Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 13:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A te kdaj zdravnik ali ginekolog vpraša : gospa a so se vam prsi že kaj povečale? če niso potem vas mora skrbeti. Če nisi to slišala potem imaš odg. na dlani
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 13:25:19
|
|
|
|
Gordana-3
|
eh ... prvič so se mi. že pri kakšnih dveh mesecih sem opazila, da imam večje prsi. pri drugi nosečnosti nada, no, na koncu potem že malo. tako da se ne sekiraj zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 13:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se niso, se mi ne in se mi tudi v prihodnje ne bodo povečale... Res, celo nosečnost so bile iste. Le ko sem imela po porodu naval mleka so bile za odtenek večje...
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 14:09:07
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Meni se niso, se mi ne in se mi tudi v prihodnje ne bodo povečale... Res, celo nosečnost so bile iste. Le ko sem imela po porodu naval mleka so bile za odtenek večje... enako je bilo pri meni, kot pri zadnji anonimni. In HB da nisem vnaprej kupovala kakšnih modrcov večjih številk ali za dojenje, ne bi imela kaj praviti noter
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 14:12:05
|
|
|
|
slovenka
|
Uh, meni so se v prvo in sedaj spet ful - za dve velikosti. Iz B na D. Povečanje je kar pogosto, ni pa nujno. Verjetno tudi odvisno, od tega, kakšne so na začetku - manjše se bolj povečajo kot tiste, ki so že na začetku velike - mislim vsaj
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 14:27:09
|
|
|
|
Izabela_07
|
Jaz sem v prvo celo nosećčnost imela iste modrčke kot pred nosečnostjo, po porodu pa so se malenskot povečale. Trenutno sem v 27. tednu in imam še vedno 75A (kar mi je čist fajn!)
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 14:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Torej je vse ok! Saj meni je tudi zelo prav, da ostajajo iste. So take cisto uredu . Moj ginekolog mi nikoli ne rece nic na to temo, mi je pa zadnjic babica rekla (znanka): ja, prsi imas pa se vedno iste... pa nisem niti naprej sprasevala, ampak me je pa potem zacelo skrbet... Potem pa se cudne sanje ponoci...kar spada pac v nosecnost...in sem zjutraj vsa polna skrbi .
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 15:22:24
|
|
|
|
zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Uh, meni so se v prvo in sedaj spet ful - za dve velikosti. Iz B na D. Povečanje je kar pogosto, ni pa nujno. Verjetno tudi odvisno, od tega, kakšne so na začetku - manjše se bolj povečajo kot tiste, ki so že na začetku velike - mislim vsaj Ko bi bilo to vsaj res , tako pa so to bolj pobozne zelje . Meni so se precej povecale (pa imam ze sicer f kosarico). Ko sem ze obupala, da se bodo sploh se kdaj vsaj malo zmanjsale, sem le prisla nazaj na mojo predporodno velikost (vsaj to ).
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 15:29:13
|
|
|
|
divans1
|
Meni so se tudi do zdaj malo povečale, sem pa v 5. mesecu, ampak še lahko čist normalno oblečem svoj star modrc.
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 17:53:20
|
|
|
|
mišamaša77
|
Meni so se povečale v 2 mesecih iz B na E .Groza!! Me tiščijo ko spim, tako da moram spat z modrčkom. Upam da grejo potem po porodu nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 18:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pred nosečnostjo košarica A podložena, med nosečnostjo košarica A nepodložena. zredila sem se vse skupaj 13 kg.
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 6.1.2010 21:10:58
|
|
|
|
medvedekpu
|
Sem v 32. tednu in tudi meni so se minimalno povečale. Pred nosečnostjo košarca A ali kakšen "manjši" model B, sedaj zapolnjena košarica B, majčkeno imam pa še fore, tako da do C sigurno ne bom prišla. Zredila sem se cca 8 kg. Nisem kupila nobenega modrca, nosim še vse stare. So nam pa na šoli za starše extra rekli, da velikost dojk nima nič z uspešnostjo dojenja in lahko lepo dojiš tudi z A košarico. Torej - velikost prsi nima nič z dojenjem. Tako da se nič ne sekiraj, ker je vse OK! LP
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 7.1.2010 7:05:21
|
|
|
|
pupika
|
Pri meni so v prvi nosečnosti niso povečale, so do poroda ostale iste, pa imam majhne, po porodu tudi nisem takoj dobila naval mleka, sem se kar matrala z dojenjem in z vsemi čajami, ki naj bi pripomoglo k mleku, nekje po enem do dveh tednih pa sem dobila naval mleka, tak, da punce ne se sekirat, če se vam v nosečnosti ne povečajo. Sem pa sedaj zopet , pa sem na koncu 3 meseca, pa so se mi že takoj v prvem mesecu že kar zelo povečale.
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 7.1.2010 9:06:11
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišamaša77 Meni so se povečale v 2 mesecih iz B na E .Groza!! Me tiščijo ko spim, tako da moram spat z modrčkom. Upam da grejo potem po porodu nazaj!!! boga boga,poznam kolegico...iz B na F.!groza,...jah težko bodo šle nazaj,.....koža ostane.
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 7.1.2010 13:25:55
|
|
|
|
mišamaša77
|
Ja , res groza!! Vedno sem si želela majhne, zdaj pa E ... Še vedno je zelo izrazito videti moje prsi, trebuh pa skoraj nič ni videti. Zredila sem se sedaj do 19 tedna 2 kg ( s tem da sem prišla tudi iz minus kil zaradi bruhanja)
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 7.1.2010 14:11:44
|
|
|
|
naja78
|
ej važno je da bo ok in ti po porodu,klinc velke sise. saj potem ko zaključiš z reprodukcijo lahko malo povprašaš o odstranitvi kože,tega je ful. pa če boš preveč suha,bo še več kože.ja kolegica je res boga,nosi moderček b,c,ampak samo da si da odvečno kožo not....ampak nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 7.1.2010 14:21:27
|
|
|
|
3Sonček3
|
Tut js sm mela pred nosečnostjo bolj majhne, ko pa sm zanosila so se mi iz tedna v tedn večale, tko da so zdej (v 29 T) že kr ogromne, jih nism navajena. Je pa res da velikost nič ne vpliva na mleko, tko da se js na tvojem mestu nebi sekerala.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Povecanje prsi v nosecnost 7.1.2010 16:41:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja78 IZVIRNO SPOROČILO: mišamaša77 Meni so se povečale v 2 mesecih iz B na E .Groza!! Me tiščijo ko spim, tako da moram spat z modrčkom. Upam da grejo potem po porodu nazaj!!! boga boga,poznam kolegico...iz B na F.!groza,...jah težko bodo šle nazaj,.....koža ostane. Ja, to je problem - jaz imam tudi izkušnjo - ker sem bila v prvi nosečnosti iz B na fajn C - pa se mi je potem po koncu dojenja zdelo, kako imam prazne, povešene... sicer se je počasi stvar izboljševala, samo niso dobre te spremembe... drugače pa se strinjam, da velikost dojk ni povezana z dojenjem - imam prijateljice z zelo velikimi zizami, pa sploh niso mogle dojiti. Človek bi se čudil, ampak kdo ve...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?