|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež recaro
2.1.2010 19:17:34   
kalanteja
Ali katera uporablja avtosedež recaro, kako se vam zdi.

Nameravam ga kupiti pa me zanimajjo vaša mnenja

HVala

Julija, 9.6.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež recaro
2.1.2010 19:27:37   
majuška10
ojla!
no mi smo ga kupili v ponedeljek in smo naravnost navdušeni! vzeli smo Young sport od 9-36kg. Zaščita je super, lahko se naštima tudi malo naklona, naš malček se (zaenkrat)super počuti v njem, ker je bil v lupinici že čisto utesnjen...
Glede na to, da smo še čisto sveži lastniki ne morem še komentirati vseh prednosti in morebitnih slabosti tega sedeža, ampak mislim da nismo falili, ker smo tega vzeli.user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2010 20:06:37   
miapia
Tudi midva sva ga kupila, enakega kot predhodnica. Hčera je imela 11 mesecev. Sedež pa sva kupovala tako, da sva malo vzela, šla v otroške trgovine in jo enostavno posadila v sedeže. Nisem dobila v redu občutka, pa smo šli še v Recaro trgovino. Otrok se je prešerno zasmejal, ker se je dobro počutila. In takrat sem bila v hipu odločena. Mož je sicer tudi v avtomobilski branži, tako da poslovno in predve ljubiteljsko obvlada tudi otroške in odrasle avtosedeže. Ni mi žal za nakup, ker je sedež enostavno perfekten.

Da pa ne bo katera rr-jevka užaljena, so še ostali sedeži, ki so prav tako super. Da ne bom slučajno kamen spotike, ker se izrazila svoje mnenje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2010 20:13:28   
fragola
kalanteja midva ga sicer nisva še kupila ma ga bova v kratkem, najini prijatelji ga majo in so zelo zadovoljni.

Mene me zanima katerega boš vzela oz do kolk kg?
Ker tle sva full neodločena, poenistrani si mislim, da bi blo bolše, da bi vzela unga za manj kg.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2010 20:17:44   
miapia
Hčera je bila stara 1 leto in ima 9 kg, kupila sva pa sedež od 9-36kg. Sedež je v bistvu sestavljen iz dveh delov, ki gresta en na drugega. "Vložek" je namenjem otrokom do 18kg oz. približno do 4 leta, potem pa to odstraniš in imaš sedež do 36 kg oz. do zakonsko predpisane starosti, do katere mora imeti otrok varnostni sedež.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2010 20:44:03   
kalanteja
kupila ga bom na nemškem e-bayu saj je tam sedaj cena okoli 160€, v slo pa 230 ali več

kupila bom od 9-36kg, ker je itak vseen katerga vzameš, in ker bom kupovala 2 za 2 avta ne mislim kupiti manjšega, ker potem bi morala kupiti 4

predvsem sem se odločila, ker otrok se otrok v njem manj poti pa tk vizualno mi je strašno všeč

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2010 21:08:48   
Lejči
Mi ga tudi imamo in je fajn. Hčerka se v njem dobro počuti, meni osebno pa je zelo všeč tudi to, da se za razliko od drugih sedežev, ki jih poznam, zelo enostavno prenaša. Kupila pa sem ga tudi jaz na ebayu.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2010 21:14:22   
Lara Croft
Mi imamo Maxi cosi tobi in Recaro. Oba sta super, v obeh je zadovoljna... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2010 14:15:05   
malaMravljica
nadaljujem kar tukaj, da ne odpiram nove teme.

Jaz sem se za drugi sedez tudi odlocila za tega, recaro young sport, 9 - 36 kg. Vprasanje pa je, moram kaj paziti pri materjalu, preobleka? Rada bi nekaj, da mali ne bo prevec svical notri. 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.