Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 9:22:28
|
|
|
|
sonček balonček
|
Žal mi je za vas, lepo da sta sprejela to dejstvo n atak način. Želim vama srečno naslednjo nosečnost.
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 9:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je :(( :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 9:32:49
|
|
|
|
Talči
|
Meni je tudi strašno žal. Me vedno tako gane, da kar zajokam, ko slišim kaj takega. Želim vama, da bi naslednjič bilo vse o.k. in da bi čim prej dobila svoj mali zakladek...:rozica::rozica::rozica: Naj vaju :angel: čuvajo. Talči
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 9:39:00
|
|
|
|
lelaval
|
Žal mi je, a vedi, da bo tudi v vajinem domu še slišati otroški smeh in jok. LP:rozica:
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 9:53:20
|
|
|
|
rija
|
Katka, sočustvujem z vama...
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 9:54:24
|
|
|
|
gaya
|
Draga _katka_ točno vem, kako se počutiš in iskreno mi je žal za vaju :((:((. Vedi da te čuva prav poseben angelček. Tebi in očku pa pošiljam en velik objem in :rozica:. Za obe pa upam na plodno jesen!!
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 10:26:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja Katka, kako mi je hudo:rozica::rozica::rozica:, sej ni besed, da bi te potolažile, jst ti želim, da se bosta čimprej bolje počutila in da se vama septebra pridruži mali sonček in ostane pri vaju do konca:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mali:angel: bo pa pazil na vas tri:rozica: Držita se:rozica: Tinka
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 10:44:34
|
|
|
|
A & T
|
Tudi meni je zal, da je prislo do tega. Drzita se.
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 11:09:40
|
|
|
|
Urša
|
Žal mi je... Tudi pri meni je bilo prvič tako, pa se je kmalu nasmehnila sreča in želim, da se vama tudi. 9nebesa
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 12:11:44
|
|
|
|
majamo
|
Tudi meni je zate hudo, drži se. Bodo za nas tudi časi prišli, ko bomo imele debele in lepe in mehke :duda: ob sebi.
|
|
|
|
Januarčice, tudi jaz se poslavljam 27.6.2005 14:21:53
|
|
|
|
ZOOJA
|
Tudi meni je zelo žal, sočustvujem z vama in želim jeseni novo veselje. Zooja
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?