|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč
9.1.2010 18:57:28   
Anonimen
Odkar sem začela jemat tale Ranital se mi je že zdelo,da sem mela neko vročo vodo ampak danes pa peče ko vrag,ko grem lulat...pa to ni res..kaj naj naredim?Sicer piše,da se lahko spremenijo neke vrednosti v vodi kot sem razumela ampak,če bo to tak ne morem tega več jemat...,da ne upam več na wc it.To se mi še nikoli ni zgodlo...

A se dobi kakšno mazilo al kaj naj naredim?Preveč peče.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč
9.1.2010 19:18:57   
SMT3
Če te peče,ko lulaš imaš mogoče kaj z mehurjem,kakšno vnetje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2010 19:21:32   
viroza
Skuhaj si čaj iz suhih brusnic pa malo jih pojej kar tako. Pomaga odvajat vodo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2010 19:32:32   
miapia
Verjetno si staknila kakšno infekcijo.Če ne bo bolje, brž k zdravniku. Za mehur se pa pije čaj zlate rozge, ki jo dobiš na tržnici pri tetah Pehtahuser posted image . Po pol litra na dan, do 14 dni.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2010 19:39:45   
Anonimen
Če pa se je tole pojavilo zdaj,ko sem začela jemat Ranital in Ruporut prej pa nikoli..user posted image

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2010 22:39:47   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Če pa se je tole pojavilo zdaj,ko sem začela jemat Ranital in Ruporut prej pa nikoli..user posted image

Vrjetn maš vnetje mehurja.

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2010 22:41:31   
blaža
Močno dvomim, da je to povetano z ranitalom in rupurutom, maš prej kako vnetje mehurja.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2010 6:10:38   
miapia

Super je, da se tako dobro opazuje. Je pa po moje zgolj stvar naključja, ker ne vidim povezave med tabletami in mehurjem. Lahko imaš bakterijo v mehurju in posledično seveda vnetje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2010 6:30:34   
Anonimen
Ja jaz tudi mislim zdaj,da ni od teh tablet,ker me nenormalno peče spodaj in čist temno vodo sem mela zjutraj še kri bila malo vmes tak,da bo res treba nekaj ukrenit lede mehurja.Jaoo pa nikoli nisem mela teh problemov.user posted image

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2010 7:52:09   
miapia
Joj, boga reva. Ja, vse je enkrat prvič. Jutri kar k zdravniku. Pa drži se.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2010 8:13:23   
blaža

Ja jaz tudi mislim zdaj,da ni od teh tablet,ker me nenormalno peče spodaj in čist temno vodo sem mela zjutraj še kri bila malo vmes tak,da bo res treba nekaj ukrenit lede mehurja.Jaoo pa nikoli nisem mela teh problemov.user posted image

lahko greš tudi do dežurnega, če je prehudo, ti bojo najbrž napisali antibijotike, kot so moji kolegici v takem primeru. Če bi blo meni prehudo, ne bi čakala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2010 8:49:46   
Oceania
Čimprej je treba k zdravniku, kot so že punce povedale, sicer se vnetje lahko razširi do ledvic. To šele boli.

Fornication Under the Consent of the King.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2010 8:51:03   
Urshy78
čimprej k zdravniku, po moje boš dobila antibiotike Primotren. stanje je v dveh dneh takoj boljše.
do takrat pa pij čimveč tekočine, najboljše brusnični čaj.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2010 9:39:54   
Anonimen
Punce hvala sem bila pri dr.pa mi je dal res Primotren pa dost pit.Je vnetje mehurja ja.No upam,da bo bolje jutri,ker grem na dolgo pot,da nebom rabila vsakih par metrov na wc hodit.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2010 10:35:15   
TomTaylor

in poleg vsega tudi premalo piješ. Zdajle med vnetjem OGROMNO pij najmanj 3l dnevno, da razredčiš bakterije, najbolje pa da greš jutri k zdravniku na pdvzem urina in naj ti predpiše Primotren da se dobro pozdraviš - v nasprotnem se ta vnetja lahko kar pogosto ponavljajo.
In Rupurut oz. Ranital nimata nobene veze z vnetjem.

Hitro okrevanje želim, ker vem kako lahko peče oz. boli.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2010 10:37:05   
TomTaylor

Punce hvala sem bila pri dr.pa mi je dal res Primotren pa dost pit.Je vnetje mehurja ja.No upam,da bo bolje jutri,ker grem na dolgo pot,da nebom rabila vsakih par metrov na wc hodit.

ah si že šla!....nisem do konca brala...user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2010 10:57:34   
mika
pRIMOTREN OBVEZNO SPIJ DO Konca. če boš prenehala, ko bo bolje, se ti bodo vnetja ponavljala.  kot je že napisano pij veliko tekočine. jaz sem pila čaj za mehur in ledvice.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.1.2010 11:14:40   
viroza
Ful pij kot so ti že prej rekle pa s kamilcami se spiraj po vsakem obisku wc-ja.Čimprej se pocajtejuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.1.2010 11:17:22   
Anonimen
Saj sem si skuala Zeleni čaj je tudi dober za čiščenje telesa.

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.1.2010 14:38:03   
koala
PIj pij in še enkrat pij. Pa zdaj se izogibaj kisle hrane in sadnih sokov eri kisajo urin.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?