|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S testi raje počakajte
28.6.2005 16:01:33   
klavdijam
Pozdravljene!

Opažam, da je veliko debat na temo pravočasnosti in "hitrosti" testov :modri::roza:.

Iz lastnih izkušenj vam povem, da mi je pri obeh nosečnostih (zdaj sem tudi :racka: mesec in pol :) pokazal šele po enem tednu zaostanka:hudicek:, znaki pa so bili kot, da že imam menstruacijo...
Lahko si samo mislite koliko testov sem preizkusila in koliko razočaranj in upanj je za menoj. Da ne govorim o 100 x obiskih wc-ja in podobni heci.
Predlagam malce strpnosti in še pravočasno boste izvedele za srečen dogodek. Upam, da bo čimprej ta srečen dogodek za vas!!!!!:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   S testi raje počakajte
28.6.2005 16:04:05   
klavdijam
Samo še tole; mini baby check je pokazal prvi, nato romed in šele na zadnje clear blue ( nekje po 10 dneh zaostanka9.
VSO SREČO IN PRELEPO POLETJE VAM ŽELIM!:metulj::metulj:

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   S testi raje počakajte
28.6.2005 16:07:03   
cica
:zmeden2: Jaz bom zapravila celo premoženje za te teste.... Še dobro da je BC cenejši, potem pa še O testi ...Joj,Joj!:zmeden2:
Se bom držala tvojega navodila!
TI SI ENA VELIKA,VELIKA SREČKA!!!!:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   S testi raje počakajte
28.6.2005 17:09:51   
gojska
Hvala bogu, da je še kje kakšna pametna.
Nas, ki vse nestrpno čakamo, je pamet zapustila.

Jaz si vedno rečem po dnevu zaostanka, bom stestirala,da vsaj vem pri čem sem. In POTEM NI NIČ PA SEM spet v istem sranju, Kaj če je prezgodaj in če je test sploh zanesljiv??
Dokler se mi ne ulije:((
čao goja

Neposredna povezava do sporočila: 4
   S testi raje počakajte
28.6.2005 17:11:45   
baguSka
Otroča čakam že od oktobra in od takrat sem ponucala le dva testa. Pa še ta oba po izostanku. Marija še ta dva sta bla čist odveč. Zdej v predalu nimam nobenga in ga tud ne bom več kupila. Nima smisla in škoda denarja..

Neposredna povezava do sporočila: 5
   S testi raje počakajte
28.6.2005 17:15:16   
DaisyE
Jaz se tud ne bom več sekirala, kot je rekla goja:pokaže, da nisi, pa še kar ne verjameš in je isti drek.

Doma pa tud nobenga nimam. Hura zame :bravo:

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
   S testi raje počakajte
29.6.2005 8:02:52   
girly
jst tud ne kupujem več testov, nimam jih doma in tko bo tud ostalo! :bravo: zame in za vse nas, ki nas je srečala pamet...:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   S testi raje počakajte
29.6.2005 8:36:34   
anadejka
Jest sem imela samo eno lekcijo s testom in takrat sem si rekla NIKOLI VEČ,zamujala (po klomifenu) mi je 3 dni in potem celo noč nisem spala,ker sem se odločila da zjutraj naredim test.Kakšne sanje in psihe so se men pletle po glavi tisto noč.Full sem bla že vesela,ker sem bla 100% ziher da sem že :nosecka:,potem pa taaaaaaaaakoooooo razočaranje,da sem se na poti do službe v avtu fuuuuull :((:((:((.

Zato nikoli več nobenga testa,se rajš pršparam,kot pa da bi mi blo spet kdaj tako hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   S testi raje počakajte
29.6.2005 9:03:30   
cica
Tudi mene je klomifen nafarbal. Pa so zaostanki vsak mesec jemanja klomifena? :(

Neposredna povezava do sporočila: 9
   S testi raje počakajte
29.6.2005 9:17:52   
anadejka
Ni nujno.Jest sem ga jedla 3 mesece.1.mes.je zamujala 3 dni,2.mes.1 dan,3.mes.pa je prišla čisto normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   S testi raje počakajte
29.6.2005 9:25:55   
Anonimen
Jaz sem do zdaj delala test le dvakrat, obakrat ClearBlue, trudiva se pa ze od lanskega maja. Zdaj ga ne nameravam kupiti vse do dokler mi :hudicek: konkretno zaostane.

:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   S testi raje počakajte
29.6.2005 9:27:29   
cica
Andrejka, koliko časa se trudiš? Jaz sem ravno danes dobila :hudicek:, pa še vse me boli. :((:((:((Ali klomifen tudi ovulacijo prestavi, verjetno da, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 12
   S testi raje počakajte
29.6.2005 11:26:11   
Mijavček
Ojla,

jaz se trudim od lanskega junija, teste sem delala na začetku, od oktobra pa nobenega več... razočaranje je neprimerno večje, če zagledaš eno črtico, kot pa če dobiš M:hudicek:.
jaz vem, da nisem noseča po BT, ker mi začne padat ene tri dni pred :hudicek:M, 1 dan prej pa se spusti na najnižji nivo (36,0 pri meni).
Poceni in zanesljivo.

LP M:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!