Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:25:15
|
|
|
|
mate0ja
|
ga mam že uuuuuuuuuu pet let. V merkurju kupla. takrat je bil kar drag zdej se mi zdi pa da je ene 30€
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:25:20
|
|
|
|
enea
|
mercator in merkur, pa mogoče obi imajo ziher to, cene ne vem, jaz sem dva meseca nazaj kar sušilni stroj kupila
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, meni je pa to tako nepraktično. To je samo za otroške cunje obešat. Jaz imam unega navadnega, ki ima noge na X.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:32:31
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Navadnegana X imam tudi, ampak se mi zadnje čase kopiči perilo, pa večinoma čez vikend perem, pa bi imela še enga tega za tamale cunje. Sušilca žal nimam kam dat ..
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:33:08
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Joj, meni je pa to tako nepraktično. To je samo za otroške cunje obešat. Jaz imam unega navadnega, ki ima noge na X. Saj tiste " police" vmes lahko odstraniš, ima moja soseda in pravi da je super, je tudi za "odrasle cunje" dobro.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:36:26
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Navadnegana X imam tudi, ampak se mi zadnje čase kopiči perilo, pa večinoma čez vikend perem, pa bi imela še enga tega za tamale cunje. Sušilca žal nimam kam dat .. A na pralni stroj tudi ne? Jaz ga tudi nisem mogla tam dat, ker imam peč od plina gor, sem pa zato kupila ta ožjega in ga dala zraven kadi, ker imam ravno toliko placa da je šel tja noter(stroj 45 cm, jaz imam 48 cm), pa sem ga s tisto pomično steno na kadi malo zaščitila da ne teče voda po njemu. od kar ga imam, ga ne dam za noben denar več ven iz hiše
< Sporočilo je popravil enea -- 11.1.2010 21:37:50 >
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:36:56
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz imam takega sam na tri police. In sam odstraniš npr. srednjo in komot sušiš vse gor. Kupila sva ga kak mesec nazaj v merkator centru za 25 evrov.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:56:21
|
|
|
|
mate0ja
|
jest celo žehto nanj spravim. pa sva midva z mojim velika 179 oz 186. Je veliko bolj prilagodljiv kot navaden.
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:56:38
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
A prav Mercator ali v Tehniki? V navadnem hipermarketu, ne? Enea, nad pralnim strojem je bojler, ki pa ga tudi ne moremo nikamor premaknit, kopalnica je mini mini. Bo tole čisto fajn rešitev
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 21:59:21
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj A prav Mercator ali v Tehniki? V navadnem hipermarketu, ne? Enea, nad pralnim strojem je bojler, ki pa ga tudi ne moremo nikamor premaknit, kopalnica je mini mini. Bo tole čisto fajn rešitev Pri nas v Gorici, jih imajo v navadnem hipermarketu, pa v trgovini Kemometal, to je od mercatorja neke vrste tehnika.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 22:01:41
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Kul! Tole bo zdele čist off-topic, ampak šele prejle sem opazila - * ko smo prvo punco naredili, bi lahko šla v jasli (4830g), * ko smo drugo punco naredili, bi lahko šla v vrtec (5620g) * tretje si ne upamo, da ne bi šla že v šolo ????
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 22:09:18
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Kul! Tole bo zdele čist off-topic, ampak šele prejle sem opazila - * ko smo prvo punco naredili, bi lahko šla v jasli (4830g), * ko smo drugo punco naredili, bi lahko šla v vrtec (5620g) * tretje si ne upamo, da ne bi šla že v šolo ???? Ja kaj češ, velike babe,...
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 22:36:27
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 22:45:30
|
|
|
|
Lejči
|
V Intersparu jih tudi imajo (no, imeli so jih zagotovo).
< Sporočilo je popravil Lejči -- 11.1.2010 22:46:10 >
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 11.1.2010 22:55:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj A prav Mercator ali v Tehniki? V navadnem hipermarketu, ne? Enea, nad pralnim strojem je bojler, ki pa ga tudi ne moremo nikamor premaknit, kopalnica je mini mini. Bo tole čisto fajn rešitev V navadnem MC, tam kjer imajo tud živila in oblačila in to.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 8:14:42
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Jaz imam dve taki stojali. Sta precej različni v kvaliteti, tako da ne kupuj najcenejšega. Z dobro organizacijo se da zelo dosti spravit na tako stojalo. Pri posteljnini za veliko posteljo se malo namučim, ker ga moram vmes obračati, ker se drugače dolgo suši. Drugače pa super.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 8:16:00
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Kul! Tole bo zdele čist off-topic, ampak šele prejle sem opazila - * ko smo prvo punco naredili, bi lahko šla v jasli (4830g), * ko smo drugo punco naredili, bi lahko šla v vrtec (5620g) * tretje si ne upamo, da ne bi šla že v šolo ???? Ja kaj češ, velike babe,... To si imela CR? No si pri 1550 gramih moje hčerke ne morem predstavljati
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 12.1.2010 8:26:11 >
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 8:51:22
|
|
|
|
talika81
|
tako stojalo sem najcenejše videla v sparu/intersparu ... drugač jih majo pa v mercatorju, merkurju (mislim, da so malo dražji), pa tud še kje bi se našel ... men je to stojalo zelo praktično, ker lahko obesim dosti cunj gor ... pa še marsikam ga lahko postavim ...
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 8:54:06
|
|
|
|
botrca
|
Spar jih ima, pa Mercator, Merkur, Leclerc, Tuš...
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 9:54:39
|
|
|
|
muška
|
jaz ga imam, pa mi je totalna beda. Ful nepraktičen, vzame pa malo prostora, to je pa res
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 10:06:08
|
|
|
|
mikina
|
Jaz imam dva in ne zamenjam niti za sušilni stroj. Gor spravim dve žehti. Hitreje se mi suši. Nas je 5 in najstarejša nosi že tudi žensko konfekcijo, tako da smo 3 odrasli in gre komot vse gor. Pač ta drugo "polico" ne odprem.
|
|
|
|
RE: pokončno sušilo za perilo 12.1.2010 10:12:46
|
|
|
|
barika
|
jaz sem ga kupila v intersparu. cena je pa kar, se mi zdi, da je bil s popustom okoli 25€, se ga moreš pa malo "navadit" , aja, pa ikea jih ima tudi
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?