Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NESTRPNA 18.1.2010 10:59:42
|
|
|
|
buča
|
naj ti kmalu uspe
|
|
RE: nestrpna - kako dolgo traja ves postopek? 19.1.2010 9:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Težko je reči kako dolgo traja ker je to čisto odvisno od postopka in reagiranja vsake ženske. Imaš - vsaj v SLO - tri različne postopke (pisala bom približno, ker jaz točno poznam samo mild protokol): dolgi - injekcije si začneš dajat 22 dan ciklusa in se pikaš približno 3 tedne, sledi punkcija, čez 3-5 dni ti vstavijo zarodek, čez 14 dni imaš test. kratki - injekcije si začneš dajat 2 dan ciklusa, špikaš se cca. 1-2 tedna, sledi punkcija, čez 3-5 dni transfer, potem čez 14 dni test mild protocol - injekcije začneš dajat 5 dan, špikat bi se mogla približno 1 teden, vendar pri meni to ponavadi traja 2 tedna, ker počasi reagiram. Potem sledi punkcija, transfer in test kot pri drugih postopkih.
|
|
|
|
RE: nestrpna - kako dolgo traja ves postopek? 19.1.2010 9:50:15
|
|
|
|
baguSka
|
kako dolgo traja postopek od zacetka pa do dejanske oploditve jajcec in kako dolgo potem cakas da lahko vidijo al se je prijelo al ne? jst sicer tud cakam zdej na tole, ampak men so povedali tkole: od trenutka ko meni nardijo punkcijo in zdruzijo jajceca in semenceca v epruvetki, pocakajo cca 24ur da vidjo kok jajcec se je oplodil in mi eno potem tudi v tem casu ustavijo v maternico... potem pa cakanje cca 14 dni, ali se je prijelo al se ni... lahko pa seveda ni tako....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?