Anonimen
|
Btw, rozine niso primerne za večerjo (če hujšaš), namreč imajo veliko energijsko moč, zato jih nekateri jedo ko gredo v hribe ali se športajo. Takšen vnos energije (energijo dajo kalorije-logično) pomeni, da moraš vso to energijo porabit. Zdej če jih ješ za večerjo in potem intenzivno seksaš, potem ni panike, da bi se zredila. Pa tudi če bi jih jedla sem in tja, ni problem. Vsak dan po celo vrečko zvečer, brez da bi vso to energijo porabila...ne čudi se, če ti tehtnica ne bo pokazala nič manj (no, sej zredila se sicer ne boš, ampak shujšala pa tudi ne). Prav tako oreščki,suhe marelice, slive, fige niso primerne zgolj in samo za večerjo. Raje jih jej zjutraj ali čez dan, zvečer pa mogoče kako jabolko, solatko, tudi suha jabolka, skuto s svežim sadjem (marelicami), jajce, prepečenec...Jz sem vedno pred tv jedla čips, sicer sem suhe postave, vendar zdravo ni, in sem se odvadila tako, da jem koruzne kosmiče (kar za večerjo spet ni najboljše, ampak bolje kot čips) :)- Ja, zdej sem pa celo predavanje naredila...:)-:)-:)- Aja, drugac pa moja tašča vedno reče: Jej vse, pa ne pretiravaj pri tem!
|