Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 11:37:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vstopnice za danes (če misliš Dunajsko filharmonijo) so dosegle ceno tudi do 940€. Koncert je razprodan, vstopnice pa se je dalo kupiti samo na njihovi uradni spletni strani in samo v določenem obdobju (ki je že mimo).
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 11:52:22
|
|
|
|
Tanja55
|
Ja, vstopnice moras kupit cca. eno leto vnaprej. Vsaj pred nekaj leti je bilo tako.
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 12:02:28
|
|
|
|
tanjusi
|
Vstopnice za danes (če misliš Dunajsko filharmonijo) so dosegle ceno tudi do 940€. Koncert je razprodan, vstopnice pa se je dalo kupiti samo na njihovi uradni spletni strani in samo v določenem obdobju (ki je že mimo). ti si pa ja hecna , se bomo mogli z televizijo sprijaznit
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 14:33:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 14:38:08
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi čez mesec dni rezerviri za leto 2011 bom kar pri tv ostala
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 14:40:02
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Jutri lahko začneš in upaš da ti rata na tem LINKU Jst bom poskusila čez par let
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 14:57:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
A pa je tale koncert (glede na ceno vstopnic) paša za oči tudi za tiste, ki nismo privrženci klasične glasbe?
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 15:05:02
|
|
|
|
valči
|
Kerensa,ja,je paša za oči in ušesa.Je čudovit,elitni koncert. Naša družina ga vsako leto obvezno posluša in gleda.Vsakič,brez pardona.Od najmlajših,do najstarejših,vsi. Danes sem edino jaz z enim ušesom poslušala,ko sem kuhinjo pospravljala.Moja hči pa plesala Tast je pa videl na koncertu hrvaškega predsednika. Blagor njemu. Bi pa nekoč,če bi bila bogata,res imela željo it z možem v živo tja... Sanjala svinja o kukuruzi...
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 15:07:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, saj tako hudega bogastva se pa vseeno ne potrebuje, da prideš na ta koncert. Samo rahlo trapast moraš biti, da daš 940€ za vstopnico. Ampak, kakor pravi Mastercard - veselje je pa neprecenljivo.
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 15:11:37
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Je res skoraj neprecenljivo... pa nisem pristaš klasike Poglej TU... lanski zaključek
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 15:25:35
|
|
|
|
Tanja55
|
Pa sej karte so od 30-940 evrov...tak da ni treba, da das glih 940 za prvo vrsto parterja a ne?
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 15:42:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Pa sej karte so od 30-940 evrov...tak da ni treba, da das glih 940 za prvo vrsto parterja a ne? Namesto 30-ih € za sedišče si pa raje naročim dostavo kompletne večerje na dom in gledam koncert preko TV-ja . Če človek že gre na nekaj tako prestižnega, kot naj bi bilo to, potem naj v tem prestižu vsaj maksimalno uživa.
|
|
|
|
RE: novoletni koncert na dunaju 1.1.2010 16:28:18
|
|
|
|
mamamajča
|
Obožujem ta koncert in ga tudi vsako leto gledamo, posebej naglas seveda zaključek. Ampak tam je sama taka smetana, da si jaz menda tam nimam kaj začet. Bi pa šla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?