Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 13:11:52
|
|
|
|
a&m
|
Midva sva bila lani v hotelu Plavi v Zeleni laguni.Sicer ni bilo klime, je bila pa zelo odlična hrana. Pred par leti pa v Laguni materadi(tut hotel), je pa dražji in tut o.k..(s klimo......), odlična hrana.V glavnem je vse bilo vse o.k. :)
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 13:12:52
|
|
|
|
babylove
|
Laguna Istra je enkraten, v nižjem cenovnem razredu pa ni slab Kristal. Galeb je pa ravno takšen, da bi lahko begunce noter naselili - razen če so ga vmes kaj renovirali, to pa ne vem. Nisem na tekočem, ker že lep čas bojkotiramo hrvaško obalo :bravo:.
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 13:14:37
|
|
|
|
lacoste7
|
Samo v Hotel Delfin v zeleni Laguni ne hodit, ker je štala.
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 13:23:11
|
|
|
|
cmokec
|
Joj, mi gremo pa ravno v Delfina. :( Zakaj je štala? Prosim, naj katera napiše.
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 13:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bla v Delfinu ene 15 let nazaj, pa je blo v redu. Zakaj je štala?
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 13:44:53
|
|
|
|
cmokec
|
Verjetno je bil Delfin pred 15 leti še čisto nova štala 8) Bi pa tud jaz rada vedla. Dajmo punce, napište kaj.
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 14:06:53
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem bila tudi v Delfinu par let nazaj, pa je bilo tudi vse ok. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 14:13:19
|
|
|
|
lex
|
Midva sva bila za prvomajske v Delfinu. Hrana je ODLIČNA!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Je pa notranjost hotela za :((. Pohištvo je še iz rajnke Juge. Sobe so dvoposteljne to pomeni, da sva z mojim :love: spala narazen, kar se še ni zgodilo. Postelje bi si že potisnila skupaj pa ni šlo ker pol ne prideš na balkon. Postle škripajo, da je :hudicek:. Pač star inventar. Za tri dni kolikor smo mi bili je OK. Pa še s tem, da smo se po zajtrku spokali ven, pa ko smo šli spat not. Drugač pa zame ni! Sem razvajena od kampov.
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 14:13:46
|
|
|
|
Pikipoki
|
Meni je bil v Poreču najboljši Diamant (zraven kristala in Rubina). Bila sem maja. Notri imejo savne, wellnes center in dober bazen. :):):) Pred leti sem bila v Albatrosu - sobe zanič, hrana dobra. Moj mož je rekel, da je bil nekoč v delfinu in da je bilo "še kar".:) LP
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 14:22:30
|
|
|
|
kr1a
|
tut jaz ti priporočam hotel Materada. Je najboljši hotel, kar sem jih jaz do sedaj sprobala
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 14:37:08
|
|
|
|
smrka
|
Ziv, jaz sem bila 2krat v zeleni laguni in mi hoteli tam sploh niso vsec. Moj dragi je velik 190m in pojstle so premajhne. Sicer pa so frustki in vecerje zakon. Vsako leto gremo v Istro, vendar zdaj gremo samo v APARTMA-je, ker to nam je bolj vsec, sobe in kuhinje so cool, in radi si sami skuhamo in jemo kar nam pase. smrka:kuza:
|
|
|
|
Spet jaz...hoteli v Poreču...izkušnje 27.6.2005 14:40:01
|
|
|
|
primorka26
|
Ojla! Hotel D*I*A*M*A*N*T*:bravo::bravo::bravo::bravo: Super hrana, super sobe, nove kopalnice... Zunanji bazen, notranji prenovljen...pa še za sprehajati ogromno (sicer sva bila oktobra - ne vem kako je z gnečo; takrat je bilo prazno). Še enkrat :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?