|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tisti ki svojih otrok niste cepili
17.1.2010 11:50:42   
bellamia
rada bi prišla v stik s tistimi starši ki svojih otrok niste cepili.... lahko tudi na ZS
zaradi kakršnih razlogov že.

ne želim pa odpirati teme ZA/PROTI ker to ni moj namen....

hvala za odziv!

vse dobro!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tisti ki svojih otrok niste cepili
17.1.2010 11:53:30   
anžetka
Bellamia, cepile proti čemu? Mi ga proti rotavirusu nismo. Nimamo nobenega drugega otroka, ki bi bil v vrtcu in nanj prenesel kaj in zato ni tako ogrožen. Je pa star 5mesecev.

Sasa84

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 11:55:46   
zmajaz
Po mojem govori o obveznem cepljenju. Čeprav ne vem, kako je to pri nas kaj izvedljivo, ker pediater je dolžan take starše prijaviti. user posted image  Mi je enkrat naš pediater pravil o tem - da je on rekel, da on se že ne bo v to vpletal in nikogar prijavljal nikamor, pa mu je bilo rečeno, da v tem primeru bo pač on kazensko odgovarjal će tega ne bo storil.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 17.1.2010 12:06:35 >

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 11:56:45   
bellamia
mislila sem tiste starše ki sploh niso cepili svoje otroke,
niti obvezna cepljenja (di te per, OMR...) niti prostovoljna cepljenja (rota virus, meningitis...)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2010 12:18:39   
anžetka
Bellamia, evo to sem našla v knjižici za starše "Cepljenje otrok": Pediater presodi, ali je zaradi trenutnega stanja potrebno cepljenje odložiti ali določi nov datum. O cepljenju otrok s kroničnimi boleznimi po pregledu in presoji določi pediater. Če pediater oceni, da obstaja zdravstveni razlog za trajno opustitev cepljenja, pošlje na Ministrstvo za zdravje vlogo z utemeljivijo opustitve cepljenja proti določeni bolezni. Vlogo lahko podajo tudi starši ali skrbniki otroka, če menijo, da obstajajo zdravstveni razlogi za opustitev določenega cepljenja.

Sasa84

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2010 16:28:15   
Anonimen
Nam je pediatrinja razložila, da lahko na Ministrstvo za zdravje pošljemo vlogo za odločbo v kateri navedemo, da smo se odločili, da naš otrok ne bo opravljal obveznih cepljenj in ubistvu ne rabiš nobenih ,,zdravstvenih,, razlogov za to. Potem ti iz ministrstva pošljejo odločbo in to je to. Če pa za odločbo ne zaprosiš in če ne daš otroka cepit, potem pa te mora pediater prijavit, to pa drži. Smo se pa mi sedaj zmenili s pediatrinjo, da bomo zaenkrat preložili cepljenja za par mesecev in je rekla, da ona to lahko naredi. In če bomo čez nekaj mesecev še vedno mnenja, da ne želimo otroka cepit, bomo dali že prej omenjeno vlogo.

(odgovor članu anžetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2010 16:32:23   
rea27
mi nismo cepili naše žabice...proti ničemur!

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2010 7:15:14   
romy
Resno me zanima, zakaj svojih otrok ne cepite?

Katere so prednosti in katere slabosti?

Kajti jaz sem bila tudi v dilemi glede stranskih učinkov teh cepljenj, pa so me potem drugi prepričali v nasprotno, otroka smo cepili, pač vse kar je bilo obvezno. Ni mi žal.

Kaj s tem pridobite in kaj izgubite?

lp, Romy

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2010 7:20:37   
barni
Mi je nismo cepili proti OMR (zdravstveno).

Pa me je na trenutke kar malo strah, da bi slucajno zbolela za katero od teh bolezni. Me je pa po drugi strani tudi strah morebitnih stranskih ucinkov cepljenja.

Cepljena pa je DITEPER, rotavirus, dodatno bo se pnevmokok in meningokok, pa o klopnem meningitisu tut razmisljam, ker sem na lastne oci videla, kaj ta bolezen lahko naredi.Klopa pa je tudi ze imela.
Ce te zanima kaj vec, prasaj na ZS.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2010 8:10:02   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: barni

. Me je pa po drugi strani tudi strah morebitnih stranskih ucinkov cepljenja.

Mislim, da je Pi-kica že pred časom tu gor pisala, da so po krvni sliki videli, da je njen sinek na nekaj alergičen, ker je prvo cepljenje teško prenesel.
Ne vem  pa kaj se na krvi vidi. Upam, da se bo javila ali pa ji piši na ZS.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2010 11:35:37   
karin412
Lahko mi pišeš, sama nisem dala cepiti obeh otrok; poznam pa tudi več takih staršev, ki jih niso cepili.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2010 20:10:15   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: bellamia

mislila sem tiste starše ki sploh niso cepili svoje otroke,
niti obvezna cepljenja (di te per, OMR...) niti prostovoljna cepljenja (rota virus, meningitis...)

mi naše nismo cepili a tudi nismo še tako daleč da bi ti znala svetovat. Staraje namreč 9 mesecev in še nismo navzkriž z zakonodajo. Pediater jo bo eventuelno enkrat dal na zavod in potem bomo počakali kaj bo tam. Vsekakor pa nas nihče ne premakne. Ne bomo je cepili, pa če gre vse skupaj do ministra. Je pa res, da tudi v vrtec ne bo šla, kar je po svoje en plus, da ti takoj ne dihajo za ovratnik.

rea27

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?