|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povecanje prsi v nosecnost
6.1.2010 13:07:11   
Anonimen

Bi me moralo kaj skrbet, ce imam se vedno isto velike?!

Sem v 26. tednu in opazam, da se vse "pritozujejo" cez povecanje prsi, moje pa so se vedno prakticno iste. Dobila sem ca. 6 kil in trebuscek je kar velik, le prsi pa ostajajo iste.

A se vsem povecajo in ce, bi se mi ze morale?! Je se vedno cas?!

Mislim, ne vem, ali me daje paranoja ze zaradi hormonov al kaj...do zdaj temu niti nisem posvecala pozornosti. Mogoce je vprasanje tok bedasto, da ne vem...ampak res vem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povecanje prsi v nosecnost
6.1.2010 13:10:15   
Anonimen
A te kdaj zdravnik ali ginekolog vpraša :  gospa a so se vam prsi že kaj povečale?
če niso potem vas mora skrbeti.
Če nisi to slišala potem imaš odg. na dlani

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 13:25:19   
Gordana-3
eh ... prvič so se mi. že pri kakšnih dveh mesecih sem opazila, da imam večje prsi. pri drugi nosečnosti nada, no, na koncu potem že malo. tako da se ne sekiraj zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2010 13:26:38   
Anonimen
Meni se niso, se mi ne in se mi tudi v prihodnje ne bodo povečale... Res, celo nosečnost so bile iste. Le ko sem imela po porodu naval mleka so bile za odtenek večje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 14:09:07   
RAKICA2007
Meni se niso, se mi ne in se mi tudi v prihodnje ne bodo povečale... Res, celo nosečnost so bile iste. Le ko sem imela po porodu naval mleka so bile za odtenek večje...

enako je bilo pri meni, kot pri zadnji anonimni. In HB da nisem vnaprej kupovala kakšnih modrcov večjih številk ali za dojenje, ne bi imela kaj praviti noter user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 14:12:05   
slovenka
Uh, meni so se v prvo in sedaj spet ful - za dve velikosti. Iz B na D. Povečanje je kar pogosto, ni pa nujno. Verjetno tudi odvisno, od tega, kakšne so na začetku - manjše se bolj povečajo kot tiste, ki so že na začetku velike - mislim vsaj user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 14:27:09   
Izabela_07
Jaz sem v prvo celo nosećčnost imela iste modrčke kot pred nosečnostjo, po porodu pa so se malenskot povečale. Trenutno sem v 27. tednu in imam še vedno 75Auser posted image  (kar mi je čist fajn!)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 14:44:55   
Anonimen

Hvala! Torej je vse ok! Saj meni je tudi zelo prav, da ostajajo iste. So take cisto ureduuser posted image .

Moj ginekolog mi nikoli ne rece nic na to temo, mi je pa zadnjic babica rekla (znanka): ja, prsi imas pa se vedno iste... pa nisem niti naprej sprasevala, ampak me je pa potem zacelo skrbet... Potem pa se cudne sanje ponoci...kar spada pac v  nosecnost...in sem zjutraj vsa polna skrbiuser posted image .

(odgovor članu Izabela_07)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 15:22:24   
zaspancek1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Uh, meni so se v prvo in sedaj spet ful - za dve velikosti. Iz B na D. Povečanje je kar pogosto, ni pa nujno. Verjetno tudi odvisno, od tega, kakšne so na začetku - manjše se bolj povečajo kot tiste, ki so že na začetku velike - mislim vsaj user posted image

Ko bi bilo to vsaj res user posted image , tako pa so to bolj pobozne zelje . Meni so se precej povecale (pa imam ze sicer f kosarico). Ko sem ze obupala, da se bodo sploh se kdaj vsaj malo zmanjsale, sem le prisla nazaj na mojo predporodno velikost (vsaj to user posted image ).

