Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:42:55
|
|
|
|
tweety83
|
Jaz sploh nisem vedela da se začenja. En dan prej sem imela tak roza izcedek zvečer in potem cel dan nič in potem spet drug večer kar fajn izcedek (glede na nosečnost). Pa sem mislila da sem se prehladila,ker sem kar naprej zunaj hodila. Malo me je bolel križ - ampak to me je itak skoraj skoz. No - to so bili taki mini popadki.(ampak jaz nisem vedela) Pa sem šla se pokazat v P in ostala tam in rodila. Konec sem bila pa v dveh urah in pol. Telo že samo ve da se nekaj pripravlja in ti tudi - v podzavesti - verjemi mi! Velik sreče,čimkrajši porod in da boš čimprej držala štručko v naročju!
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:45:12
|
|
|
|
blaža
|
Uf jaz nisem mela ne pri prvem ne pri drugem rednih popadkov, so bli kr neki. Na 40 min, na 5 n a 18 min, na 2 min,... pol pa ti vedi kdaj it. Sem pač šla, ko nisem doma več zdržala. Sem mela bolnico blizu. Pet min. Sem pol ležala na oddelku ene 2 uri, pa sem šla v porodno. Pr drugem ravno tako neredni popadki, čakala sem enega, da me bo fajn zvil. Ko me je res ne zagrabi, mi je pa takoj voda odtekla, kar mi pri prvem ni in sem itak morala it. sem bla pa 40 min vožnje do porodnišnice. In sem mela ene 4-5 takih močnih popadkov kot doma in sem rodila ekspresno. nekako boš že vedla, nič ne skrbi. al ti bo voda odtekla, al te bojo popadki pripravli, da boš rekla zdej pa gremo. Vse bo ok. Itak maš pa še pregled in ti bojo povedali pri čem si vsaj približno. če pa pač reš in e zadržijo še kak dan al pa par ur na oddelku in bo rešeno.
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:46:24
|
|
|
|
Petka09
|
Začelo se je s popadki. Kar iznenada sredi noči... Za prvi popadek sploh nisem mislila, da je to to - bil je rahel, ampak taka topa bolečina, ki se je začela v križu in se širila na jajčnike in pod trebuh. Držala kake 20 sekund ali malo več in popustila. Čez 15 min. ponovno. Potem so se ti rahli popadki vrstili celo noč in cel dan v nerednih intervalih, pa tudi niso bili tako boleči. Zato sem še čakala doma - do porodnišnice imam itak 2 minuti z avtom. Ko pa so se zgostili in postali močnejši, sem pa šla...
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:46:43
|
|
|
|
Karmen28
|
Hvala Tweety...jst upam da bo res kmalu porod,ker že vsi komaj čakamo da vidimo to trmasto detece ki noče še ven :) pa še kozorog je heheh :))
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:49:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Karmen28 Hvala Tweety...jst upam da bo res kmalu porod,ker že vsi komaj čakamo da vidimo to trmasto detece ki noče še ven :) pa še kozorog je heheh :)) kozorogci so najboljši , jaz sem tudi kozorogec
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:49:26
|
|
|
|
Karmen28
|
O hvala punce.Komaj čakam da vidm jutr kako in kaj bo.A pa ste vse rodile na rok? A je katera preko roka rodila?
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:50:32
|
|
|
|
Karmen28
|
Blaža moj mož je tud kozorog hahha :) tko da bom mela polno hišo rogov :) Še mami je bikica ...tko da joj mene :)))
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:51:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Karmen28 Blaža moj mož je tud kozorog hahha :) tko da bom mela polno hišo rogov :) Še mami je bikica ...tko da joj mene :))) sej to pa ja skup paše, kozorog in bikec. Super!!! Jaz sem rodila vedno prej. 1. en teden drugič pa 10 dni. ampak vedno za pusta.
