|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štirimesečnica
27.6.2005 14:07:33   
Slonica
Lep pozdrav vsem skupaj javljam se prvič forum mi je zelo všeč saj najdeš veliko koristnih nasvetov.

Mene zanima kako vi dvigujete vaše štirimesečnike/ce in ali jih kdaj z rokama pod pazduho premikate iz ene strani na drugo
Hvala vnaprej za vaša mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Štirimesečnica
27.6.2005 14:15:50   
afrika
Hojla, Slonica...dobrodošla:)!

Jaz sem ga pri 4 m. dvigovala/premikala tako kot ti praviš. Sem pa potem nekje prebrala, da tak način dvigovanja ni ok. Naj bi se jih dvigovalo tako, da jim z obema rokama podpreš hrbtenico, jih najprej obrneš na bok, pa potem dvigneš. Jaz mojega 5-mesečnika zdaj dvigujem malo po prvem, malo po drugem, pa še kak drug prijem kdaj iznajdem.

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Štirimesečnica
27.6.2005 14:20:00   
Lauri mauri
Jaz sem svojo:duda: in jo še vedno dvigujem tako, da jo primem pod pazduhama, a pazim da je hrbtenica čimmanj upognjena. Tudi glavico je treba pomerkati, dokler ne vidiš, da jo sama ne drži pokonci, šele takrat jo dvignem. Včasih jo dvignem, da jo primem pod vratek (zg. del hrbtenice) in ritko. Je treba biti kar previden, kajne...;)

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Štirimesečnica
27.6.2005 14:22:32   
SISI25
Jaz včasih dvignem tako,a mpak baj eni dobro.

Nekaj o tem piše tudi tu:

http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050516.htm

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Štirimesečnica
27.6.2005 15:43:11   
ma&he
Naša mala je tud stara 4 mesece pa se ful dviguje in hoče kar sedet. Kdaj sploh lahko damo otroka v sedeč položaj, naša namreč v naročju noče ležat ampak mora biti ves čas v pokončnem ali sedečem položaju!?

Lp, Heda

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Štirimesečnica
27.6.2005 16:30:29   
afrika
Sam lahko sedi, ko to obvlada. Pri tebi v naročju pa po moje ni problema - naš je že prej kot pri štirih silil čim bolj pokonci, zato smo mu ustregli, pa ga imeli tudi v polsedečem in sedečem položaju v naročju. Sam pa bo sedel šele takrat, ko bo sposoben. Čeprav - on bi že sedaj - jaz pa ga nočem zalagati z blazinami. Kdaj pa kdaj pa ga le razveselimo s skoraj sedečim položajem v vozičku (pripasan).

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?