|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glivice
6.1.2010 11:18:22   
Anonimen
Lep pozdrav!
Punce dajte mi pomagat!Pred 14 dnevi sem imela vnetje z mešano mikrofloro, dobila sem Krkine svečke in antibioktik.Bakterijskega vnetja sem se odkrižala, glivic pa kar nikakor ne.Se redno umivam, z intimnim milom, menjam spodnje hlačke...Ze pred nosečnostjo sem kdaj imela težave, ki sem jih rešila s Canesten kremo.Kako je sedaj v nosečnosti z uporabo te kreme, ali pa če mogoče katera ve kaj še pomaga.Probala sem tudi s tee tree kremo, vndar neuspešno.Rajši bi posegla po čem naravnem, nebi pa spet takoj rada letela k ginekologu, ker mi drugega kot kake vaganilete ne more dati.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glivice
6.1.2010 11:21:27   
Anonimen
Canesten kremo sem uporabljala tudi med nosečnostjo. seveda po pogovoru z ginekologinjo, ki mi jo je predpisala. načeloma, kolikor vem, tudi same tablete niso škodljive, le brez tulca se jih vstavi.

vsekakor pa se prej pogovori z ginekologinjo. lahko, da se ti glivice pojavljajo tudi zaradi glukoze v urinu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 11:30:55   
Gordana-3
v bistvu ti ne vem pomagat, le mojo izkušnjo ti lahko povem. CELO prvo nosečnost sem imela glivice, non-stop sem imela krema, vaginalete, nekaj časa je pomagalo, nato spet novo na novo. kakšnih pet tednov pred porodom sem zaradi glivic pristala tudi v bolnici za teden dni, ker je bilo res hudo. no, v drugi nosečnosti o glivicih ni bilo ne duha ne sluha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2010 11:51:54   
roberta
jaz sem imela v 2. nosečnosti ene 2 meseca skupaj glivice. zdravila sem jih s canesten cremo (po posvetu z ginekologinjo), ampak je bilo tako, da se je pozdravilo, pa so se čez 2 dni spet pojavile... in tako spet in spet. sem bila že čisto obupana, potem mi je pa ginekologinja dala recept za eno zdravilo, ki ne vem, kako se mu reče, so pa tabletke take želatinaste in rdeče barve. po tem jih ni bilo nikoli več... user posted image

sicer pa še to, glede higiene ne pretiravat. pa še to se umivaj samo z vodo, ne pa higienskimi mili in podobno. to samo še poslabšuje vse skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 12:22:11   
Kliki
V navodilih piše da se je treba pogovoriti z ginikologom.

Sem pa enkrat prebrala da menda pomaga tudi navadni  jogutr. Uporabil bi naj ga pa na način da tampon namočiš v jogurt in vstaviš v nožnico.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 14:54:54   
kristinaj
jaz sem v drugi nosečnosti, od 3m do konca nosečnosti uporabljala canesten kremo in svečke ker drugače ni šlo....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?