|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem pri čem sem
6.1.2010 9:24:14   
nosek5
Lepo pozdravljene!

Imam vprašanje za vas, če se je slučajno kateri naredilo isto.

V decembru sem menstruacijo dobila kakšen teden prej kot ponavadi(bila je takoj živordeče barve, brez predhodnega rjavega izcedka, trajala je 3 dni, relativno močna). To je bilo okrog 21. decembra.
30. decembra pa sem dobila izcedek, roza barve na začetku neka sluz, izcedek je
trajal 2 dni. Prisotne so bile tudi bolečine se pravi špikanje v jajčnikih. In pa nek tak neobičajen občutek me spremlja vse od takrat, sej veste kakšen... tiste ki smo že rodile to vemo.
Vendar pa nisva delala na user posted image  zato sem zelo v dvomih. Se pa mi zelo spahuje, sam to je lahko tudi psihične narave, tud prsi se mi zdi da so drugačne, al pa se mi samo zdi, ker jih skos opazujem user posted image .
Ne vem, ko sem bila 1. user posted image , sem točno vedela dan ko sem zanosila, zdaj pa ...nimam pojma.

Zanima me če se je že kateri zgodilo podobno, glede krvavitev, ki so zgoraj opisane.

Hvala za odgovore in lep pozdrav

aha pa še to, od kdaj do kdaj se lahko pojavi vgezditvena menstruacija, koliko časa preteče od spolnega odnosa do VM.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem pri čem sem
6.1.2010 10:03:47   
Amoss
Jaz glede krvavitve nimam pojma lahko ti samo povem da ko sem prvič zanosila sem točno vedela, takrat nisva delala na otročku ampak je bilo upsuser posted image , no sedaj drugič pa sva se trudila in sem vsak mesec bila prepričana da sem noseča in nisem bila (imela sem tudi vse znake) sedaj ta mesec ko pa sem res zanosila pa sem bila prepričana da nisemuser posted image user posted image tako deluje naša psiha user posted image user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 10:34:00   
nosek5
Ja sej vem, sej to me bega, ker nisva delala na tem in pol ta izcedek in kaj jst vem.
Mi je pa ful čudno vse skupi. Sj jst bi bla ful vesela, če bi bla noseča, res, veselim se tega, to je nekaj najlepšega.
Čestitam ti za nosečnost, naj ti lepo mine.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2010 10:50:37   
Maya80
Meni se je to isto zgodilo novembra. Dober tedn po koncu menstruacije sem dobila tak izcedek in ful me je bolel trebuh. Sem šla h ginekologu pa mi je reko da se to večkrat dogaja.

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 11:02:55   
Amoss
Hvala, drugače pa se je meni podobno zgodilo junija ko sem krvavel po spolnih odnosih ampak to verjetno ne pomaga, ker tisto mije Dr.Pušenjak napisal da je neka drugačne krvavitev.
Kaj pa če bi naredila test?

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 14:04:40   
nosek5
Ja sej bi ga, sam za test je še prekmalu a ni?
Mah tok sm mela čudno zadnjo menstruacijo, mah sej verjetn da ni vse skupi nič.
In je vse v moji glavi, razen izcedka, ta pa je bil prisoten že v 1. nosečnosti, sam to v času pred menstruacijo, ne pa en teden po njej.
Bom še mal počakala, potem pa sporočila kako in kaj.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2010 9:53:20   
nosek5
no uglavnem, naredila sem test, ker sem dobila rjav izcedek. Test je pokazal +,
bila sem na pregledu pri ginekologinji, je rekla da mi ne more nič pomagat, vzeli so mi kri, da bodo videli kako velika je raven hormona v meni in če je čez 1000 potem je upanje, drugače ne. Vendar pa imam sedaj relativno močno krvavenje, prisotne so bile tudi manjše kepice in sem čist obupana, ker verjetno mi je šlo vse skupaj naprej. Ne bom nč rekla, upanje umre zadnje, uglavnem, to je vse z moje strani.

lp vsem skupaj

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2010 13:10:48   
Amoss
Nosek držim pesti da ti uspeuser posted image

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2010 14:01:44   
divans1
Tudi jaz držim pesti, da bo vse v redu!!!user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2010 13:08:36   
nosek5
No sporočam, da mi je šlo naprejuser posted image .
Bog ve zakaj je tko prov. Upam na najboljše.
Hvala za vzpodbudne besede.

lepo vas pozdravljam

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2010 13:51:30   
divans1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?