleče na :morje:, upam da bom sploh lahko šle, če ne si bova z :love: pač naredila "rajsko plažo" doma ;););) :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: že kar malo pogrešam, sploh ne vem kdaj sva nazadnje, prvič naju je strah, da ne bi bilo kaj narobe, drugič pa sva se zdravila za Klamidijo in je sigurno že kakšnih 3 tedne od zadnjega :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :((:((:((:((:((:(( Po drugi strani pa vse za našo :duda:, pa če "mašine" ne vidim do poroda..... no videla jo sigurno bom ;););)

Sedaj pa šibam v trgovino in na pokopališče, moji :angel: prižgat svečko in se oglasim popoldan.....

LP Bambi:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?