Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 20:48:48
|
|
|
|
Pikica76
|
Veliko nasvetov sem že dobila, sedaj pa še vas sprašujem ali je bolje kupiti velik voziček z 4 velikimi gumami ali pa je bolje kupiti takega, ki se zloži v marelo (per perego in ostali)? Vsa nesrečna sva poskušala zadnjič spravit Quinnyja 4xl v bravota pa ni šlo, sicer bomo kupili karavana ampak vseeno, ne bi rada imela cel prtljažnik samo za voziček. Vem prednosti quinnija so: lažja vožnja po makadamu, je lep :love:, ....(nekam mal jih je), slabosti pa da je velik, težek, težko se z njim premikaš po trgovinah ( sej ne da bomo preživeli večino časa ampak po kakšne pelenice bomo pa mogli kdaj skočit). Vem da se bom mogla sama odločit, vseeno pa bi rada slišala še vaše mnjenje. Hvala.
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 20:56:47
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem ravno zaradi bolj udobnejsih sprehodov po gozdnih in makedamskih poteh kupila terenca..takega konkretnega z vecjimi kolesi..za kam it pa marelo...pa mi ni zal za ta "dvojen" nakup...
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 21:17:54
|
|
|
|
k1
|
hja, vem kaj spraviš v bravota - skoraj nič :hudicek::((!!!!!! zato smo morali poleg tega nabavit še laguno :bravo::bravo::bravo: . pol pa naj kdo reče, da luksuz trajbamo, ko nove avte ob otroku kupujemo... če pa še vozička not ne spravimo.... dobro izbiro ti želim!
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 21:27:13
|
|
|
|
pika_b
|
Mi še sicer čakamo na našega :duda:, vendar imamo prav tako dva vozička. Enega takega z malo večjimi kolesi za doma (podarjen), ker pa imamo avto v katerega ne gre ravno vsa ta krama, smo še dodatno kupili Chicotovo marelo. Tako kot si napisala odločiti se boš morala sama, ampak jaz, če ne bi dobila podarjenega velikega vozička bi zagotovo kupila samo marelo. Sestrična ima deklico rojeno julija in je prav tako imela samo Pegperegotovo marelo in je bilo vse o.k. Je pa res, da je doma v mestu in ni imela težav z makedamom, kar pa zna kljub blokiranim sprednjim kolesom pri marelah predstvlajti manjšo težavo. Upam, da za kar koli se boš odločila, bo najbolje zate in za tvojega :duda: Pa lepo se imej :metulj:
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 22:13:09
|
|
|
|
daisy
|
kot kaže se boš mogla odločit: ali imeti 2 avtomobila ali 2 vozička :) še nekaj dejstev: - pri napihljivih kolesih imaš lahko gumidefekt:( - ta veliki štirikolesniki imajo ponavadi velikooo (nakupovalno) košaro :love: - prejšnji teden smo s 4 kolesnikom z velikimi napihljivimi gumami v Bohinju prehodili vse makedamske kolovoze - z marelo popolnoma nemogoče. - za 1 tedenske počitnice smo imeli kljub karavanu polno še montano -torej prištej še ta nakup... - z velikimi kolesi lahko voziš tudi po snegu... Ali si že kaj razmišljala o 3 kolesniku: so bolj vodljivi in lažji od 4 kolesnikov, hkrati pa lahko zablokiraš sprednje kolo in se podaš na sprehod po slabšem terenu. Mi imamo za enkrat 4 kolesnika z napihljivimi gumami (Hauck), vendar mislimo naslednjo pomlad kupiti marelo. vsak voziček ima svoje prednosti....mogoče sem ti pa le malo pomagala pri razmišljanju... lp
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 22:40:13
|
|
|
|
polona2
|
Quinny 4 xl ima gibljiva kolesa in se nikakor ne strinjam, da je slabše vodljiv kot trikolesnik, ravno obratno, štirikolesnik ti prihrani marsikatero muko, je pa res, ta voziček je težak in zavzame veliko prostora, sama veš, po kakšnem terenu ga boš vozila, glede na to se odloči, marelo še vedno lahko kupiš kasneje, je pa to res enkraten terenec, pa njegova cena se je v letu in pol prepolovila, sem zadnjič opazila v Baby centru, torej, odloči se glede na teren, ter glede na število stopnic doma, lp!
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 22:46:57
|
|
|
|
lin
|
Jaz našega Quynnija -Freestyl 3 xl dam komot v puntota,pa brez kakšnih koles dol dajat,tako da jaz sem za Quinnyja.:bravo:
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 26.6.2005 22:47:54
|
|
|
|
lin
|
Za na dopust ali v šoping pa tudi za sprehode smo pa zraven nabavli še Zappa:bravo:
|
|
|
|
Punce svetujte: kupiti Quinny XL ali raje kak... 27.6.2005 9:20:02
|
|
|
|
malika
|
Mi smo kupili Quinny, triklesnik in nam je super služil. res je, da vzame veliko prostora v avtu, ampak če imate karavana, potem vam to ne bi smelo delati težav in preglavic-vsaj nam jih ni! No kasneje smo kupili še marelo - ker so jo pač imeli vsi in ker je tak super zložljiva in zavzame malo prostota in oh in sploh,.... no rezultat te marele je ta, da je bila uporabljena je max. 2x, nato smo spet startali na naš velikokolesnik :bravo: . Vozi se super, po vsakem terenu, medtem ko sem z marelo imela več težav kot koristi; kolesa se v trgovini ploh niso vrtela, če sem naletela na kakšno luknjo, tlakovana tla, pesek,...pa itak ni šlo več dalje, pa nismo kupili najcenejšega vozička :zmeden: Jaz svetujem velikokolesnika :)-:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.