Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kt in možnost ovulacije 15.1.2010 15:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
imam eno, morda nekoliko komplicirano vprašanje. jemljem kt, redno, ta mesec sigurno nisem nobene pozabila. prvo kt iz zavitka sem vzela 30.12., 9.1. se mi je pojavil rahlo rjav izcedek, ki je trajal do 13.1. - mislila sem, da je pač vmesna krvavitev (čeprav jih razen prvi mesec jemanja nisem nikoli imela). danes, 15.1. pa se mi je pojavila sluz, zelo podobna tisti pri ovulaciji. a mislite da je možno, da gre res za ovulacijo? SO sva z mojim imela včeraj, zato me malo skrbi... (sicer ne bi imela nič proti , ampak zaradi tabletk...)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.