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 15:29:13   
divans1
Meni so se tudi do zdaj malo povečale, sem pa v 5. mesecu, ampak še lahko čist normalno oblečem svoj star modrc.user posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 17:53:20   
mišamaša77
Meni so se povečale v 2 mesecih iz B na E user posted image .Groza!!  Me tiščijo ko spim, tako da moram spat z modrčkom. Upam da grejo potem po porodu nazaj!!! 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 18:27:32   
Anonimen
pred nosečnostjo košarica A podložena, med nosečnostjo košarica A nepodložena. zredila sem se vse skupaj 13 kg.

(odgovor članu mišamaša77)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2010 21:10:58   
medvedekpu
Sem v 32. tednu in tudi meni so se minimalno povečale. Pred nosečnostjo košarca A ali kakšen "manjši" model B, sedaj zapolnjena košarica B, majčkeno imam pa še fore, tako da do C sigurno ne bom prišla. Zredila sem se cca 8 kg. Nisem kupila nobenega modrca, nosim še vse stare.
So nam pa na šoli za starše extra rekli, da velikost dojk nima nič z uspešnostjo dojenja in lahko lepo dojiš tudi z A košarico. Torej - velikost prsi nima nič z dojenjem. Tako da se nič ne sekiraj, ker je vse OK!user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2010 7:05:21   
pupika
Pri meni so v prvi nosečnosti niso povečale, so do poroda ostale iste, pa imam majhne, po porodu tudi nisem takoj dobila naval mleka, sem se kar matrala z dojenjem in z vsemi čajami, ki naj bi pripomoglo k mleku, nekje po enem do dveh tednih pa sem dobila naval mleka, tak, da punce ne se sekirat, če se vam v nosečnosti ne povečajo. Sem pa sedaj zopet user posted image , pa sem na koncu 3 meseca, pa so se mi že takoj v prvem mesecu že kar zelo povečale.

(odgovor članu medvedekpu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2010 9:06:11   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: mišamaša77

Meni so se povečale v 2 mesecih iz B na E user posted image .Groza!!  Me tiščijo ko spim, tako da moram spat z modrčkom. Upam da grejo potem po porodu nazaj!!! 

boga boga,poznam kolegico...iz B na F.!groza,...jah težko bodo šle nazaj,.....koža  ostane.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2010 13:25:55   
mišamaša77
Ja , res groza!!user posted image   Vedno sem si želela majhne, zdaj pa Euser posted image  ...  Še vedno je zelo izrazito videti moje prsi, trebuh pa skoraj nič ni videti. Zredila sem se sedaj do 19 tedna 2 kg ( s tem da sem prišla tudi iz minus kil zaradi bruhanja)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2010 14:11:44   
naja78
ej važno je da bo user posted image ok in ti po porodu,klinc velke sise.user posted image
saj potem ko zaključiš z reprodukcijo lahko malo povprašaš o odstranitvi kože,tega je ful.
pa če boš preveč suha,bo še več kože.ja kolegica je res boga,nosi moderček b,c,ampak samo da si da odvečno kožo not....ampak nimaš kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2010 14:21:27   
3Sonček3
Tut js sm mela pred nosečnostjo bolj majhne, ko pa sm zanosila so se mi iz tedna v tedn večale, tko da so zdej (v 29 T) že kr ogromne, jih nism navajena. Je pa res da velikost nič ne vpliva na mleko, tko da se js na tvojem mestu nebi sekerala. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2010 16:41:01   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

IZVIRNO SPOROČILO: mišamaša77

boga boga,poznam kolegico...iz B na F.!groza,...jah težko bodo šle nazaj,.....koža  ostane.user posted image

Ja, to je problem - jaz imam tudi izkušnjo - ker sem bila v prvi nosečnosti iz B na fajn C - pa se mi je potem po koncu dojenja zdelo, kako imam prazne, povešene... sicer se je počasi stvar izboljševala, samo niso dobre te spremembe...

drugače pa se strinjam, da velikost dojk ni povezana z dojenjem - imam prijateljice z zelo velikimi zizami, pa sploh niso mogle dojiti. Človek bi se čudil, ampak kdo ve...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?