|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prve slabosti?
4.1.2010 9:06:00   
Anonimen
Pozdravček!

M imam redno na 28. dni, O na 14. dan, ker je takrat največ sluzi... do sedaj sem tako že 2x zanosila, z samo enim poiskusom user posted image na 13.dan. Obakrat se je prijelo, prvič uspešno,..imamo doma 4-letnega user posted image , drugič sem imela ss zaradi odmrtja ploda.
user posted image sva prejšnji mesec zopet na 13. dan ( moja srečna št.user posted image ), v sredo, 6.1. (ne)pričakujem M. user posted image
Pri sekdu ni prišlo do izliva, ampak bi bila zanositev možna le z predsemensko tekočino, v kateri ališim, so tudi ''pravi'' spermiji....

že ene 2 dni čutim slabosti, sili me na bruhanje, boli me trtica in pa prsa ko slečem moderc, pa me zanima, ali je za te slabosti še prezgodaj?

Babji firbec pač user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj prve slabosti?
4.1.2010 10:32:44   
divans1
Mhm ne vem, odvisno od posameznice, mislim pa da je za slabosti vseeno še malo prezgodaj, malo še potrpi do izostanka M...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2010 10:45:01   
Kratka
Vse je možno...pri meni je bilo tako, da sem se pred user posted image počutila čudno, na učkah sem opazila spremembo in me je prešinilo, da sem mogoče noseča (čeprav nisva še delala na tem). Zaradi tega sem delala test ravno na dan, ko bi naj prišla user posted image in je pokazalo user posted image . Slabosti so se potem začele čez en teden...

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2010 11:02:27   
janapan
kot so ti že napisale vse je možno...jaz slabosti nisem občutila do 8 tedna, trajlao dva tedna in to je to..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2010 11:34:05   
Žaka
Meni so se slabosti začele pri 7 tednu in nadaljevale tam do 13 tedna.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2010 12:31:30   
veronikab
Slabosti so se začele pri 7. tednu in trajale do 6. meseca.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2010 15:31:53   
divans1
No, prej nisem napisala, meni so se začele v 9. tednu in trajale do 13. tedna.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2010 15:34:50   
Petka09
Js sm mela prve slabosti že preden sm test nardila. Tako en teden pred izostankom M sem čutila kao "vse v grlu" - vse mi je nekak gor šlo... apetit sem zgubljala. Ampak to je blo tako rahlo, da nisem povezovala z ničemer, ker je bilo samo zjutraj oz. dopoldan in res v rahli, komaj opazni obliki. Za vsako ko sm slino pogoltnila sem čutila, kot da ne gre "prav dol" user posted image .
No, ko sem že nardila test po izostanku M pa so se začele tut slabosti stopnjevati. Trajale čez cel dan, v rahlejši obliki, apetit na nuli... Prve tri mesece. Potem je blo maaal boljše, ampak sm jih vseeno imela ves čas do konca nosečnosti. Pa določena hrana ultra smrdela, določena ful pasala.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2010 16:01:09   
Anonimen
Pri meni je bilo tako, da sem prvi mesec imela skoz knedl v grlu pa kr naprej me je oblivala vročina kot, da bi bila v meni.V 6 tednu se je pa vse končalo in ponesrečlo.
Bom pa kar tukaj skoristila, da ne odpiram novo temo.user posted image  moram dobit 09.01. v soboto so me pa ne normalno začele bolet bradavice, sploh jih ne smem prijet, al pa pri tuširanju imam filing kot, da mam 100 iglic v brdavičkah.Prsa, ki so pa že itak velike so pa take napete jedra sam bolijo me pa ne.Drugače me pred user posted image  vedno bolijo is strani.Vem, da je najbolj ziher test sam mi vrag ne, da mira in vas moram vprašat, če je mogoče imela katera tudi takšne znake.

(odgovor članu Petka09)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2010 11:36:56   
Kratka
Mene so bradavice na začetku (še pred testom) nenormalno bolele. Prej me nikoli niso. Včasih sem se mogla prav slečt in biti zgoraj brez, ker je tako bolelo. Možno, da bo test pozitiven user posted image .

Aja, nisem napisala v katerem tednu so se mi začele slabosti. Torej v 6. samo slabosti, od 8. do 12. občasno bruhanje ob slabosti, od 12. do 18. samo močnejše bruhanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2010 11:40:28   
Anonimen
No bomo videli mogoče pa je kaj na tem.Če bo zamujala bom počakala par dni in naredila test,mogoče so pa brdavičke pravi znak od vseh 1000, ki sem jih že imela, pa so bli vsi lažni alarm.Vam poročam.lp

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 9:12:33   
florecita
Pozdravljene!

Tukaj aninimna št. 1, ki je postavila ? user posted image drugače pa florecitauser posted image saj se mi ni treba skrivatuser posted image bila je pomota

no, danes je 28. dan ( M pa še od nikoder)user posted image user posted image user posted image , drugače jo dobim že ponoči oziroma zjutraj.
V dveh letih mi je zamujala samo 1 dan....

