Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje najti bele hlače 8.1.2010 14:29:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Tanikaa, ne bi ti teh belih hlač prodala, ki jih maš že celo večnost oblečene.
|
|
RE: kje najti bele hlače 8.1.2010 14:32:29
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: silvya Tanikaa, ne bi ti teh belih hlač prodala, ki jih maš že celo večnost oblečene. Kaj se bojiš, da bi ti pol kdo konkuriral za avatarjem?
|
|
|
|
RE: kje najti bele hlače 8.1.2010 14:35:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: silvya Tanikaa, ne bi ti teh belih hlač prodala, ki jih maš že celo večnost oblečene. Kaj se bojiš, da bi ti pol kdo konkuriral za avatarjem? Nop. Nimam konkurence.
|
|
RE: kje najti bele hlače 8.1.2010 18:26:42
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 korenčka ne maram Pa je zdrav, veš. Korenček je zdravilo: varuje pred prostimi radikali in drugimi škodljivimi snovmi,krepi sluznice v telesu,pospešuje celično presnovo,deluje pomlajevalno in zaustavlja proces staranja,pospešuje rast nohtov in las,skrbi za lepo kožo,krepi imunski sistem,izboljšuje vid in pomaga pri kurji slepoti,krepi srce in ožilje,pospešuje nastajanje sperme pri moških in povečuje sposobnost za oploditev. sem takoj vedela da bo nastala šala iz "korenčka"
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?