Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 17:16:45
|
|
|
|
barika
|
Moj taprvi je spal od 20 -8, ali 21 - 9, luksuz, zdej tole je pa šooook. no pa sej sem se prilagodila in hodim spat najkasneje do 1. 30 zjutraj.le kaj bo, ko bo treba v službo tavečji in ati zdejle spita, tamal pa bluzi tule na mojih rokah, namesto, da bi še midva spala
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 17:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ma nasa ponoci spravi skupaj recimo 2x po 4 ure. cez dan pa samo dremlje po 10-15 minut. redkokdaj zaspi za vec ko 1 uro.... ne vem od kje ji energija
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 18:11:07
|
|
|
|
barika
|
igralni center je zakon ... že zeha, potem bom pa žleht, ko ga bom ob 19.00 zbudila, če slučajno zaspi
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 18:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
nasa je j.e.be 5 % nobenih igrac....sam da se jo animira, pa je ok....
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 18:32:17
|
|
|
|
muco
|
Pri nas je bil tud joška maraton (2x po sedem mesecev),ko je prenehala z dojenjem,kot da bi odrezal ,smo spali celo noč!
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 19:33:42
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Pri nas je bil tud joška maraton (2x po sedem mesecev),ko je prenehala z dojenjem,kot da bi odrezal ,smo spali celo noč! iz tvojih ust v božja ušesa Me je kar strah, ker tastarejša do drugega leta ponoči ni spala - zbujala se je ob 03.00 in akcija do 06.00 ali 07.00...sem se za 10 le postarala zaradi nje ..ne vem po komu je, ker tastar bi najraje spal 24/7, jz pa tut rada spim.
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 20:02:29
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Pri nas je bil tud joška maraton (2x po sedem mesecev),ko je prenehala z dojenjem,kot da bi odrezal ,smo spali celo noč! če so se pa otroc končno najedl
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 20:02:55
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: muco Pri nas je bil tud joška maraton (2x po sedem mesecev),ko je prenehala z dojenjem,kot da bi odrezal ,smo spali celo noč! iz tvojih ust v božja ušesa Me je kar strah, ker tastarejša do drugega leta ponoči ni spala - zbujala se je ob 03.00 in akcija do 06.00 ali 07.00...sem se za 10 le postarala zaradi nje ..ne vem po komu je, ker tastar bi najraje spal 24/7, jz pa tut rada spim. ja po očetu ne
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 20:16:11
|
|
|
|
Colt
|
Am, kakšno tekmovanje? Joška maraton? Uh, pol bi mel kr nekaj fis točk jaz pretekle 3 noči in 4 dni
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 20:23:24
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Am, kakšno tekmovanje? Joška maraton? Uh, pol bi mel kr nekaj fis točk jaz pretekle 3 noči in 4 dni wb
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 20:46:06
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Am, kakšno tekmovanje? Joška maraton? Uh, pol bi mel kr nekaj fis točk jaz pretekle 3 noči in 4 dni SVAKA ČAST ,mene pa niso sprejeli na tekmovanje.
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 20:59:43
|
|
|
|
Colt
|
Šefica Shorty Tnx Muco ni blema....glede na to da sem tut jaz mal mačka (glej avatar), sem zastopal moški del RRa...saj veš, solidarnost velja. Lih tako kot ''u livarni u vročini....ko ti pamet odpove....''
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 21:02:42
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Šefica Shorty Tnx Muco ni blema....glede na to da sem tut jaz mal mačka (glej avatar), sem zastopal moški del RRa...saj veš, solidarnost velja. Lih tako kot ''u livarni u vročini....ko ti pamet odpove....'' ja sam tvoje niso bile mlečne
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 21:06:04
|
|
|
|
muco
|
Hvala ti prijatelj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?