Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje ni gužve v glavni sezoni 15.1.2010 1:09:25
|
|
|
|
Muca83
|
Že razmišljam o prvih počitnicah kot družina in nimam pojma kam it. Zaradi kolektivnega dopusta smo prisiljeni iti v glavni sezoni (zadnji teden julija, prvi teden avgusta), hčerkica bo stara 11 mesecev. Od nekdaj pa hodiva samo v apartmaje, ostalo ne pride v poštev. A pozna kdo kraj, kjer bi lahko imela naslednje: - ne bi bilo gužve na plaži - apartma bi bil čim bližje obali (najraje tik za obalo) - naravna senca na plaži - plaža pa drobni kamenčki (mivke ne maram, beton in skale pa ni v redu za otroka). Super bi tudi bilo, da bi bilo kje v bližini večje mesto, da se lahko zapeljemo če si zaželimo dogajanje. Ma se sprašujem, če sploh obstaja tak kraj, tako da bo vsak namig zelo dobrodošel.
|
|
RE: Kje ni gužve v glavni sezoni 15.1.2010 9:36:38
|
|
|
|
rija
|
eni moji kolegi hodijo nekam pri splitu....na P se začne...pa dobesedno s terase pljuneš v morje.... če te ne moti, da so apartmaji starejšega veka
|
|
RE: Kje ni gužve v glavni sezoni 15.1.2010 12:34:39
|
|
|
|
mikina
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija eni moji kolegi hodijo nekam pri splitu....na P se začne...pa dobesedno s terase pljuneš v morje.... če te ne moti, da so apartmaji starejšega veka To je verjetno Podstrana. Mi smo že tudi bili tam in res vsaka hiša, ki se nahaja na spodnji strani ceste oz. ki je ob plaži ima "svojo " plažo. Za same apartmaje, ker smo mi bili v sobah. Imaš pa do Splita cca. 10 min z avtom pa tudi avtobus vozi ali pa cca. 30 min do Omiša.
|
|
|
|
RE: Kje ni gužve v glavni sezoni 15.1.2010 13:22:58
|
|
|
|
rija
|
nikak da sem se spomnila ja, Podstrana je :)
|
|
RE: Kje ni gužve v glavni sezoni 15.1.2010 13:56:32
|
|
|
|
ada2
|
vasica Raslina med Vodicami in Šibenikom - mir, nobene gužve, skoraj nič turistov, nekaj privat apartmajev, 2 ali 3 gostilne, barček zraven plaže, ena mini trgovinica s svežim kruhom, do omenjenih mest pa cca. 5 km, če hočeš zabavo mi hodimo tja k enim prijateljem, ampak oni nimajo glih na obali apartmajev, so oddaljeni cca 400 m v hrib, vem pa, da oddajajo tudi drugi, ker je bila 1x moja sestra in so imeli do plaže niti ne 50 m.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?