|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majhen otrok
6.1.2010 10:03:05   
lana78

Pozdravljeni,
imamo 1,5 let starega fantka. Vsi vrstniki so večji, saj ima le 78 cm. Pogosto pade tudi kakšna opazka, da je premajhen. Sicer sem pogledala tabele rasti in je na spodnji meji.
Zanima pa me ali ima še katera mamica podobno izkušnjo. Kaj pomenijo te mere za naprej?...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Majhen otrok
6.1.2010 10:05:32   
Anonimen
moj srednji je star 6 let, pa je v soli za 1 glavo manjsi od najmanjegauser posted image ....
sem mu letos kupila kombinezon za v smeg za 4 leta, pa je treba 2x zavihat.
najstarejsi je bim v vrtcu tudi dalec najmanjsi. zdaj v tretjem razredu, pa sta s sosolcem najvecja....

(odgovor članu lana78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 10:14:21   
RAKICA2007
Ojla,

naša frkolinka je tudi pri 2,5 letih najmanjša v vrtcu (v svoji skupini). Večino stvari ji oblačimo še številko 86, odvisno od modela in firme oblačil. Kombinezon, ki sem ga že spakirala (naj bi ji bil premajhen) sem včeraj za šalo spravila nanjo in to številko 80. Številko čevljev ima pa 22-23.

Pa saj se bo potegnila... ko pa se bo, bo pa mami bankrotirala user posted image user posted image user posted image

Se nič ne obremenjujem... saj tudi midva z user posted image  nisva ne vem kakšna velikana...

Boš videla saj se bo potegnil in kaj kmalu dohitel svoje vrstnike user posted image user posted image user posted image

Lep zasnežen dan

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 6.1.2010 10:15:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 11:21:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu RAKICA2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 11:29:46   
mate0ja
Kako lahko kdo reče, da je otrok prenajhen user posted image . Če je zdrav in se normalno razvija se mi zdi da to sploh ni merilo. Imam pa doma veliko (tudi po mnenju drugih). Pri 1,5 leta ima 83 cm. To je po tebelah znotraj meje. Kako pa naj bo mala, če imam jaz 179 moj pa 186. Če se bo po meni vrgla, bo pri šestih letih eno glavo večja od naslednjega največjega v šoli. Če ji bomo pa čop na vrhu glave naredil bo pa večja kot učiteljica user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 12:04:50   
barni
Mene pa najeda, ker vsi pravijo, kakok je velika! Ima 92 cm in je morda za svojo starost 2 leti res med vecjimi, samo verjemem, da ti gre na zivce, ko ti pametujejo.

Mene ful pogreje, pa saj sva tudi midva velika, kako naj bo potem ona piki miki mali?

Upam, samo, da se bo nekako pri 176cm ustavila, da ne bo res prevelika ??? CE bo vecja od mene, bo ze kar kriza.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 15:16:58   
livia
Jaz sem bila skoz med manjšimi, danes imam 163cm, kar spet ni neki ful, pa tudi neki malo ne.
Bo že. Itak ne moreš nič vplivat na to. Ne sekiraj se, saj lahko na otroka prenašaš komplekse. Ne še, ampak v osnovni šoli je pa to nevarno.

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 20:38:26   
Jančika_
Je pač bolj majhen. Jaz sem bila tudi vedno najmanjša in sem še zdaj (152cm), mož je 168 cm in imava tudi majhne otroke, kakšni pa naj bodo, ne, če so pa najiniuser posted image . Nastarejši je star pet let in pol, velik ne vem točno koliko, nosi pa hlače št. 104 in majice 110 in ima 16 kil.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 21:32:46   
lana78
hvala za spodbudne besede!!! Naj pa povem, da imam jaz 168, moj pa 180 cm. Dedi 186, stric 188... in tako naprej. V glavnem, moja mami je imela obratne probleme. Vsi so ji pravili, da je sin "gorila"user posted image user posted image .... Tako da nekaj se vedno najde, da ni ok... user posted image user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......