Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Neredna menstruacija in zanositev 27.6.2005 20:58:33
|
|
|
|
Teni_
|
Po moje ni nujno, da boš imela probleme. Jaz imam sicer na minuto redne menstruacije, oz. sem jih imela, imam pa kolegico ,ki jih je imela nekje na dva meseca, včasih prej, včasih kasneje. Zanosila je po 6 ali 7 mesecih, kar se mi ne zdi nekako preveč, glede na to, da se tukaj nekatere trudijo po več let. Vsem držim pesti:miska:. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Neredna menstruacija in zanositev 27.6.2005 21:00:47
|
|
|
|
baguSka
|
Lenika sem na istem kot ti in glede na sodelovanje že več mesecev na forumu ti lahko povem da nekatere izmed punc niso dobile M tudi več kot 60 dni in so zdej nosečke brez zdravniške pomoči.;)
|
|
|
|
Neredna menstruacija in zanositev 27.6.2005 21:02:01
|
|
|
|
baguSka
|
Aja jst sm prenehala s KT pred dvema letoma in mam še zdej neredne. Delava pa od oktobra lani.8)
|
|
|
|
Neredna menstruacija in zanositev 27.6.2005 21:28:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Nikoli nisem imela rednih M (30-45 dni). Prvič sem zanosila sedmi mesec, drugič nenačrtovano (med polnim dojenjem, še brez M, s samo dvema nezaščitenima odnosoma), tretjič pa v prvem poskusu. Tako da bi lahko rekla, da sem zanosila brez problemov.
|
|
|
|
Neredna menstruacija in zanositev 28.6.2005 7:54:26
|
|
|
|
darjatimci
|
Neredne M niso pogoj,da ne boš zanosila,najbolj pomembna je ovulacija,ene jih čutijo druge ne in uporabljajo razne metode od merjenja bazalne temp. naprej,poskusi najprej brez vsega potem boš pa videla,srečno.
|
|
|
|
Neredna menstruacija in zanositev 28.6.2005 11:08:00
|
|
|
|
bobika
|
Jaz sem tudi primer nerednih menstruacij. Po dveh letih od prenehanja jemanja kt, še sedaj nimam niti prebližno rednih. Moji ciklusi so se vlekli od 35 - 75, pa enkrat tudi 122 dni. Pa poglej me sedaj, po 5 mesecih sem "frišna" srečka :nosecka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!