|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OVULACIJA
28.6.2005 9:49:31   
JEŠA
Punce že dolgo me ni bilo med vami. Pišem ne berem pa vas nonstop.

Mene nekaj zanima, zadnje čase imam M na 36 dni. Zadnjo sem imela 25.05.2005, danes je 35 dan, jutri jo bom verjetno dobila, ker me ful, ful šravfa v trebuhu. Zanima me le kdaj naj bi imela O, ta mesec.

Kaj res od 12-16 dni pred M? Kaj to pomeni od 13.06. dalje?

Hvala za odgovor in lep sončen pozdravček.

Pa, pa.....:metulj::metulj::metulj::metulj:

Ješa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OVULACIJA
28.6.2005 9:58:51   
darjatimci
Ovulacija naj bi bila nekako na polovici ciklusa,ampak to velja bolj pri rednih M pri nerednih je težko določit.

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OVULACIJA
28.6.2005 10:09:34   
dolenjka
Poizkusi s koledarčkom na RR!

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OVULACIJA
28.6.2005 12:55:31   
Anonimen
Jaz imam :hudicek: na 40-45 dni in si O vsak mesec ugotavljam z BT.Tako sem ugotovila da imam O 7 do 10 dni pred :hudicek: in ne na polovici.Takrat pa se vidi lep poskok temp za 0.5 stopinj in potem en dan preden pride:hudicek: gre spet dol za 0.5 stopinj:(.
Tako imam en teden pred nepričakovano znake za O, za:hudicek: in za :nosecka: istočasno.Ta mesec je še posebaj hudo.

Srček

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   OVULACIJA
28.6.2005 13:15:26   
Mijavček
Oj,

koker jaz vem, una varianta na sredi ciklusa velja samo za 28 dnevne cikluse, drugače pa je drugi del ciklusa (od O naprej) praviloma 12-16 dni, prvi del pa se od ženske do ženske spreminja.

LP M.:muca:

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?