|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prezbarven izcedek v začetku nosečnosti
17.1.2010 12:33:07   
Naomi1
Sem v 14. tednu in že dlje časa se mi poleg belega toka (rumeno-bele barve) pojavlja tudi izcedek, ki je prozoren in brez vonja. Kot prozorna vodica. Vlije se ob priliki. Toliko, da ima sem pa tja hlačke kar mokre.
Ima katera podobne težave? Sem v skrbeh, da ni kaj narobe. Pregled pa ima šele čez 14 dni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti
17.1.2010 12:34:10   
claud
A nisi prej na drugi temi to sprasevala...? Sem ti tam odgovorila...da se ne ponavljamuser posted image

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 12:35:59   
Naomi1
o hvala!
na kateri pa.user posted image  sem šla cel forum skozuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 12:39:05   
claud
Ajd ti se enkrat povem...
Jst sm skos nosila dnevne vlozke....ker se mi je enkrat zgodilo da se je ulilo...sm mislila da mi je uslouser posted image user posted image
Sem mela vse mokro...pa ravno v shoppingu sm blauser posted image

Tko da nc bat da je kj narobeuser posted image

No v glavnem vlozki so me resili za nadaljnih ne vem kolk tednovuser posted image

Lepo nosecnost ti zelimuser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2010 12:43:25   
Naomi1
A pa pri tebi ni bil beli tolk?
Ker meni se kdaj ulije tako belkasto rumeno (kot bei tolk). Spet drugič pa ko sedim ali pa hodim, se mi pa vlije kr vodica taka bela. Brez barve in vsega.
Se mi pa res že od 2 meseca to skoz vliva......Res velliko.

Hvala user posted image  ti.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2010 13:25:39   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

A pa pri tebi ni bil beli tolk?
Ker meni se kdaj ulije tako belkasto rumeno (kot bei tolk). Spet drugič pa ko sedim ali pa hodim, se mi pa vlije kr vodica taka bela. Brez barve in vsega.
Se mi pa res že od 2 meseca to skoz vliva......Res velliko.

Hvala user posted image  ti.

Ravno takouser posted image

In ja vcasih kr veliko....sj pravim, mas tak obcutek kot da ti je uslouser posted image

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2010 20:24:28   
Jada82
Naomi, kar brez skrbi ... tudi jaz sem imela izcedek skozi celo nosečnost, bolj se je še povečal tam okoli 22. tedna ... tako, da se je prav ulilo, ko sem vstala, včasih tudi, ko sem sedela, hlačke mokre .. izcedek pa bel ali čisto prozoren, ko voda ... včasih tudi rumenkast.

Nekaj časa sem se ful bala, da plodovnica odteka ... potem pa sem si rekla, že toliko časa imam izcedek, da bi mi že vsa odtekla. Pač, tako je v nosečnosti ... povečan beli tok, ene ga imamo bolj, druge manj.

Zdaj ga imam tudi še, kakšnekrat bolj, drugič manj, samo obremenjujem se ne več ... se navadiš user posted image

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2010 9:57:59   
Naomi1
hvala punce za odgovore in tolažbo. Je to le moja prva nosečnost in je zame vse novo. V drugo bo že boljeuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2010 10:27:43   
claud
Seveda bo v drugo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo uzivaj v nosecnosti, pa bodi aktivna!!!!!!!

Srecno!!user posted image

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2010 11:05:34   
mlecek
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

Sem v 14. tednu in že dlje časa se mi poleg belega toka (rumeno-bele barve) pojavlja tudi izcedek, ki je prozoren in brez vonja. Kot prozorna vodica. Vlije se ob priliki. Toliko, da ima sem pa tja hlačke kar mokre.
Ima katera podobne težave? Sem v skrbeh, da ni kaj narobe. Pregled pa ima šele čez 14 dni.

Tudi jaz sem imela nekje v tretjem mesecu takšen voden izcedek, brez vonja. Sem mislila, da mi plodovnica počasi izteka, pa je v resnici bil streptokok b, ki ga moraš nujno zdravit z AB. Jaz sem ga sicer pozdravila, pri porodu sem omenila okužbo, ki sem jo zdravila, pa sem takoj dobila AB v žilo.

Zakaj? Če si v času poroda še okužena s tem streptokokom, se lahko otrok okuži na porodni poti in pride do hudih zapletov pri otroku.

To je bila moja izkušnja. Nočem te strašiti, pa vendar le pojdi k zdravniku, da se pozdraviš, če je slučajno to - to!

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2010 11:17:59   
Naomi1
v bistvu mi je ginekologinja 14 dni nazaj vzela bris za cervitis. Ne vem sedaj a to pokaže tudi morebitno okužbo s streptokokom b? Kako je tebi gin. ugotovila okužbo?

(odgovor članu mlecek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2010 11:22:51   
mlecek
Vzela mi je bris, če je bilo še kaj, se ne spomnim, ker je od tega že 7 let. Dobila sem Hiconcil, težav pa sploh nisem imela nobenih, razen vodenega izcedka.

Lahko, da je pri tebi čisto kaj drugega, povem ti pač mojo izkušnjo.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2010 11:35:53   
Naomi1
A je to ster. b nevarne tudi med nosečnostjo ali samo na koncu ko rodiš, da ti dajo prej antibiotike. Vem,da sestra vsako nosečko, ki je že proti koncu praša, če se želi dati testirat.

(odgovor članu mlecek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?