|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fosilka, živčna kot pes.....
25.6.2005 7:24:15   
Maša26
...... to sem jaz!!

Ne morem več, da ne bi zatežila s svojo situacijo...:zmeden2:

Za sabo imam 2 meseca klomifena (prvič M na 31., drugič na 29. dan), ta mesec sem bila pa brez. In danes je 33. dan in sploh ne vem, kdaj in kaj naj pričakujem. Sicer sem imela cilkus od 32-42 dni, sedaj pa ne vem, ali klomifen vpliva tudi po jemanju ali ne. Plus še to, da sem imela 15. dan pregled pri dr. Rešu in mi je naredil uz in rekel, No, O je bila, če je bila, in res sem imela dan do dva prej občutek, da se dogaja O in sem si mislila, zgleda, da klomifen še deluje.

Sicer sem bila ta ciklus bolj neobremenjena kot prej, sem si zanositev zamislila kar čez kakšno leto in druge stvari vmes, sedaj sem pa takoooo živčna...

Saj vem, test, ampak tako kaj ko tista praznina potem takooo trga :zmeden2:

Pa še krvomočnico sem pila ta mesec in baje da ona tudi lahko uredi ciklus.. :zmeden2::zmeden2:

A sem za pretepst a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1
25.6.2005 8:24:56   
Udb
Maša, kaj naj rečem...vse je mogoče! V tem je problem vseh tovrstnih težav!! ;) Z veseljem bi ti vsaka izmed nas rekla, da si nosečka, verjemi, samo...mislim da bo vseeno potreben test, ali pa čakanje na :hudicek:.

Drži se, :miska::miska::miska:, pa glej da poročaš!!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2005 8:32:58   
BaGSi
ja, če si imela O pred 15 dnem (kot pravi Reš), potem je vendar že čas, da narediš test. Po moje, če je O bila, bo test pozitiven, drugače bi že dobila M. Drugi del ciklusa je namreč fiksen - 14 dni.

Jaz bi poskusila!!

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2005 8:49:27   
Maša26
Udb in BaGSi, hvala za odgovor :rozica::rozica::rozica:

Po moje bo jutri test, če do takrat ne pride.

Mi je kar slabo (od živčnosti), prsi me pa bolijo, tako nekako v notranjosti :zmeden2:.. Če ne bi bila že tolikrat razočarana, bi upala..

Jooooj!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2005 10:58:08   
Anitka
Maša :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2005 11:27:23   
Maša26
Pravkar sem naredila Romed (v navalu panike), čeprav sem danes že ful spila in šla nekajkrat na wc. Rezultat: vse nekaj zmazano, kontrolna črtica seveda je, glede testne pa... vidi se, kje naj bi bila, če dobro pogledaš, ampak to seveda ni to :zmeden2:. Jutri zjutraj ponovi vajo :zmeden2:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2005 8:32:27   
dolenjka
No, Maša 26, kaj je zdaj? Si naredila še en test?????
Upam, da je :roza:!! Vsekakor me (si upam v imenu vseh) držimo pesti!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2005 9:12:38   
Maša26
Hoj,

dolenjka, hvala za spodbudo in lepe želje, ampak nisem še enega naredila :ups:

Se mi zdi, da so mi prsi ˝upadle˝, me samo še malo bradavičke špikajo, prej sem imela pa ful napihnjene, tako da je najbrž samo še vprašanje časa. Sem bila pa fuuuul razočarana, ker sem tko fino izračunala, če sem bila 15. dan že po O in M ni bilo 20 dni po tem, so se mi zdele take realne šanse.. :zmeden2::zmeden2:. Sploh mi ni jasno, G mi je rekel že pred tremi tedni, da je sluznica fino zadebeljena, po moje bi se mogl že vlit. Mah itak imam zgleda vse na glavo :zmeden2:

Vsekakor sporočim, ko bo kaj novega!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2005 9:35:21   
dolenjka

No, le daj, le daj! Morda pa vseeno si!! Vsekakor bom držala pesti!! :rozica::rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

ime
elyy

katero ime vam je bolj všeč?

Tian (91%)

Taid (5%)

Amaid (3%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!