Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 11.1.2010 20:55:01
|
|
|
|
zaspancek1
|
Tudi pri nas uporabljamo robcke ze od samega zacetka in ni nobenih problemov, zato pac ne kompliciramo. Najboljsi so nam DM babylove sensitive.
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 11.1.2010 21:37:59
|
|
|
|
dushka
|
kmalu sem začela uporabljat čistilne robčke in nimam nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 11.1.2010 21:51:12
|
|
|
|
ledenka
|
za doma uporabljam Müllerjeve robčke in vodo, previjam v kopalnici, tako da nimam dodatnega dela s posodami za vodo. za zunaj in na potovanjih pa uporabljam Hippove robčke. Star je 8 mesecev.
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 9:10:10
|
|
|
|
bskrle
|
od rojstva čistilne robčke, občasno tudi vato oz. gazo in vodo. Sicer pa ritko saj 1x na dan tudi umijem.
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 10:09:32
|
|
|
|
baby blue
|
Jst sem jo nekje do 1 meseca z vodo in krpico potem pa z pampers robčki... Sam zdej mi je kar nekaj spet nazaj potegnilo in sem spet na vodi in krpici...
Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet. Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm 1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 10:43:07
|
|
|
|
zmajči25
|
Mi tudi z vato (ali to-to krpicami) in vodo, občasno tudi z robčki pampers sensitive ali nivea sensitive. Če je pokakana pa obvezno rito umijem tudi z vodo. Zaenkrat ni bilo problemov (stari smo 18dni), vzamem pač tisto, kar mi je pri roki.
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 10:44:21
|
|
|
|
Bananček
|
Jaz sem najprej uporabljala robčke TO-TO - do cca 2 meseca. Zdaj pa uporabljam vlažne DM robčke, s tem da jih isto pomočim v vodo, zato da so topli. Za na pot imamo pa samo robčke. TO-TO so se mi potem zdeli kar dragi, zato zdaj delam tako kot sem napisala. Je pa res, da nismo imeli nič težav z vnetji.
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 12:49:44
|
|
|
|
malamucka
|
jaz uporabljam vlažilne robčke od začetka, ampak doma narejene . skuham pravi čaj, dodam malo mandljevega olja in v tem namočim kaj dobim pod roko... tetra robčki, vato ali plenične predloge...
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 13:48:04
|
|
|
|
liliana
|
Do konca uporabe plenic samo z vato in vodo....razen, ko smo bili na poti, sem uporabila robčke......
|
|
|
|
RE: Kaj uporabljate oz.kako dolgo 12.1.2010 14:09:13
|
|
|
|
tulpek
|
Še vedno ga umivam z vodo in blazinicami iz vate (Muller) in ga še nekaj časa bom. Vlažni robčki so samo za na pot. IZVIRNO SPOROČILO: lilip V celjski porodnišnici že sestre pri negi uporabljajo vlažilne robčke. Jaz sem tudi začela takoj, ker je bila vsaka plenička pokakana; če sem umivala z vato, se mi je vse muckalo, ni šlo lepo dol, če pa bi uporabljala tetra planičke, bi pa lahko samo prala in prala... Js pa tega nisem videla So ga čistili samo z vodo in tetra plenico, nobenih vlažilnih robčkov ni bilo. Pa ne uporablja se tista prava vata, ki smo je vajeni, ampak take krpice iz vate, jih je več vrst, ki se nič ne muckajo in so prav za to narejene.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?