|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posledice hormonskih tablet
27.6.2005 22:29:58   
Kalina
Lep pozdrav vsem puncam,

takle mam jst, hormonske tablete(se pravi dabroston) pijem ze 7 let, ker nikoli nisem imela menstruacije, tj na ta nacin da bi jo sama dobila..potem pa ko sva se z mojim lubijem odlocila za otroka, sem bila na laparoskopiji, pa nic, pa sem pila klomifen, po 4 tablete na dan, in tako eno leto, toda nazalost ni se :duda:. no kokrkoli, po tolkih letih teh tablet, sem vsa napihnjena, dlake mi rastejo po celem obrazu.. a sem edina, ali ima tudi katera take posledice. no zdaj sem prvi mesec brez dabrostona, se pravi do septembra nic tablet, potem grem pa v Mb na neke injekcije, se sama nevem kako in kaj..vem samo da me jajcniki tako bolijo da ne morem lezati na trebuhu, moj G pravi da je to normalno za moje stanje. Toda jaz sem tako zmatrana od vsega tega, da sploh nimam vec upanja, mogoce je pa tako tudi najboljse. me lahko kdo potolazi?:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
28.6.2005 6:47:11   
Špelka
Draga Kalina, nimam izkušenj s hormoni, sem pa vse bližje umetni oploditvi, pri kateri tudi ne manjka hormonov. :( Ne vem, kaj naj ti rečem, zakaj je enim namenjena tako dolga in težka pot. Morda ker smo močnejše in bolj vzdržljive? Saj veš tisto, da ti Bog nikoli ne naloži več, kot zmoreš nositi. Poglej, nekateri imajo probleme s službo, nekateri je niti nimajo. Nekateri so invalidi - morda že od rojstva. Nekateri ne najdejo človeka za skupno življenje. Vsak od teh križev je težek, najtežji pa je tisti ki ga nosiš sam. :zmeden: Kalina, poglej malo okoli, verjamem, da ti je grozno prvič zaradi hormonov, drugič zaradi tega ker vama ne uspe zanosit. Ampak nisi še izčrpala vseh možnosti, zato se ne predaj. Vedno se nekje, ko se zaprejo vrata odpre okno! Spočij si sedaj v teh poletnih mesecih, veliko gibanja, zdrave prehrane in razvajanja, jeseni bo svet itak že lepši videti. :bravo::bravo::bravo:

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2005 7:50:11   
emaa
jaz sem šele prvi ciklus na klomifenu, pa že opažam spremembe, tako da to vsekakor ni prijetno.
Vendar pa verjamem, da vama bo kmalu ratalo, saj za vsakim oblakom posije sonce, mogoče na začetku sramežljivo, posije pa vendarle, in zadeve se obrnejo na boljše.
Tako kot ti je rekla Špelka, spočij si, napolni baterije, tako da boš lahko v jeseni z optimizmom nadaljevala pot.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2005 8:15:29   
manja11
Kalina,

če si kaj spremljala tale forum prejšnji teden ali še enega nazaj, si lahko videla, da imam jaz še več težav. Od moje laparo je že eno leto, trije neuspeli IUI. Po vseh hormonih imam okvarjeno ščitnico in težave s črevesjem, da ne govorim, da imam menstruacije boleče bolj kot kadarkoli prej.....

Jaz sem se zaenkrat odrekla nadaljni reprodukciji, dokler se malo ne poberem nazaj v normalno stanje. Včasih resnično ne vem, če je vredno pojesti vso to kemijo in prestajati vse muke :zmeden:

Ampak pravijo, da moraš biti optimist ;)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2005 15:52:08   
Kalina
Oh punce najlepsa vam hvala, moram reci da se res bolje pocutim, ker z mozem se sploh ne moreva vec pogovarjati o tem brez kreganja..zalostno.
Manja upam da se bo vse postimalo, in vedi da ne gre za to, koliko ima kdo tezav, temvec kako se kdo nosi z njimi..tako da bodi mocna, ce bos ti bom tudi jaz, ok? ;)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2005 17:44:16   
gojska
Kalina, še jaz se ti javljam ko se po slabem letu tablet počutim kot razvalina.
Ne vem kako si zdržala in tudi zdravniki včasih tako čudno obravnavajo telo. Zanima jih smo tisti del ki ga oni zdravijo. Celosten pogled pa je zamegljen. Jaz pa mislim da bi moralo biti kompleksno, ker nismo sestavljeni iz koščkov ampak smo eno.
Veliko je primerov, ko so punce dvignile roke in svobodno zaživele in po čudežu zanosile. Vem da to že veš in da zate to ni nobena garancija.
Razumem tudi, da je tvoj partner razdražljiv na to temo. Moški na sploh ne marajo, da se jamra. Mislim da jih prizadene in so zgubljeni.
Pogovorita se kako naprej s tem. Telo imaš že ven iz tirnic .
Držim pesti goja:rozica:

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2005 19:17:16   
Kalina
Draga goja, hvala ti na tem sporocilu, na inspiraciji in tolazbi..ja vsakdo mi rece ne misli na to, sprosti se in uzivaj, samo nevem kako naj to naredim ce morm popit 6 tablet na dan?? okej jih ne pijem vec, toda vseeno hodim na mesec dni k G na preglede, tako da mislim da bom zdaj do septembra vse ustavila, da malo zadiham, tudi moje srce, da o telesu sploh ne govorim.. moj mozicek pa ah ves pameten in ponosen, da on lahko ima otroke, in jst sm pac una k se mora truditi in to sama okoli tega..in pac se, ker vem da sem rojena da bi bila mama in enkrat tudi bom :)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?