Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:19:25
|
|
|
|
Urša
|
Če kero zanima... Slovenski državljani, ki so hkrati tudi državljani Evropske unije, lahko samo z veljavno osebno izkaznico potujejo v države članice Evropske unije: Avstrija, Belgija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija države, ki niso članice Evropske unije, vendar pa izvajajo schengenski sporazum: Islandija in Norveška. druge države: Hrvaška (na podlagi dvostranske pogodbe), Švica in Liechtenstein (na podlagi Evropskega sporazuma o ureditvi gibanja oseb) Črna gora (v času turistične sezone)
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:21:42
|
|
|
|
moni30
|
Ja moj je pa zdaj šel službeno v Nemčijo, pa so mu rekli da mora imet potni list. Če greš samo z osebno, si baje v prekršku. Saj vem, da na meji tako ali tako nihče ne gleda, notranja kontrola pa baje zahteva potni list. Zdaj pa res ne vem kaj je prav:zmeden:
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:25:18
|
|
|
|
Urša
|
Jst sm te podatke dobila na Ministrstvu za zunanje zadeve. :zmeden:
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:26:58
|
|
|
|
moni30
|
Ja saj jaz tud mislim da imaš ti prav. Moje informacije so iz mejne policije, ki bi sicer naj vedla, ampak:(
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:29:21
|
|
|
|
žabica
|
V vse članice Eu lahko potujemo z osebnimi izkaznicami.OI je veljaven dokument. Ne razumem, kakšna notranja kontrola naj bi zahtevala potni list. Če mislite policijo, potem veljetno ampak siguno ne za državljane EU. To je moje delovno področje, tako, da informacije zanesljivo držijo.
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:30:30
|
|
|
|
Margareta
|
urša ima prav, odkar smo v EU, se da v Nemčijo potovati z osebno, prej se pa res ni dalo.
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 10:32:19
|
|
|
|
moni30
|
Ja men je dal ta podatek sam komandir, ki dela na meji. No če pa še sami ne vedo, pa res ne vem kam to vodi? V EU mogoče:)-:)-
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 11:17:24
|
|
|
|
Marogica
|
Urša zanima me, če za Švico že velja ali bo šele zaćelo veljati?
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 12:13:54
|
|
|
|
Margareta
|
Za Švico velja že nekaj let - preverjeno - moja stroka, glede komandirja sem pa brez besed, to bi pa ja moral vedeti:)-
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 12:16:35
|
|
|
|
nejcko
|
Kaj pa če potuješ z letalom (npr. v Grčijo)? Ne vem, no - se mi zdi, da vseeno rabiš pasport.
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 12:23:57
|
|
|
|
Margareta
|
V Grčijo se da iti z osebno - že preverjeno 100 %:bravo:
|
|
|
|
Informacije kam vse z osebno... 28.6.2005 12:29:23
|
|
|
|
nejcko
|
Že, Margareta, ampak a si potovala z letalom ali z ladjo, to mene najbolj zanima.
|
|
|
| Stran: [1] |
nakup plenicnada56Bi kupili plenice preko spleta?DA, ker bi prihranili čas (
25%)
DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (
8%)
DA, če bi bila dostava še isti dan (
11%)
NE, grem raje v trgovino (
36%)
NE, ne maram nakupov preko spleta (
19%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!