|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nocne more
4.1.2010 20:04:20   
Anonimen
groza, skoraj vsako noč se zbudim in me je strah za otročka, da je neki narobe. da se bo rodil prizadet, enkrat se mi sanja, da v trebuhu nimam nič, drugič, da mam žirafo... ne vem, kaj naj nardim čaka me še okol 15 tednov, do sedaj je bilo na pregledih vse ok tko da res ne vem, zkaj take more. mogoče je krivo to to, da sem kr neki časa delala s prizadetimi otroci in kljub vsemu spoznala , da življenja tud če je otrok prizadet ni kar konec, sam vseen vsaka mamica si želi zdravega otroka ane, skratka, podnev je vse ok, sam ko pride noč.... kkšn predlog? mogoče sem zrela za psihiatra sam si ne predstevljam kko bi mi lahk pomagal, na konc koncev morš tko al tko vse sam predelat, tablet pa tud ne mislm jemat. skratka vse bo ok ane.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nocne more
4.1.2010 20:40:04   
Petka09
Hehe, sori, sam mal sm se nasmejala.... Nič ni narobe s tabo! Tudi meni se je sanjalo, sicer bolj občasno, ampak sem pa tudi imela more, primer:
- da nosim Kitajca user posted image user posted image user posted image ,
- da nosim mačko user posted image user posted image user posted image ,
- da sem gledla lastno maternico in vidla not dojenčka s preveč prstki user posted image
- da se je otrok rodil dlakav user posted image .

Več pa mislim, da nisem sanjala. Pa včasih sem sanjala, da je porod minil fuuul hitro in da ni nič bolelo... Joj, ko sm se zbudila, sem si takooo želela, da bi bilo res, hehe.

Tako da vse je ok s tabo! Sem te kaj potolažila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2010 21:22:33   
zarjica
Tudi jaz sem sanjala hude neumnosti...niti nisem vedela, od kod so se vzele sve tiste mračne misli in podobeuser posted image Pa je zdaj vse OK z našo user posted image
Verjetno podzavestni strah...ampak to je po mojem normalno.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2010 21:30:39   
blaža
to je naša podzavest kar sanjamo. Včasih so lahko sanje preroške, ampak tebe je sigurno strah, da ne bi blo vse ok, čeprav veš da je vse ok. Nič ne skrbi, to je le strah v podzavesti. Vse bo ok. To bo najlepši otroček za vaju,user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2010 9:48:59   
zala1
Groza, tudi jst sanjam podobne sanje, da moja beba ne diha več, da je porod ful boleč,... kot bi sebe poslušala... Ja pač naša podzavest, meni manjka do konca še 4 tedne in upam, da bo hitr mimo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2010 9:51:27   
charlyka
Tudi meni se je že marsikaj podobnega sanjalo (sem v 20 tednu) ... user posted image
Podzavestni strah, nič ne moremo ... Sploh pa ne gledat po tv kakšnih čudnih oddaj o posebnih ljudeh itd. - name so slabo vplivale ... Zdaj gledam samo romantične komedije user posted image user posted image

Nekajkrat se mi je sanjalo tudi, da je otroček že doma, pa da ne znam za njega poskrbet user posted image Nič nisem imela pripravljeno za oblečt, pa ga je revčka zeblo, drugič sem ga kar nekje pozabila, pa šla po svojih opravkih ... groza ... sem se v spanju tak jokala, da me je mož zbudil ... user posted image

Amapk, saj bo - to so samo sanje, kjer nastopajo razni naši strahovi!
VSE PA BO DOBRO IN LEPO!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2010 9:57:06   
Anonimen
se mi zdi, da tako opravimo s svojimi strahovi. čez dan ne gre pa jih premeljemo čez noč.
tudi meni so se dogajale takšne sanje. pred kakšnimi težkimi izpiti, na katere sem se pripravljala, pred razgovori, pred porodom,... in bolj so bile grozne sanje, bolj je bil dogodek veličasten!

vse bo dobro, ne skrbi! ti kar uživaj v nosečnosti.

in da te še malo "potolažim" z rojstvom otroka skrb ne izgine!

(odgovor članu charlyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2010 11:30:41   
kristinaj
rukni pivo pred spanjem in boš spala kot angelček

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2010 12:43:03   
Anonimen
face ste, tisto o pivu pa hm, a je lahk mlek, piva ne maram, hvala za tolažbo... prec je mal bolš, ja tud men sedejo romantične komedije, moj me pa skoz heca čeb šla gledat kkšno grozljivko. ja seveda.
pridne bodte pa čim manj mor

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 9:22:11   
amii
Sem v 7. tednu in ravno danes ponoči sem imela hude nočne more - da sem začela krvaveti. Dve kolegici sta pred kratkim namreč v prvem tromesečju naravno splavili in zgleda me to razjeda. Samo kaj, ko se ponavadi moje sanje, ko tako intenzivno in realno sanjam, tudi uresničijo. Poskušam se prepričati, da je to le psihično, ampak je pa ful "bad feeling". Danes sem v službi čist out, ker mi misli ves čas uhajajo k groznim sanjam user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 9:38:20   
nosek5
Izroči sebe in otroka v božje roke, pa boš čisto pomirjena.
Verjemi mi, kaj več od tega ne moreš storiti.

Srečno

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?