|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 16:57:42   
LONA13
haaaaaaaaaaaallllllllllllllllooooooooooooooooo!!!!!
Kje se skrivate?

Sm nas malo višje prestavla, da nas ne povozijo!
Še mal pa bomo me taglavne :bravo::bravo::bravo:

A je kej novga o Cipresu? Vam povem, da je ona šla mal v porodnišnico pogledat. K pa da se pet dni ne javi je pa že mal čudno!

Grem pod tuš pa Raymonda gledat!
Lp, Lona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 17:22:44   
lana 5
Jaz se skrivam v dnevni sobi, zunaj je tako soparno. Upam da bo tudi danes kakšn dež, samo da ne bo toče.

Glede Ciprese pa je res čudno, da se nič ne javi. Upam da je vse uredu znjo in :duda:.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 17:34:12   
LONA13
Opažam, da tud pravljice ni nikjer?!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 17:36:07   
Meceno
Jaz sem lani 5 jokala, tako da če zunaj ne dežuje, za ziher na RR :)-

Ne punce, ne da ni samo ciprese, ni niti PBJ :zmeden2:

Grem počivat, sem se najedla, trebuh napet ko šus, mi bo zopet kakšna strija še nastala, sicer ne vem če imam še kak cm prostora za novo na trebuhu :)-

Pa -pa

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 18:03:59   
smrka
Jaz si pa preko celega dneva vsake toliko mazem svoj busi poslikan s strijami ki me svrbijo ku hudic. No se alergijo sem fasala tako da je praskanja orng. Kumi cakamo da bo treba hitet v bolnisnico.. busi je ze oreng velik. Pa vroce je.... oh .. ja :)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 18:32:31   
Pia73
:)-:)-:)- Mene pa nobena ne pogreša.,..... Ja, se javljam šele zadnje čase odkar sem doma,.... od 33t.

Sicer vse O.K. le spanje je oteženo, pa ne spanje, samo zbujam se, ker me tišči lulat, pa sedaj se že dva dni preoblačim ponoči, ker sem čisto mokra. Bo že, saj ni tako hudo. 9nebesa9nebesa9nebesa

Sicer se mi pa full dogaja, danes sem peljala avto na tehnični pregled, pa mamo sem peljala na terapije, pa po sina sem šla in bila z njim 2 uri zunaj,... :kuza::kuza::kuza:

Jutri imam pa pregled, pa da vidimo kako in kaj. Držite pseti! :miska:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 36t 4/7

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 18:40:27   
LONA13
Ful si pridna Pia73,

Jest mam tud jutri pregled.
Upam da dons ponoč ne bo tolk soparno kot je blo včerej.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 19:06:25   
lana 5
:)-Kaj a imamo jutri vse pregled?:)-

Punce a si predstavljate, da nam jutri rečejo naši G: SEDAJ PA KAR LEPO V PORODNIŠNICO!!!!!!;)
Jaz bi bila v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa, pa mij:love: tudi.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 20:19:54   
LONA13
Lana tud jest bi bla v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa!

Bomo videli je rekel slepi!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 20:44:46   
Pia73
Jaz pa bi še malo počakala, pa ne zaradi druga samo naš :duda: še ni za ven, saj veste je šele 36t 4/7, čeprav če pomislim, da bi bil rok po M potem bi pa že bil 37t 1/7 in ne bi bil več nedonošenček,... Samo po mojem jaz pridem jutri nazaj za PC.

Hvala ti LONA. :rozica:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 20:55:04   
LONA13
Pia jest mam rok po M 16.7. Ampak mi ga je moja G. prestavla že takoj na začetku nosečnosti in trije različni dohtarji so mi rekl da je za en teden večji, pa tud men se zdi, da sm mal prej zanosila-nism sicer čist zihr. V glavnem je dovolj zrel, da ven pride. Kdaj pa bo se mi pa tud sanja ne!!!
Upam da čim prej.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 21:21:55   
Meceno
Meni je moja G. na zadnjih meritvah ko sem bila v 35.tednu rekla da je glavica velika za 34.teden in 5.dni, obseg bauhija za točno 35.teden, najdaljša kost pa za 37.teden .:bravo:
Sem se samo smejat začela ker jaz imam tako bolj dolge noge, pa bolj suha, sicer sedaj ne več, samo je bilo kar hecno ,...

Sem hotela napisat da je moje jokanje tule na RR prineslo konkretno tudi v ozračje:)- kar z točo vred,:ups: vsaj tu pod Pohorjem, upam da ni kaj škode

Lahko noč julije ,;) danes bom fajn spala :bravo::bravo::bravo:

Meceno

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE MALO VIŠJE
28.6.2005 21:24:34   
Pia73
MOJ MOŽ JE PA ZDAJLE POSTELJICO SESTAVIL,... :bravo::bravo::bravo: Pa tavečji sin jo je sprobal, se spravi notri, skoraj petletnik. :metulj:

Sedaj pa lahko grem roditi,.... 9nebesa

Lona tebi so prestavili datum nazaj meni pa naprej, pa meni je čisto logično, ker sem prvega :duda: tudi čez rok rodila.

Sicer pa drage moje slej, ko prej vsi pridejo ven,... Res,... Preverjeno! :)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?