|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3letnik
5.1.2010 13:49:55   
sju
kaj počnete v stanovanju s triletniki...naš se  mi zdi da se že zelo dolgočasi

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3letnik
5.1.2010 13:53:29   
altati
Beremo knjige, sestavljamo sestavljanke, rišemo, s sestrico se igrata z lego kockami, pogleda kakšno risanko,  pomaga mi pospravit (najbolj navdušeno s krpico briše prah), najraje od vsega je pa zraven pri kuhanju. Meša, miksa, reže, pere....mali kuharski majster je.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2010 18:08:30   
Anonimen
se igramo s plastelinom, strižemo, pomaga pri kuhanju, sesanju, se pogovarja z bratcem, igramo z avtomobili. sestavljamo puzzle, stolpe, kače,.... Se pogovarjamo, beremo, pojemo, .....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2010 21:14:26   
ksenija12
Zdaj ko je sneg vzamita sanke pa ven:) Drugače pa noter beremo knjige (ta trenutek je najbolj popularna Bi se gnetli na tej metli, še meni je všeč in se vsi trije vživimo...), sestavljamo kocke, sestavljanke (naše seveda:), se pa tudi znorimo...beri - divjamo po stanovanju. Imamo en ogromen semafor na baterije, onadva sta avtomobila, jaz policaj..in potem je norenje na tisoč in en način..še preden smo dobili semafor sem ga naredila iz legokock in sem dvigovala rumeno, zeleno, rdečo 'luč'/kocko, onadva sta pa 'vozila'..Včasih prižgemo muziko (Maček Muri, Romana, Račke..) in plešemo, se vrtimo, plazita se pod stoli..nazadnje smo se šli tisto staro igro voda, požar, poplava, potres..skratka, odvisno od dneva in kaj se komu da.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2010 21:37:13   
K_a_t_i
Uuuuuuu, s 3 letnikom se da ogromno!
Sestavljamo garaže iz lego kock, ceste, vozimo avtke, si podajamo avte, plastelin, delava piškotke, sestavljanke, beremo, si podajamo balone, z mehko žogico igramo nogomet, se skrivamo - sebe ali predmete, veliko igramo na različne inštrumente in zraven pojemo, včasih kaj "skuha", pogleda kako risanko, zelo rad striže papir, kaj zalepimo, rad sodeluje pri obešanju cunj, obvezno mora sam kaj posesati kadar se sesa,....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2010 22:57:02   
klara2007
pri nas bi pomagalo če bi vsaki dan dobila novo igračo, ker se prehitro vsega naveličauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 14:58:57   
livia
Nam je redko dolgčas.

Beremo, lego kocke, puzle, plastelin, domišljijska igra z dojenčki, se učimo črke, pojemo pesmice, plešemo, kuhamo, rišemo, lepimo, strižemo, zabijamo žeblje, delamo mozaike, izdelujemo voščilnice, obešamo perilo, najraje od vsega se pa zabavamo s sestrico.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?