Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 28.6.2005 21:33:28
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Jaz dolgo časa sploh nisem vedela kaj so te pikice: :zmeden: Če so oblačila bele barve jih brez problema daj v varikino, če niso pa .... raje ne. Moj :duda: je imel skoraj vse majčke in bodye pikaste, potem pa jih je stara mama rešila tako da jih je dala v varekino, pikic ni več! So pa tudi pisane žabice, ki se jih ni dalo rešiti in so na žalost pristale v smeteh.
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 28.6.2005 22:24:00
|
|
|
|
lijalija
|
Kolikor jaz vem pikice iz pisanih oblačil ne gredo več dol. Ostanejo:(( :(( :(( Tudi meni se je to zgodilo. Kupila sem vanish oxi action, nežno varikino probala , preprala, pikice ostale.
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 28.6.2005 23:34:43
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kakšno plesen pa imate, da ne gre dol? Mi imamo žal :(( zelo vlažno stanovanje in oblačila, ki so stala leto in pol so bila vsa smrdljiva in pikasta. Vendar stran vrgla nisem nič. Vse se je normalno opralo v pralnem stroju. Brez kakršnih koli posebnih čistil. :muca:
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 28.6.2005 23:46:10
|
|
|
|
lijalija
|
Mene pa zanima kakšno plesen imate vi, da ti gre vse dol. Najbrž ni to to. Z vsemi , ki sem se pogovarjala so rekle, da jim plesen iz pisanih oblačil ni šla dol. Z belega gre, ker so vrgle v varikino.:)- No, bodi vesela, da nimaš problemov.:bravo:
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 28.6.2005 23:54:11
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Si me nasmejala. No, na žalost vem, kako plesen "diši", mi rečemo "po fajhtnem". Žal ti ne vem svetovati. :muca:
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 29.6.2005 0:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama sem pred kratkim reševala naramnice za avto sedež in jih po 4 dneh namakanja rešila z Vanish gelom. Najprej sploh nisem mogla verjeti, ampak vse je šlo ven. Poskusi, morda ti rata. Meni je.
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 29.6.2005 6:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
"Naša" pleen tud ne gre ven. Mi imamo tako, da je bila ena bela majica ful časa na dnu koša za perilo, pa mokra oz. fajhtna je bila in je tako lepo splesnela. No, tako plesen imamo mi.
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 29.6.2005 7:33:51
|
|
|
|
nejcko
|
Zdaj pa prvo vprašanje na pravo mesto :ups: Da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj dodala svoje vprašanje: S čim se spravijo dol fleki od laka - tistega za les, barvnega)? A se sploh? Poskusila bom z nitrorazrečilom, samo ga moram še dobit, ampak dvomim. A mislite, da se lahko kar poslovim od sinovih najboljših kratkih hlač :smajlikitulinavsomoč:
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 29.6.2005 9:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nejcko, jaz bi kar v čistilnico nesla, pa naj se tam ubadajo z njimi :zmeden2: Ker lahko jih tudi zajebeš, da ti tudi v čistilnici ne morejo več pomagat :zmeden: Jaz sem že ne tako: neki čez z vanishem packala, pol pa nesla v čistilnico, pa je rekel, da če bi dobil "čist" madež, bi šlo, tako pa ne. No, pa ni bila barva, neki druzga, pa ne vem več kaj.
|
|
|
|
Plesen na oblačilih in varikina 29.6.2005 10:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj. Še drugič ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?