|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ločevalna in kava z mlekom!
4.1.2010 13:30:41   
lili8
A je katera imela ločevalno dieto in ob tem vsak dan pila kavo z mlekom (pa seveda s sladkorjem)? Vsega drugega pri tej dieti se lahko držim, ampak kavi se pa res težko odrečem!

Rada bi izgubila samo kakšne 3-4 kg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ločevalna in kava z mlekom!
4.1.2010 13:36:33   
blaža
Zdej me bojo vse skregale.

jaz ti svetujem tako.

drži se dijete kot je treba, ker če ne boš grešila tudi na drugih koncih. Tako dela moja tašča in ji že v nevem kolkih poskusih ni ratalo shujšat. Ona je tudi pila kavico z mlekom.

Pa natren si kupi. Ni lih ne vem kako zdrav, ma če ne moreš grenke kave.

Vsega se človek navadi, le voljo rabiš.

No če ma nekdo 5 kg viška, jih bo oklestil tudi z belo kavo, če ma pa nekdo 15 in več, je pa boljše, da se drži kot je treba, le voljo je treba met.

pol pa al si si predebel, al si pa nisi. Razčisti v glavi.

Pa nisem mislila nič slabega, povem iz izkušenj, ko se malo pregrešiš,.. se lahko še več. No ne vsi.

Sej lih tako boš shujšala, ne pa tolko kot bi lahko. Pa dosti se navadiš dobrih stvari pri tej dijeti in ti preide v kri, da opustiš stare navade, kot so bela kava, bel kruh, sladkarije, ...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2010 13:37:14   
blaža
Uf zdej sem vidla za te tri kg, kar pij belo kavo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2010 13:43:08   
lili8
Hvala Blažauser posted image !

Ma ja, sej v bistvu nimam kej dost kg viška, sam kaj, ko pa se tisti, ki jih imam, pridno nabirajo na zadnjici, trebuhu in na stegnihuser posted image .

Zadnje leto vsakič, ko stopim na tehtnico, ta malo več pokaže, tako da sem se odločila, da je bolje da zdaj začnem ukrepat, kot pa takrat, ko jih bo že ohoho preveč!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2010 14:17:04   
blaža
Pridna, jaz tudi enako. samo ne mi zdej rečt, da maš 54 kg in bi rada mela 51.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2010 20:48:56   
lukec
Jaz sem si med ločevalno vsak petek spekla pico, domačo, z vsem, šunko in sirom pa sem šla še vedno skoraj 15 kil v minus. No, kako je zdaj po treh letih pa reje ne biuser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2010 21:29:26   
taška30
Jaz si kave brez mleka ne predstavljam. Se grem tole ločevalno, ampak malo po svojih pravilih:
1. kavo pijem kot vedno z mlekom
2. večerja in kosilo pri B in Š dnevu nista nujno enaka
3. na OH dan pojem za večerjo ali sladko kot je predpisano ali (in) pa kakšno stvar, ki se mi lušta, pa jo drugam ne morem stlačit (npr.čokolino, kakšen fajn sendviček, kakšni čokoladni kosmiči z jogurtom itd...)

Blaža, saj vem da boš zgroženauser posted image  ob tem (mal se hecam), ampak jaz sama sebe tako poznam, da vem, da če ne bi "grešila" po teh treh točkah, bi se mi utrgalo po 10 dneh. Tako je pa kar znosno zdržat na daljši rok.
Prvič počela isto, pa je šlo kar lepo dol.

Same sebe najbolje poznate, eni rabijo bolj "hard" varianto, drugim (med njimi jaz) pa preveč prepovedi in striktnosti na psiho udari.user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2010 21:34:38   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz si kave brez mleka ne predstavljam. Se grem tole ločevalno, ampak malo po svojih pravilih:
1. kavo pijem kot vedno z mlekom
2. večerja in kosilo pri B in Š dnevu nista nujno enaka
3. na OH dan pojem za večerjo ali sladko kot je predpisano ali (in) pa kakšno stvar, ki se mi lušta, pa jo drugam ne morem stlačit (npr.čokolino, kakšen fajn sendviček, kakšni čokoladni kosmiči z jogurtom itd...)

Blaža, saj vem da boš zgroženauser posted image  ob tem (mal se hecam), ampak jaz sama sebe tako poznam, da vem, da če ne bi "grešila" po teh treh točkah, bi se mi utrgalo po 10 dneh. Tako je pa kar znosno zdržat na daljši rok.
Prvič počela isto, pa je šlo kar lepo dol.

Same sebe najbolje poznate, eni rabijo bolj "hard" varianto, drugim (med njimi jaz) pa preveč prepovedi in striktnosti na psiho udari.user posted image

Ja prav maš user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se.

ma vsak ve zase. Čim bolj se držiš, več greš dol, malo manj se držiš, vseeno gre dol, ma malo manj. ni enako, če ma kdo za it 20 kg dol, al pa samo ene 5. tisti ko jih ma res dosti viška in si želi res dosti shujšat, se mora striktno držat. Če ma pa npr gospa 100kg, pa si želi le 10 oklestit, tudi prav, ni treba da se drži. No to sem zdej tko groteskno povedala.

Odvisno na kero težo kdo želi pridet. zase vem, da je bolje da preveč ne grešim. Sem pa grešila z Tic tac bonbončki ko mi je padu cuker, ma ne celo šokatlico na dan. Lih ene par, da sem dala mir.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2010 22:53:42   
gloria
....pila kavo z mlekcom pa vseen dala dol dobrih 20 kg.user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2010 0:05:44   
Najaa
Sem pila in jo pijem (sem ravno na ločevalni). Edino tej "razvadi" se ne odpovem. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?