|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Cam
15.1.2010 11:12:31   
Moycaa
Pozdravljene!

ali ima katera izkušnje z vozički Cam? Takšni model: http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=112

Lp!

...tramps like us, baby we were born to run...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Cam
15.1.2010 12:37:42   
sobra
od mojga moža sestra ga ima sedaj že pri drugemuser posted image in je super zadovljna.
Ne menja ga za nič na svetu.

Ona ga je kupla 2007, sej mislm da je isti,sam barve so druge zdej.

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2010 9:59:51   
Moycaa
Sobra, hvala! Pred novim letom je bil v BC v akciji, znižan za 200,00€. Ko nama ga je prodajalka predstavila in potem še Peg Perego, sem se odločila za Camovega. Sicer ga imam še zapakiranega, tako, da kakšnih izkušenj, razen z gledanjem in prebiranjem navodil še nimamuser posted image . Bodo pa kmalu prišle praktične izkušnje. user posted image .

Lp!

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2010 10:34:18   
kesi
Na bolhi ga ena prodaja praktično novega za pol ceneje. Mi je pa zelo všeč.

KESI

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2010 13:14:22   
Moycaa
Meni je bilo ravno to najbolj všeč pri tem vozičku, da je vse na "klik" in gre vse na rahlo.

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2010 16:41:31   
Sulfinija
Sicer nimam tega modela iammo pa Cam vendar na manjša kolesa ne menjam za nič na svetu zelo,zelo praktičen.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2010 7:33:07   
valerija77
Jaz imam tega od cama. Sicer eno serijo starejšo, kjer športni del ne gre dol in imam napihljive gume. Ampak ga ne zamenjam za nobenega drugega in tudi marele ne bomo kupovali. Res je malo velik ampak zelo vodljiv. Mi smo celo po snegu vozili brez problemov. Ti ta novi modeli so pa itak super. 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

plenice
Evica22

katere plenice uporabljate?

pampers (nemške) (35%)

pampers (avstrijske) (7%)

hoferjeve, lidlove (11%)

müllerjeve (27%)

DMove (10%)

ostalo (10%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!