|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče čaja ali vode, pa pika!
28.6.2005 9:53:11   
taška30
Punce!
Moja lubica je stara 2 meseca in se samo dojimo. Vse lepo in prav, ampak v tej vročini se mi pa zdi, da bi lahko spila tudi malo čaja. Ja, ne me takoj napasti - vem vse o tem prednjem vodenem mleku, ki je za odžejat. Saj jo pristavljam vsako uro, ko je kriza (temperature nad 30°C), pa vseeno. Včasih se mi zdi, da pride kriza in se mleko enostavno ne more tako hitro naredit, če tako na pogosto pije oz. vsaj ne teče tako kot bi bilo treba, potem je pa jok.
Noče vode, ne mlačne, ne segrete na 37°, noče bebe čaja, ne kamilic. Včeraj sem popustila pa kupila Hippov komarčkov čaj, ki ga vse tako hvalite tu - sem mislila, da jo bo tisto malo cukrčka, ki je v njem kaj premamilo, pa se ne da - žveči cucelj pa se mi smeji. Na žličko pa sploh ne gre, ker se ji vsakič zaleti.
Imamo aventovo flašo in iz nje čist lepo pije, če je noter mojemleko (že parkrat preizkušeno), tko da - zna piti iz nje.
A se še komu to dogaja, ker tule berem, da že 1 teden stari otročki pijejo čaj?
Sej, če ne gre drugače, se bomo pač dojili na 1 uro ali manj, ampak tu pa tam bi pa le lahko malo čaja spila...
Kaj menite?
LP, Taška
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.6.2005 9:58:42   
piščanc
naš je star 5 mesecev, pa se že od začetka loviva s to flaško

spije par požirkov soka, če je zaprt, potem pa konec. igra se z cucljem, včasih bolj pali nastavek od aventa (tisti proti polivanju), ampka vse skupaj dojema bolj kot igro

voda in čaj sta pa tudi bolj za igro, sam se mi zdi, da će ve kdaj potrebuje tko da ga ne silim, pač zlijem stran, če ne želi

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2005 10:04:48   
Anonimen
Poišči z iskalnikom..temo...Dojenje poleti.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2005 10:38:35   
afrika
Saj če dojiš tako pogosto in mu nudiš zizo tudi za žejo, ga po moje ni treba siliti z drugo tekočino. Se pač s tvojim mlekcem odžeja. Moj se tudi. Pa smo bili na morju, pa itak je že doma za po... vroče, ipd. Sem tudi jaz skos gnala paniko, da sigurno za žejo ne more bit dovolj moje mleko, pa je. Sicer pa je moj zdaj že čez 5 mesecev star, pa se še vedno le doji. No, te dni pa sem mu vendarle za pokušino začela malo jabolčnega sokca dajat - se mu zelo dopade. In ker je že tako "velik" pije kar iz kozarca. Skor nič se nama ne poliva. Tako da flaško, pa cucelj pa vse kar paše zraven, smo mi kar preskočili. Skratka... uživaj poletje:) in kar je najbolj pomembno, če se boš odločila, da ga tudi za žejo samo dojiš - obvezno ti ogrooooooomno pij. RES OGROMNO!!!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2005 10:39:54   
afrika
Sori...vidim, da imaš punčko...tako da...GA=JI

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2005 10:56:23   
Marogica
Tudi jaz mislim, da ji tvoje mleko zadostuje, če ne bi sigurno pila še kaj drugega. Kot sem že nekje omenila, lahko prekontroliraš pri dojenčku, če mu primanjkuje tekočine tako, da preveriš njegovo glavico. Tam kjer je fontanela (mehki del) ne sme biti vdrto. Če je, dojenčku primankuje tekočine (nam je povedala pediatrinja) lp

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2005 12:52:23   
corfu
če bi bila žejna bi pila, brez skrbi.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2005 14:32:38   
Pilar
Po moje ti ni treba skrbet.Saj tako kot delaš, je čisto v redu.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2005 16:11:23   
BarbaraO
Malo se lahko orentiraš tudi po tem, koliko(krat) je plenička mokra. Če normalno lula in kaka, sigurno ne potrebuje dodatkov. Jaz sem svojo izključno dojila do 6. meseca, piti je pa začela malo več šele okrog enega leta. Prej je večino tekočine dobila skozi hrano.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?