Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 28.6.2005 21:16:23
|
|
|
|
anitaz
|
Ta je pa zrela!Jaz sem tudi opazila,da Tjaša rada pogleda tv,ampak jo takoj stran obrnem!Jaz kot otrok sem veliko pregledala tv,pa od blizu,pa imam očala že od devetega leta.Ne vem če ravno zaradi tega,ampak valda da ni dobr da gleda tv že tako majhen otroček.Ko bo malo večji,bodo tako ali tako risanke na vrsti,ki pa jih otroku ne moreš odvzeti in bo že še čas za televizijo.Mamica očitno hoče imeti mir,pa se ji ne da ukvarjat o otrokom.Ko jaz kuham jo dam kar v stolček na pult ali pa na tla in se pogovarjam z njo,tako da skupaj kuhava:bravo:;) To je moje mnenje... Lp, Anita
|
|
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 28.6.2005 21:56:17
|
|
|
|
vidja
|
Enkarat je ena zdravnica rekla, da ne ve posebnih razlogov zakajj ni dobro da dojenčki gledajo TV, kot to, da je preveč intenzivnih dražljajev naenkrat. To pa lahko povzroča slabo spanje, nemir...
|
|
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 28.6.2005 22:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to kar pravi Vidja, po moje.
|
|
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 28.6.2005 22:09:04
|
|
|
|
malecka
|
točno tako je vidja naši :duda: ponoči podoživljajo dogodke in TV sploh ni primerna za njih. Tudi jaz sem opazila da moj rad gleda TV vendar ga vedno obrnem stran. Pri kuhanju pa ga imam na pultu in kuhava skupi.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 29.6.2005 5:56:41
|
|
|
|
leah
|
Jaz pa sem mneneja,da gledanje Tvja ni nič narobe,če le ni preblizu.Jaz ga moji pistim in ga full spremlje.Ok spet ne eno celo uro,ampak kakih 10 minut pa ja.akaj pa ne.
|
|
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 29.6.2005 6:56:23
|
|
|
|
Bina01
|
Prehitro spreminjanje slik. Otrok jim ne more slediti. Preveč informacij na enkrat. Dojenček ne more slediti slikam, ga utrujajo, izgublja koncentracijo, napor za oči, ne razvija drugih interesov, ne pridobiva znanja, ki je primeren za njegov razvoj,... Še moj osemletnik lahko gleda tv samo 1,5 ure na dan - pa še to le med vikendi. Dojenčica pa sploh ne. Mi se lahko izbred tv umaknemo, ko ga imamo dovolj. Dojenček pa ne.
|
|
|
|
Gledanje TV in dojenčki! 29.6.2005 7:27:24
|
|
|
|
alenkapk
|
Bi rekla enako kot Bina01. Seveda je pa pol tu še stvar navade. Če so od popolnoma malega navjeni zijat TV, to ostane. :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?