Pia73
|
:rozica: Pozdravljene drage moje! :rozica: Vidim, da se nič kaj ne dogaja na temle forumu. Fosilke so se skrile pa kdo bi jim zameril,... :( Ampak pred nami so dnevi vročine, dnevi kratkih kril in kratkih majčk in veliko, veliko :sloncek::sloncek::sloncek: Še malo pa boste vse na :morje::morje::morje: vsaka na svojem koncu uživale v morju, soncu, zraku, svobodi. Mi letos morja ne bomo videli pa nič zato vseeno nam bo lepo! 9nebesa9nebesa9nebesa Bo pa kar nekaj fosilk pobegnilo v zakonski stan: koala, Pika74, anadejka,... GoYa je to storila pred kratkim,... :metulj::metulj::metulj: Potem se obeta kar nekaj že nopovedanih postopkov: neni, Klarisa, GoYa, anadejka, Astra, buškica, Mojca9000, pa verjetno še katera, če ji do jeseni ne uspe,... Tako, da drage moje :angel::angel::angel::angel::angel: , če dobro pogledate lahko vidite, da se premikajo stvari, velika večina fosilk ima že kar nekaj postopkov za seboj ali so pred njimi,.... Jaz resnično vrjamem, da bo marsikatera med vami zagledala :modri: še preden se leto zaključi. Res, boste videle! Verjetno pa to letos še ne bo dano vsem, mislim pa, da v roku drugega leta bi moglo uspeti vsem fosilkam. V to trdno verjamem in si to srčno želim!!! :miska::miska::miska::miska::miska: In, če tako realmo pogledate je eno leto sicer zelo dolga doba a za nagrado, ki vas čaka na koncu niti ni tako hudo,... Ne si misliti, da češ kaj govorim, da ne vem,... Tudi jaz sem čakala, se borila, me je bilo strah, sem jokala,.... tudi jaz vem, čez kaj greste,... Želim vam le, da ta čas čimbolj kvalitetno preživite,... Odmislit vsaj v celoti po moje tako in tako ni mogoče,... :miska::miska::miska: Drage moje še vedno sem z vami in vedno bom! :rozica::rozica::rozica::rozica: Pa sem spet naložila,.... :ups::ups::ups: Samo že par dni se ukvarjam s tem kaj napisati v ZA NAS,.....
|