< Sporočilo je popravil blaža -- 4.1.2010 14:52:10 >
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 14:53:20
|
|
|
|
Eva19
|
Meni se je začel s popadki ob 3h zjutraj me je ubistvu začel zvijat v trebuhu, ena taka čudna bolečina, kot da bi mogla skos na wc hodt no. tko me je zvil vsakič. no in pol ko sem šla vsakič na stranišče pa seveda ni blo nič, sem začela razmišljat da se je mogoče pa začel. ampak ko so se pa tapravi začel, sm pa točn vedla, tega ne morš zgrešit =) ob 8h zjutraj sem bla potem v porodni že prištimana, rodila pa po dolgih urah šele 19min čez 18 popoldan. čep se mi je odluščil že 14 dni prej, tko da pri meni to ni nič pomenilo. Rodila sem pa 1 dan čez rok in sicer mojo princesko Lio, ki je sedaj stara že dober mesec in pol =) veliko sreče ti želim
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 15:11:01
|
|
|
|
slovenka
|
pri meni se je začelo s popadki na 5 minut, blagimi, ko sem vstala, so se okrepili, ni kaj preveč bolelo, tako da sem še uro in pol čakala doma, potem pa sem si mislila, da bolje da grem, da ne bo kje sile v avtu... Sem pa bila teden dni čez rok. Tako da ti kar čiči pa čaki boš že vedela
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 15:20:44
|
|
|
|
Karmen28
|
Slovenka...a pa si normalen porod imela gledena to da si bla teden dni čez rok ali so ti še pomagal kaj z umetnimi.Ma teh umetnih se tko bojim,vse me strašijo da baje noro boli.Sicer ima pa vsaka drugačen prag bolečine.A pa so ti med tem tednom kaj delali amnio?Jst mislim da jo bom jutr mela še enkrat.Tko da ...možno da me jutr zadržijo..ali pa tudi ne.NIč mi sploh ne kaže da bo kmalu ,tud občutka ni hehhe.Pa otroček je nadvse živahen...verjetno mu je prav fino v buhiju. Blaža a obakrat si rodila na pusta :)) ja hudo hehhe :)) Eva19 pol si pa čist na frišno mamica :)) Čestitam :))
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 15:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Karmen, jaz sem imela najprej svoje popadke, meni so se zdeli kar solidni , dr. je pa r ekel, da sploh niso intenzivni in so mi dali umetne. Me je bilo tudi strah, kaj me še hujšega čaka, no pa ti lahko povem, da z umetnimi ni bilo nič bolj boleče, kot prej.... tako, da nič bat... saj sproti vidiš kako in kaj
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 15:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Bila sem tako ali tako že en teden čez rok... In mi je G reku, da čim se bo začelo kaj dogajati naj takoj grem v porodnišnico. Sprva me je samo mal grablo.... nč tko kaj preveč... Pa po pravici povedan - nism še misla jit hehehehe Ampak ker mi je G tko reku sm šla... in ko sem prišla do porodnišnice me je že kr močno grabl.. Tko da - to je blo to. Če pa ne bi bla čez rok... Bi verjetn kr čakala še.
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 15:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ob 2 ponoči mi je voda odtekla, sem po roku rodila 5 dni. en dan pred porodom sem pa kostanje po hribih nabirala, mogoče ga je to vzpodbudilo.
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 19:17:33
|
|
|
|
tulpek
|
pri meni se je začelo z neko svečko za mehčanje mat. vratu, nadaljevalo pa z umetnimi popadki in predrtjem mehurja. konec sem bila v dobrih 3 urah. rodila sem 11 dni čez rok, tak da še imaš časa prej ni bilo sploh nobenih znakov, lažnih popadkov...nič.
|
|
|
|
RE: Kako ste vedele da je čas? 4.1.2010 19:46:10
|
|
|
|
aprilčica07
|
Ah kaj vem, v prvo je začelo ščipat popoldan točno na PDP, zvečer se je nadaljevalo in sva itak letela v P, tam še celo noč in zjutraj po tem ko sem našopali z umetnimi sem takoj rodila.. ma sem že zvečer nekako vedla, da je to to in bo treba it ... v drugo pa itak, me je tolko k tlem vleklo, da sem rodila dobre pol ure po prihodu v P, svojimi popadki, ščipat je začelo pa takoj na ful, ene dve urce prej... bla sem pa 8 dni preko PDP..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?