Prsa me še vedno zelo bolijo, kot da so večja, polnejša, ponoči ne morem spat ( kar je zame zelooooooo čudno, ker bi prespala drugače cele dneve) in pa povečan imam beli tok, ki ga drugače pred M nikdar nimam.
Pa zanimivo,... v nedeljo sem se pogledala v ogledalo in se sploh nisem prepoznala,...take čudne oči sm imela kot da bi bila ravno kar iz groba vstala user posted image user posted image user posted image

No, testa danes še ne bom delala. Da vidimo, če bo pa morda user posted image le prišla.

Upajmo da ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2010 10:14:54   
Kratka
Držim pesti!!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2010 17:41:38   
sajka
Mislim,da vsaka zenska ve kdaj je zanosila.Ce poznas svoje telo takoj opazis spremembe.Prsi so napate,drugace kot sicer,vec hodis na wc,vonj se izostri...veliko majhnih sprememb.Meni npr.se je v nosu obakrat naredila majhna krastica,sem takoj vedela koliko je ura:))user posted image
Spremembe sigurno so,samo nismo cisto prepricane in zato cakamo do testa:))

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2010 14:27:50   
Čili 1
V času, ko bi mogla dobit M, sem imela v želodcu ves čas tak prazen občutek. Kot da bi bila zelo lačna in bi mi bilo od tega malo slabo. Nenavadno se mi je pa to zdelo zato, ker sem mela tak občutek tudi takoj po obroku, ko bi morala bit sita.

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2010 17:09:44   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: Čili 1

V času, ko bi mogla dobit M, sem imela v želodcu ves čas tak prazen občutek. Kot da bi bila zelo lačna in bi mi bilo od tega malo slabo. Nenavadno se mi je pa to zdelo zato, ker sem mela tak občutek tudi takoj po obroku, ko bi morala bit sita.

Joj, si me dobro spomnila.. točno tak isti občutek sem imela jaz okrog dneva, ko bi mogla dobit M.

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2010 10:52:53   
Anonimen
Jaz imam tudi točno tak občutek! Pa ne morem reč,da mi je ravno slabo....tak prazen občutek imam....pa nič kaj mi ne paše jest. Nobene želje po hrani nimam...po drugi strani pa imam občutek,da bom umrla od lakote, če takoj nekaj malega ne pojem.
Pa boli me levi jajčnik že 10 dni .... pa kr naprej hodim lulat! user posted image Upam,da ni tole vse skupaj sam psiha. user posted image

M pričakujem 23.1., iz neučakanosti sem naredila test, ki je bil seveda negativen.

No...upam,da se v soboto ne srečam z user posted image   in da bomo kmalu zagledali user posted image .

Ali mogoče katera ve po koliko tednih tes zazna hormon in pokaže user posted image ?? Jaz imam doma 10 let staro punčko...in se čisto vse pozabila! hehe... user posted image

(odgovor članu Petka09)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2010 12:04:57   
Kratka
Kolikor mi je ostala informacija v glavi je baje tako, da lahko pokaže že po 14 dneh od ovulacije. In res, meni se je takrat pokazal že zelo močan plus.

Drugače se mi je pa ta občutek v grlu pojavil šele po tednu izostanka user posted image in se potem samo stopnjeval.

< Sporočilo je popravil Kratka -- 20.1.2010 12:06:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2010 15:40:07   
Anonimen
Jaz pa ne vem.... a je možno
da ti je slabo tudi zaradi slabokrvnosti????
Do M imam še celih 5 dni... meni pa je že tri
dni slabo... vrti se mi... pa kr omotična sem...
Sicer delamo na otročku že kakšne pol leta...
Mi je pa ful čudn da bi bile te slabosti tok zgodnje.
Testa seveda še nisem delala ker mi je prekmalu.

Pri prvi nosečnosti so se mi začele šele tam... po mesecu in pol...
Tko da močno dvomim da bi bila noseča. Ne vem pa zakaj
se tako slabo počutim????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2010 15:44:41   
x_srečka_x
Meni je bilo obe user posted image  grozno slabo, bruhala sem prvič do 15.tedna drugič pa do 20. Vsako jutro. Držim pesti da zagledate velik +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2010 16:16:10   
Anonimen
a tok hmal?
k dejansko če bi že bla...
dobrih 14 dni... nism še slišala
da bi se slabosti tok hmal začele user posted image
sicer - bli bi zlo veseli user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.2.2010 17:51:19   
doloress
Meni je grozno slabo po folni, ki jo jemljem. Vsak dan, tako da jo sedaj jemlejm zvecer,da zaspim in pol ne vem, da mi je slabo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.2.2010 6:43:33   
Anonimen
Nism zdržala... učeri sm nardila
test... čeprav je blo še 5 dni do M...
Črtica se vidi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo je zelo šibka. user posted image user posted image
Bom ponovila čez kakšen teden...

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ali se boste udeležili Festivala družin?
Polonca s piko

Z družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?

Ja, smo že bili prejšnja leta (10%)

Ja, letos bomo šli prvič (8%)

Odvisno od vremena (17%)

Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (1%)

Ne, ker imamo žal druge obveznosti (44%)

Se še odločamo. (19%)

Število vseh glasov: 72

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!