|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 13:30:20   
Anonimen
..povsod na RR :( Kje ste vse? Že na dopustih? Za zunej bit je itak prevroče:zmeden:

Je bla pa Lj v petek zvečer čist prazna .. ob Ljubljanci (na plaži) ponavad polno .. zanč pa lih ene 20, če jih je blo :zmeden2:

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 13:35:52   
soncece24
Jaz mam mačka, pa komaj berem... Sem bla na lentu...presneti Ice Bandidos, sama kemija... Drugače pa so Zmelkoow bli zakon, svetovni koncert, samo predskupina mi je šla na živce.

Kaj pa ti, riba, se v lj kaj dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 13:39:09   
Anonimen
Ej nč. Razen prvenstva v kajak-kanu slalomu v Tacnu. Sam men je to dolgčas.

Eno vprašanje - kako za :hudicek: lahko sploh piješ Bandidos ice? Jst zanč nardila en res minimalen požirek tega sr*** (ker mi je vse kar ma alkohol in sem do zdej probala sploh ogabno) in sm skor bruhala. Bljak bljak bljak, kej tko ogabnga pa še ne. :ups::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 14:19:03   
Anonimen
http://www.siol.net/novice/default.asp?site_id=1&page_id=4&article_id=1405062607362762

Dones odprejo avtocesto ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 14:24:45   
BUČKO
A ti je res dolgčas boga pa pridi k nam na gorensko na kavico tu je lih pihat začel pa mal je oblačen.Pa glih dons ko sem bazenček naštimala da bi šla s:duda:pol mal čofat:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 15:23:33   
soncece24
Kaj te vem, meni je še to od vsega kaj ma veze s pivom najboljše, saj drugače se ga ne taknem, samo na lentu nič pametnega ni za pit. Voda pa stane (0,5 litrski izvir) 350 sit.

Če pa ti nič od alkohola ni dobro, pol pa ga ne pij, si itak na boljšem. jaz ga tudi redko, pa še pol mi je žal, ker me glava boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 15:30:07   
Anonimen
Sej ga ne pijem :) Nč bat ;) Tko da mi res ni jasn, kje vid folk užitek v alkoholu:zmeden:

BUČKO, sej mi ni dolgčas .. zdej zbiram slike ze čez cel let da bom nardila en album .. sam jih je miljon ... 4000 slik moram pregledat ... pol sme jih že .. pol pa še morem ... :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 15:39:53   
soncece24
Oh, ribica, to pa si si zadala nalogo. Tak sem jaz pred 5imi leti atiju za abrahama delala album, ki je prikazoval celotno njegovo življenje od rojstva pa do abrahama... To je bilo delo, 1 mesec sem se mučla, samo jebilo vredno, je fuuuuuuul dobro izpadlo.

Saj jih je še "samo" 2000, si že na pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 15:43:40   
Anonimen
Ja, sam catch je v tem .. da je pomoje že okol 1000 mojih slik :ups: Ker ko jaz dobim foto v roke .. ajej...:)- Pomoje bo tut album mel tko zlo velik slik .. zdej jih moram sam še po datumih si uredit .. pol grem pa delat :) Sej mam cajt .. bom mela vsaj kej za počet ... če nam dons vsega nardila .. bom pa jutr :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 15:48:08   
soncece24
Kak ti je lepo, ko imaš že počitnice. Jaz pa imam še 2 izpita ta teden, pa en velik glavobol (ja, vem, sama kriva). Zdaj moram še stisnit, ker potem sem do oktobra fraj, pa bi rada cel september delala, da si malo zaslužim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 15:52:00   
Anonimen
Jap. Končno počitnice. Čeprov je blo ta mesec itak bolj tako-tako. 10 dni še učenja in vseg a.. vse ostalo pa POČITEEEEEK :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 16:07:43   
Primoza
Zunaj, vročin ne moti preveč, le več pijemo.

Ankaa ja "osvojila" Kamniško Bistrico s kolesom, jaz sem v največji vročini skočil na hitro v hribe, zdaj pa so vsi zaspali. Čakam, da se zbudijo in da gremo ven na sladoled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 16:11:11   
Anonimen
Waaa, da se vam da:zmeden:

Jst sploh še nisem bla dones zuni ..:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dones je pa prazno ..
26.6.2005 16:16:44   
Primoza
V hribih piha, tako da je kar znosno, v Kamniški Bistici je veliko sence, navzdol s kolesom pa tudi piha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?