|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (246. nadaljevanje)
25.6.2005 20:52:37   
Pia73
:rozica: Pozdravljene drage moje! :rozica:

Vidim, da se nič kaj ne dogaja na temle forumu. Fosilke so se skrile pa kdo bi jim zameril,... :( Ampak pred nami so dnevi vročine, dnevi kratkih kril in kratkih majčk in veliko, veliko :sloncek::sloncek::sloncek:

Še malo pa boste vse na :morje::morje::morje: vsaka na svojem koncu uživale v morju, soncu, zraku, svobodi.

Mi letos morja ne bomo videli pa nič zato vseeno nam bo lepo! 9nebesa9nebesa9nebesa

Bo pa kar nekaj fosilk pobegnilo v zakonski stan: koala, Pika74, anadejka,... GoYa je to storila pred kratkim,... :metulj::metulj::metulj:

Potem se obeta kar nekaj že nopovedanih postopkov: neni, Klarisa, GoYa, anadejka, Astra, buškica, Mojca9000, pa verjetno še katera, če ji do jeseni ne uspe,...

Tako, da drage moje :angel::angel::angel::angel::angel: , če dobro pogledate lahko vidite, da se premikajo stvari, velika večina fosilk ima že kar nekaj postopkov za seboj ali so pred njimi,.... Jaz resnično vrjamem, da bo marsikatera med vami zagledala :modri: še preden se leto zaključi. Res, boste videle! Verjetno pa to letos še ne bo dano vsem, mislim pa, da v roku drugega leta bi moglo uspeti vsem fosilkam. V to trdno verjamem in si to srčno želim!!! :miska::miska::miska::miska::miska:

In, če tako realmo pogledate je eno leto sicer zelo dolga doba a za nagrado, ki vas čaka na koncu niti ni tako hudo,... Ne si misliti, da češ kaj govorim, da ne vem,... Tudi jaz sem čakala, se borila, me je bilo strah, sem jokala,.... tudi jaz vem, čez kaj greste,... Želim vam le, da ta čas čimbolj kvalitetno preživite,... Odmislit vsaj v celoti po moje tako in tako ni mogoče,... :miska::miska::miska:

Drage moje še vedno sem z vami in vedno bom! :rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa sem spet naložila,.... :ups::ups::ups: Samo že par dni se ukvarjam s tem kaj napisati v ZA NAS,.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.6.2005 21:05:53   
Sulfinija
Ojla!!!!

Drage moje prijateljice prav prisrčen pozdrav vam vsem skupaj pošiljam iz Prekmurja.
Kako ste kaj?Jaz sem zaenkrat ok in danes teden bom se že sprehajala z mojim :love: ob :morje: in uživala kar se le da.
Če verjamete ali ne že komaj čaka tale dopust,da se od vsega malo odpočijema in naberema novih moči ali za ivf postopek ali pa za najino :duda:,ki jo bova letos najbrž naredila na morju.
Če ne pa me itak naslednji mesec čaka zdravnica,da me vpiše na čakalno listo in ne boste verjele ta cajt,ko bom čakala na vrsto bo prav hitro minil in že bom šla v nabiralnik po pošto in prebrala veselo novico,do takrat pa bova z mojim :love: pridno telovadila med rjuhami :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Punce obljubim vam,da bom po morju dala slike v album,ki ga še nimam kajti tudi do sedaj nisem imela digitalnega aparata vendar boma ga ta teden kupila in 8.07.boste že videle lahko najine slike iz najinega dopusta.
Pri meni je pestro čas za dopust se redno bliža,na počitnicah je moževa nečakinja ki bo ostala do petka...
V ponedeljek se grema čofotat,lubija spakirat na :morje: na teren do četrtka,v petek me čaka frizer,pakiranje v avtu in pranje njega ter ob dveh ponoči smo že na poti proti :morje:.
Tko drage moje prijateljice vse vas bom neizmewrno pogrešala vendar verjamite te mi mislila bom na vas v najlepši luči in,ko pridem domov bom ponovno med vami.
Lep vikend vsem skupaj in katere greste na :morje: uživajte in imejte se nepozabno lepo in mislite si vse skupaj,da je letos to naš zadnji brezkrben dopust brez naših :duda:.Verjemite mi vse skupaj katere čakate na svoje :duda: vsem se bo uresničila največja želja slej ali prej.
Pa vsem skupaj veliko veselja v :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Lep večer Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2005 21:37:46   
anajmad
Jst sem komi zdej prisopihala iz plaže.Je takšna gužva,da je kr hudo.Upam,da se bodo tvoje besede Pia pozlatile.Jst res srčno upam,da mi bo ratal v tem poletju,da ugledam te famozne:modri: in po pravici povedano,bom tudi prvič delala test v življenju.Držte mi :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da vam bom lahko sporočila kmalu,da sem srečka:nosecka:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2005 21:59:06   
Anonimen
Piji in vsem ostalim..lep vroč pozdrav,pa hudimana soparen iz obale:morje:
Ja tale RR bo v teh mesecih osiromašen..vsi no skoraj vsi bežimo na krvavo zaslužene dopuste.
Morda se bo katera od vas sprehajala na našem koncu,no želim ji da čim lepše preživi dopust.
Pija še vedno zate stiskam pesti:miska::miska:
Lepo se imejte..jaz pa se pripravljam na še eno noč v "savni"

LpNeva6:morje:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2005 22:07:41   
Pia73
nava6 stiskaš pesti, da čimprej rodim ali, da mi ne bi bilo vroče ali a bi me sin ubogal??? :)-:zmeden2::)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2005 22:09:26   
Anonimen
Ah zato da bi šlo vse tako kot je treba..hitro brez večjih muk;)za sina pa ne morem pomagat,če ne uboga za njih sto pesti je premalo,da bi ubogali:)-

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2005 22:14:48   
Pia73
:)-:)-:)- Ne, sej sin je priden, le živahen, hvalabogu! :bravo: Ati pravi, da po mami,..... :zmeden2:

Hvala ti za dobre želje! :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2005 16:23:49   
Anitka
Hojla!

Joj PIA 73 tako lepo si vse skupaj napisala :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, veš prav pogrešam tvoja javljanja v ZA NAS...

Ker sem spet malce na knap s časom vas zaenkrat lepo pozdravljam in se beremo zvečer oz. jutri.

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2005 7:48:17   
anadejka
Jooooj PIA sam to si pa res lepo napisala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz pa najbrž pred poroko nikamor ne bom šla na :morje:,mogoče samo kšno nedeljo,glih tok da si rit namočim.Morm pa rečt da tooooook komi čakam dopust jeseni in ga res že potrebujem,ker zadnje cajte full težko hodim v službo:(.

Drgač pa pr nas vse po starem,:hudicek: je glih učer pršla,doma pridno zidamo,v soboto že pride hruška za drugo plato:bravo:,pol pa seveda betonska veselica:bravo::bravo::bravo:.

Učeraj pa me je moj :love: peljal na izlet na Most na soči,pa v Idrijsko belo in je blo full lepo,škoda mi je bilo le to da nismo šli že zjutraj in vzeli s sabo kopalke,ker se folk full kopa,pa voda je full čista in full je lepo tam.

O.K. sem spet mal naložila;),fajn se mejte punce,držte se sence in veliko pijte;)

Lepe pozdravčke...........anadejka:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?